Onze all-inclusive skivakanties

0% zorgen, 100% plezier!

Een verblijf in het hart van de mooiste skigebieden, skipas en –lessen… Bij Club Med is alles inbegrepen, ook het plezier van de après-ski. Beleef het beste van de wintersport in alle uithoeken van de Alpen. Club Med bezorgt u een zorgeloze vakantie, u hoeft alleen maar te genieten!
Dankzij de all-informule haalt u het beste uit uw vakantie.

BELEEF DE BERGEN OP UW RITME

Bij Club Med doet u waar u zin in hebt.

Skiën in de voormiddag, wandelen op sneeuwschoenen in de namiddag... En wat staat er morgen op het programma? Misschien eens een snowboardles uitproberen? Hoe uw programma er ook uitziet, u kiest de activiteit die het best bij u past. Ons motto? Flexibiliteit! Bij Club Med hoeft u alleen naar uw eigen wensen te luisteren!

INCLUSIEF SKILESSEN!

Met onze partner ESF

Bij Club Med staan de beste professionals voor u klaar, zowel wanneer u skimateriaal* van topkwaliteit huurt als tijdens de skilessen. U komt niet voor onverwachte verrassingen te staan, want alles is al voor u geregeld. Geniet elke dag van de vorderingen die u boekt en de vele onvergetelijke momenten in de sneeuw.

*met toeslag

SKIPAS

Inclusief skipas!

Tijdens een skivakantie bij Club Med kijkt u werkelijk uw ogen uit. Uw skipas is inbegrepen in de all-informule, waardoor u oneindig lang van de bergen kunt genieten.

MY EASY ARRIVAL

#easy

Via uw Club Med Customer Account kunt u uw vakantie reserveren en voorbereiden. Zo geniet u meteen bij aankomst van een zorgeloze vakantie! Kies alles van te voren uit: uw skimateriaal, ski- of snowboardlessen en de kinderopvang. In slechts enkele seconden legt u niet alleen uw vakantie vast, maar ook alle extra’s! Toch makkelijk als uw schoenen (in uw schoenmaat) al bij aankomst in uw locker liggen ;)

DE BESTE SKIGEBIEDEN

Nog maar net wakker en al op de piste!

Dankzij onze Resorts aan de voet van de pistes kunt u onmiddellijk en volop genieten van uw passie voor de sneeuw.

BEKIJK AL ONZE SKIVAKANTIES IN DE ALPEN

Onze selectie mooiste Resorts waar u met uw ski's aan kunt vertrekken