Bij Club Med profiteren uw kinderen van 4 tot en met 10 jaar volop van een dagje skiën onder het wakende oog van onze G.Os®. Ontdek hoe een dag in de Mini Club Med er doorgaans uitziet!

08.30 uur - klaar om de dag goed te starten

Na een lekker ontbijt met het gezin, brengt u uw kind (in ski-uitrusting) naar de G.Os® van de Mini Club. In de skiroom helpen zij alle kindjes om de rest van hun uitrusting aan te trekken, en om van schoenen te wisselen. Uiteraard beschermen wij uw kinderen goed tegen de zon, de zonnecrème werd niet vergeten!

09.00 uur - kleine kampioenen

De G.Os® brengen de kinderen naar de groep van hun niveau. Iedereen klaar voor 2,5 uur plezier in de sneeuw? Go! Dankzij de ESF*-instructeurs gaan uw kinderen iedere dag een stapje vooruit. Op het einde van de week krijgt uw kind een heuse medaille** zoals een echte kampioen!

*In Italië en Zwitserland worden de lessen verzorgd door de Italiaanse en Zwitserse skischool
** ESF-medailles met toeslag

12.00 uur - een welverdiende pauze

Na de lessen in de voormiddag nemen de G.Os® het weer over van de ESF-instructeurs en nemen zij uw kinderen mee naar het restaurant. Daar kunt u samen lunchen, of de kinderen kunnen ervoor kiezen om samen met hun nieuwe vriendjes en de G.Os® te eten. Uw kind krijgt weer volop energie met een lekkere en evenwichtige maaltijd.

13.30 uur - de sneeuwpret gaat gewoon door!

De kinderen zijn weer klaar voor nog eens 2,5 uur les. De beroemde ‘sneeuwploeg’, bochten leren maken, heuveltjes leren nemen, door de poedersneeuw sjezen en een lekker vaartje maken... de instructeurs passen het ritme en de oefeningen aan de groep en het weer aan. Niemand kan kinderen zo motiveren en laten lachen als een professionele ski-instructeur!

16.00 uur - een lekker tussendoortje

Na deze grote inspanning hebben ze wel een lekkere snack verdiend om bij te komen. Pannenkoeken, wafels, fruit, taart, koekjes en een lekker kop warme chocolademelk of een glaasje vruchtensap. Alle ouders zijn trouwens ook welkom om met de kids te pauzeren.

17.00 - spelletjes en dolle pret

Terwijl de kinderen op hun ouders wachten die nog even op de piste zijn, spelen ze in de Mini Club met hun vriendjes en de G.Os®. Om 17.30 ziet u uw kleine schat weer terug! Gaat u daarna samen zwemmen en stelt uw oogappel u zijn nieuwe vriendjes voor? Of willen jullie allemaal even bijkomen van een drukke dag en rusten jullie even uit op de kamer?

Vanaf 19.00 uur - dineren zoals u dat wilt

De keuze is aan u: ofwel eten de kinderen samen met u, ofwel vangt de Mini Club uw kinderen op tot 21.00 uur zodat u met uw partner van een romantisch diner kunt genieten. In sommige Resorts* kunt u ook het nieuwe Family Restaurant concept uitproberen. Hier nodigen de kinderen uit om te dineren en hun eigen creaties te laten proeven!

*In Grand Massif Samoëns Morillon en Arcs Panorama

‘S AVONDS: 20.00 uur - KINDERSHOW

Op bepaalde avonden voeren de G.Os® na het eten een speciale kindershow op. Dansen, spelletjes, humor: dolle pret gegarandeerd en de kinderen ontdekken de ‘Crazy Signs’, de Club Med-danspasjes die iedereen kan onthouden.

21.30 uur – SHOWTIME

Tijd voor spektakel! Op bepaalde avonden worden shows opgevoerd waar het hele gezin plezier aan beleeft. Op het einde van de week zijn uw kinderen de ster van de avond. U zult verbaasd en trots op ze zijn!

*Ter illustratie: dit kan verschillen per Resort

Ook interessant

ONTDEK DE LEUKSTE ACTIVITEITEN OP WINTERSPORT MET HET GEZIN

Volgende wintersportvakantie zonder moeite de piste af sjezen? Ontdek de mogelijkheden in onze prachtige wintersportresorts.

Meer informatie

Alpe d'Huez

Dit splinternieuwe resort kijkt uit op het zuiden en geniet meer dan 300 dagen per jaar van de zon. Bezoek vanaf december 2019. Geniet van de brede terrassen met een prachtig uitzicht op de bergtoppen.

Ontdek het Resort

Valmorel

Een gezellige familievakantie met het kinderopvang van baby's* tot tieners. Prachtig landschap, met uniek panoramisch uitzicht vanaf de top van de hellingen, over de valleien en het Black Horse massief.

Ontdek het Resort