Wie heeft er nog nooit gedroomd van een reis naar de Caraïben? Blauwe zee, altijd zon en fijn wit zand! Drie woordjes die alles zeggen over uw volgende vakantie in de Caraïben. Stelt u zich eens voor: een idyllisch tropisch eiland, dagen gevuld met een brede waaier van activiteiten, en daarbovenop nog een vleugje lokale sfeer en een zonovergoten glimlach op ieders gelaat. Dat is het helemaal! Club Med stelt u all-in luxe vakanties voor op de mooiste eilanden van de Caraïben: Guadeloupe, Martinique of de Dominicaanse Republiek. U kunt er met volle teugen genieten van het turquoise blauwe water, witte zandstranden, een weelderige plantengroei en een exotische omgeving die uitnodigt om tot rust te komen.

Bahamas

Wie heeft nog nooit gedroomd van een reis naar de Bahama's? Het hele jaar door zon, blauw water, witte zandstranden, maar ook kleuren, kunst en meeslepende muziek. De Bahama's zijn een perfecte bestemming voor een idyllische vakantie. En om uw ervaring in de Bahama's nog opmerkelijker te maken, biedt Club Med u all-in formules aan waarbij de eenvoud van all-in verblijven gecombineerd werd met het comfort en de dienstverlening van verblijven van het topgamma. U kunt onbeperkt genieten van tal van aangepaste activiteiten voor het hele gezin, van verfijnde gastronomie en van standingvol logies.

Bekijk meer informatie

Dominicaanse Republiek

Een all-inclusive luxe vakantie in Punta Cana of naar ons nieuwe Resort Michès Playa Esmeralda in de Dominicaanse Republiek, dat is de ideale gelegenheid om alles los te laten en te genieten van een echt moment van ontspanning in het hartje van de Caraïben! Ontdek in Punta Cana of Michès Playa Esmeralda witte zandstranden en turkooisblauw water en geniet van de talrijke activiteiten die Club Med u aanbiedt tijdens uw vakantie in de Dominicaanse Republiek: diepzeeduiken, golf, tennis en zelfs een waaier van acrobatische activiteiten, speciaal voor Club Med bedacht! Combineer voor uw reis naar de Dominicaanse Republiek de eenvoud van all-in verblijven met de standing van luxe vakanties. Beleef de Club Med-ervaring in Caraïbische sferen.

Bekijk meer informatie

Guadeloupe

Schenk uzelf een all-in luxe vakantie in Guadeloupe, in La Caravelle nabij Pointe-A-Pitre. Een vakantie in Guadeloupe, dat is een ideale gelegenheid om alles los te laten en te genieten van een uitzonderlijk klimaat onder de Caraïbische zon, op een fijn zandstrand dat een voorsmaakje geeft van het paradijs! Het hele gezin kan genieten van aangepaste activiteiten met voor elk wat wils: diepzeeduiken, windsurfen, kitesurfen of beach soccer voor sportieve momenten, maar ook wellness en massages voor momenten van ontspanning. Combineer voor uw reis naar Guadeloupe de eenvoud van all-in verblijven met de standing van luxevakanties.

Bekijk meer informatie

Martinique

Droomt u van een reis naar Martinique? Club Med nodigt u uit om het luxe Resort Les Boucaniers te ontdekken, gelegen tussen de baai van Arlet en het uiterste puntje van Les Salines, in het zuidwesten van Martinique. Een vakantie in Martinique, dat is de ideale gelegenheid om alles los te laten en te genieten van een opmerkelijk klimaat en een idyllisch kader! Het luxe Club Med Resort Les Boucaniers, met uitzicht op de Diamantrots, is gelegen aan een van de mooiste stranden in de streek. Club Med biedt u de kans om van uw vakantie in Martinique een onvergetelijk moment te maken dankzij de vele activiteiten waarvan u onbeperkt kunt genieten en dankzij de kwaliteit van de restaurants en het logies. De Club Med-ervaring staat borg voor een echt luxe all-inclusive vakantie.

Bekijk meer informatie

Turks & Caicos

Ontdek onze luxe all-inclusive bestemming in het Caribisch gebied. De Turks & Caicos eilanden staan bekend om de witte stranden en het helder blauwe water.

Zin in een reis naar de Caraïben? Ontdek de Turks- en Caicoseilanden in het zuidoosten van de Bahama's. De acht Turks- en Caicoseilanden, voormalige kapersschuilplaatsen, zijn nu een droombestemming voor wie wil genieten van een verblijf in een aards paradijs! Dit Club Med Resort, gelegen in Turquoise en voorbehouden voor volwassenen, is een ideale plek voor vakantie onder vrienden of op uw eentje. U geniet van een all-inclusive luxe vakantie in de prachtige omgeving van de Caraïben, waar u onbeperkt kunt feesten op het strand! Kom na een wilde nacht weer op krachten door ontspanning op het witte zandstrand af te wisselen met een zwempartijtje in het turkooisblauwe water. Deze reis naar Turquoise in de Caraïben zal ongetwijfeld een onvergetelijke indruk nalaten!
U geniet van de eenvoud van een all-inclusive verblijf en het comfort van een luxe vakantie.

Bekijk meer informatie