Dit zijn de excursies op de Malediven die uw verblijf nog unieker maken!

De Malediven zijn een waar paradijs op aarde en bestaan ​​uit 26 ringvormige atollen en meer dan 1.000 koraaleilanden. Om de omgeving te verkennen, kunt u deelnemen aan één van de vele excursies op de Malediven en optimaal profiteren van de natuur, cultuur en onderwaterrijkdom.

LAAT U VERRASSEN DOOR HET EILAND MAAFUSHI

Als u een ** excursie op de Malediven ** wilt maken om de schoonheid van de plaats te ontdekken, is ** Maafushi ** een ideale plek. Dit kleine eiland, slechts 1,27 km lang en 260 meter breed, is ** gemakkelijk bereikbaar vanuit de hoofdstad Malé**, maar ook vanaf de vele andere toeristische bezienswaardigheden in het land. Vol verrassingen staat het eiland Maafushi bekend om zijn ** talloze woningen**, zijn pensions waarin het mogelijk is ** te slapen**, maar ook om ** te eten**.

Maafushi heeft ook ** meerdere restaurants ** waarin u ** lokale gerechten ** kunt proeven, evenals talloze winkels om ** lokale ambachten ** te ontdekken en ** souvenirs ** mee terug te nemen.

Ten slotte heeft het kleine eiland maar liefst ** drie duikcentra**. Of u nu ** beginner of gevorderden ** bent, een onderwaterverkenning zal u bevallen. Bij deze activiteit kunt u ** mantaroggen ** of ** walvishaaien ** tegenkomen waarvan de grootte u zal verrassen!

Duiken op de Malediven

Als u van duiken houdt of deze activiteit wilt proberen, is de Malediven dé bestemming. Het warme water biedt een grote verscheidenheid aan kleurrijke dier- en plantensoorten. Het duiken kan zelfs een avontuur worden als u walvishaaien wilt ontmoeten die tot 12 meter lang kunnen worden.

Onze Resorts op de Malediven

Kani
Kani
met vlucht
Met Exclusive Zone

Kani

Maldiven

WELKE EXCURSIES ZIJN ER OM DE SCHOONHEID VAN DE ATOLLEN TE ONTDEKKEN?

De Malediven bestaan uit 26 atollen. Allen zijn een land van ontdekking! Aarzel niet om tijdens uw vakantie op de Malediven aan boord te gaan van een ** watervliegtuig**. ** Bewonder de Malediven van bovenaf**! Heldere en turquoise wateren en u kunt zelfs ** de koralen van bovenaf bekijken**.

Het watervliegtuig landt in een ** lagune**. Aan boord van een traditionele boot, meestal een ** kleine zeilboot**, kunt u andere atollen bezoeken. Door het hele land bewondert u de ** huizen op palen die typisch zijn voor de regio**.

Er zijn genoeg activiteiten om te doen op de Malediven! Tijdens uw vakantie op de Malediven kunt u genieten van ** vissen, parasailing, zeilen, duiken ** en zelfs van een potje ** beachvolleybal**. Tijdens uw verblijf is ** welzijn ** aanwezig. Spa's zijn erg talrijk op de Malediven. U komt volledig bij van een ** geurende massage**. Ten slotte zult u genieten van maaltijden bereid met ** verse vis**, maar ook met ** exotisch fruit**.

Diffushi, een Maldivisch dorp

De Malediven is een bestemming die grotendeels aan toerisme is gewijd. Het land heeft echter bijna 400.000 inwoners! Als u een Maldivisch dorp wilt ontdekken, is Diffushi een interessante bestemming. In dit dorp van 1200 inwoners zal u kennis maken met het traditionele, lokale leven.

DE SCHATTEN VAN DE HOOFDSTAD MALÉ

** Malé, de hoofdstad**, is een ** favoriete bestemming ** op de Malediven. In de kleine stad woont meer dan een kwart van de Maldivische bevolking.

Bezoek in Malé de ** vismarkt ** en proef de ** vangst van de dag ** die ter plaatsen voor u werd gebakken. Op de ** hoofdweg genaamd ** ** Majeedhee Magu**, kunt u winkelen en de verkopers en lokale ambachten ontdekken.

De Malediven hebben ** veel moskeeën ** op een groot deel van de atollen. De meest indrukwekkende is de ** Hukuru Miskiy-moskee**, gebouwd in ** wit koraal in de 17e eeuw . De stad is ook de thuisbasis van het ** Nationaal Museum, gelegen in een ** prachtige tuin genaamd Sultan Park**, waarmee u het verleden van het land kunt ontdekken.

Dit zal u ook leuk vinden...