Member Gets Member

Een gelukkige trouwe klant zorgt voor een gelukkige nieuwe klant

Aanbieding het hele jaar door geldig!

Beveel Club Med aan bij uw vrienden of familie en ontvang €200* korting op uw volgende vakantie. Uw vriend/familielid krijgt op zijn beurt €100* korting op zijn allereerste verblijf. Deze aanbieding is geldig op alle verblijven* en op alle data. Bovendien is ze combineerbaar met andere lopende aanbiedingen. Let op: 1 voucher per dossier.

GELUKKIGE VRIEND: €100 KORTING

Dankzij een vriend of familielid kunt u ook zelf van het Club Med geluk genieten.

Wilt u ook profiteren van onze Member Gets Member aanbieding? Geen enkel probleem. Bij de reservering van uw eerste verblijf geeft u gewoon aan dat u een Member Gets Member gast bent. Vermeld hierbij de naam en het klantnummer van uw vriend (reservering in de Club Med Travel Lounge, bij uw ANVR reisbureau of telefonisch op het nummer 0900-202.03.06. Zo geniet u onmiddellijk van €100 korting(1).

Het klantnummer van uw vriend staat vermeld op het papieren of elektronische Member Gets Member kaartje dat hij u misschien bezorgd heeft. Vraag hem erom als u dat kaartje niet gekregen hebt!

ONTDEK DE VOORWAARDEN VAN DEZE AANBIEDING

TROUWE KLANT: €200 KORTING

Deel het geluk van een verblijf bij Club Med met uw vrienden

  • Log in op uw persoonlijke ruimte, ga naar de rubriek Member Gets Member en stuur uw vrienden een van uw Member Gets Member kaartjes. Daarop staat uw klantnummer dat uw Member Gets Member gast tijdens zijn reservering moet vermelden om te kunnen genieten van zijn korting.

  • Blijf op de hoogte. We sturen u een e-mail wanneer uw Member Gets Member gast een vakantie heeft geboekt.

  • Maak gebruik van uw korting van €200(2). Eén maand voordat uw Member Gets Member gast op vakantie vertrekt, ontvangt u een e-mail die u vanaf dat moment recht geeft op uw korting.

  • Wanneer uw Member Gets Member gast terug is, worden zijn verblijfsdagen bij Club Med automatisch aan uw account toegevoegd!
BEKIJK DE VOORWAARDEN VAN DE AANBIEDING

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?