Een dag bij Club Med zonder skiën, dat is een mooie kans om van het ruime aanbod activiteiten gebruik te maken en volop tijd te nemen voor uzelf.

9U30 - ZACHTJES OPSTAAN

Als eerste aan de skilift staan is geweldig... Maar daarvoor moet u wel vroeg op!

Dus vandaag draait u zich nog een keertje om in uw heerlijk warme bed. Het ontbijt zal nog beter smaken.

10U30 - RELAX

Beleef een uitzonderlijke ervaring in de yogastudio met uitzicht op de besneeuwde sneeuwpieken: yoga, Pilates of stretchen doen wonderen met lichaam en geest. Hoe meer poses en oefeningen, hoe rustiger en leniger u werd.

11U - TIJD VOOR EEN DUIK IN HET WATER

Om deze voormiddag in schoonheid af te sluiten, kunt u een paar baantjes gaan trekken. Het verwarmde zwembad van het Resort is perfect om aan uw crawl te werken. Ontspan daarna op de comfortabele ligstoelen rondom en bewonder het prachtige uitzicht door de grote ramen.

12U30 - LUNCH MET PANORAMISCH UITZICHT

In een mooie omgeving komen culinaire hoogstandjes nog beter tot hun recht. Onze verfijnde en elegant ingerichte restaurants zijn zeker geen uitzondering op deze regel. Zowel binnen als buiten op het terras ontdekt u de plaatselijke specialiteiten terwijl u geniet van het adembenemende uitzicht op de vallei. ​

14U30 - EEN AUTHENTIEKE SNEEUWWANDELING

Na een heerlijke maaltijd is het tijd voor een al even heerlijke wandeling.
Bind sneeuwrackets onder en verken de magische winterbossen en besneeuwde alpenweides op een nieuwe manier.
Onze berggidsen nemen u mee naar het hooggebergte en tonen u dierensporen in de sneeuw en talloze andere geheimen van deze sprookjesachtige omgeving.

17U - TIJD OM TE SLEEËN

Vakantie is het perfecte moment om samen met familie en vrienden gezellige momenten door te brengen in de buitenlucht. Gaan jullie sleeën, sneeuwpoppen bouwen of een stevig sneeuwballengevecht houden? Want ook dat zo fijn aan wintersport bij Club Med: er is altijd wel tijd om samen gekke dingen te doen.

18U - LEESPAUZE

Het ideale winterse tafereel: knus bij het haardvuur een boek lezen terwijl buiten de sneeuwvlokjes neerdwarrelen. Profiteer van de authentieke en gezellige sfeer van het Resort en geniet van een rustpunt in uw dag.

20U - CULINAIR GENIETEN

’s Avonds is het tijd om uitgebreid te dineren. Want aan tafel worden er niet alleen de sterkste verhalen verteld, u proef er ook de heerlijkste gerechten. Onze chef-koks gaan aan de slag met streekproducten en toveren originele creaties uit hun koksmuts. Kaasfondue, romige polenta en andere streekgerechten, of andere toppers uit de Franse keuken? Een ding is zeker: culinair plezier staat altijd op het menu. ​

22U - DANSEN TOT IN DE VROEGE UURTJES

Zin om na het diner te dansen? De G.Os® en trouwe G.Ms® tonen u met plezier de Crazy Signs, de gekke danspasjes van Club Med die makkelijk te onthouden zijn. Een gezellig moment in de kenmerkende Club Med Spirit om de dag mooi af te sluiten.

OOK INTERESSANT VOOR U

VAKANTIE IN DE BERGEN

Wij lichten al een tipje van de sluier op en geven u een aantal handige tips om uw reis voor te bereiden.

Meer weten

AL ONZE AANBIEDINGEN

Ontdek al onze Last Minute Aanbiedingen: een verblijf in de bergen, in de zon, een cruise of een rondreis.

Meer weten

AL ONZE VAKANTIES

Franse, Italiaanse of Zwitserse Alpen? Op onze interactieve landkaart ziet u alle Resorts in een oogopslag en kunt u makkelijker een keuze maken.

Ontdekken