Met het gezin in een van onze wintersportresorts in de bergen

Vakantieplezier verzekerd!

Tijdens een Club Med skivakantie blijft niemand in de kou staan. We bieden namelijk voor elke leeftijd een programma op maat, zodat iedereen het naar zijn zin heeft. Wedden dat uw kinderen het fijn vinden om eens op hun eigen benen te staan? Doe overdag de activiteiten waar u zelf zin in hebt en geniet ’s avonds gezellig na met het hele gezin.

IEDERS WENSEN, IEDERS RITME

Volop genieten is de boodschap!

Wij bieden de ideale combinatie voor een onvergetelijke gezinsvakantie: uw kinderen vermaken zich geweldig en u geniet zonder zorgen. Iedereen vult de dag in op zijn manier: er is keuze uit heel wat activiteiten om samen of apart te doen, voor alle leeftijden. En ’s avonds wisselen jullie verhalen uit over een fantastische dag. De beste wintersport voor families vindt u bij Club Med!

Gratis verblijf voor kinderen tot 4 jaar*

DE EERSTE SKILESSEN VANAF 3 JAAR*

Kers op de taart: bij Club Med is het verblijf gratis voor kinderen jonger dan 4 jaar.**

In de Petit Club Med* genieten uw kinderen al op zeer jonge leeftijd van de sneeuw en doen ze nieuwe ervaringen op onder begeleiding van onze gediplomeerde en ervaren G.O®. Tijdens aangepaste skilessen* maken de allerkleinsten op hun eigen niveau kennis met de bergen en de sneeuw. Laat uw kinderen met een gerust hart bij ons achter. Dit is enkel mogelijk in La Plagne 2100, Serre-Chevalier, Valmorel, Grand Massif en Les Arcs Panorama.

*met toeslag
**zie voorwaarden van de aanbieding

Onze selectie mooiste Resorts voor een skivakantie met het gezin