Skivakanties voor het hele gezin

Met het gezin in een van onze wintersportresorts in de bergen

Vakantieplezier verzekerd!

Tijdens een Club Med skivakantie blijft niemand in de kou staan. We bieden namelijk voor elke leeftijd een programma op maat, zodat iedereen het naar zijn zin heeft. Wedden dat uw kinderen het fijn vinden om eens op hun eigen benen te staan? Doe overdag d…

IEDERS WENSEN, IEDERS RITME

Volop genieten is de boodschap!

Wij bieden de ideale combinatie voor een onvergetelijke gezinsvakantie: uw kinderen vermaken zich geweldig en u geniet zonder zorgen. Iedereen vult de dag in op zijn manier: er is keuze uit heel wat activiteiten om samen of apart te doen, voor alle leeftijden. En ’s avonds wisselen jullie verhalen uit over een fantastische dag.

Gratis verblijf voor kinderen tot 4 jaar*

BEKIJK AL ONZE WINTERSPORTRESORTS VOOR EEN SKIVAKANTIE MET HET GEZIN

DE EERSTE SKILESSEN VANAF 3 JAAR*

Kers op de taart: bij Club Med is het verblijf gratis voor kinderen jonger dan 4 jaar.**

In de Petit Club Med* genieten uw kinderen al op zeer jonge leeftijd van de sneeuw en doen ze nieuwe ervaringen op onder begeleiding van onze gediplomeerde en ervaren G.O®. Tijdens aangepaste skilessen* maken de allerkleinsten op hun eigen niveau kennis met de bergen en de sneeuw. Laat uw kinderen met een gerust hart bij ons achter. Dit is enkel mogelijk in La Plagne 2100, Serre-Chevalier, Valmorel, Grand Massif en Les Arcs Panorama.

*met toeslag
**zie voorwaarden van de aanbieding

DE SNEEUWTUIN VANAF 4 JAAR

Tot 20% korting voor kinderen tussen 4 en 11 jaar

Bij Club Med is leren altijd leuk! Uw kind volgt een groepsles bij gerenommeerde ESF-instructeurs en leert spelenderwijs skiën en glijden. Welkom in de Sneeuwtuin, waar uw jonge kroost zich goed vermaakt. Wordt uw kind een Beertje of een Sneeuwvlokje*? Na de skilessen krijgt uw kind een medaille mee naar huis. Wedden dat hij of zij apetrots zal zijn?

*met toeslag

SKI- EN SNOWBOARDLESSEN VAN 4 TOT EN MET 17 JAAR

Begeleiding door ESF-ski instructeurs

Waarom zouden alleen volwassenen een sensationele vakantie mogen beleven? Bij Club Med krijgen ook uw kinderen kriebels in de buik op de skipistes! Staat uw kind voor het eerst op de latten of wil uw oogappel zijn of haar techniek bijschaven? Dankzij ons hoogwaardige materiaal* en onze ervaren instructeurs kan dat allemaal. Al onze lessen zijn afgestemd op het niveau van uw kind en alles gebeurt met een glimlach.

*met toeslag

SPECIALE SKIFORMULE VOOR JONGEREN VAN 11 TOT EN MET 17 JAAR

Uw tieners zijn op zoek naar nieuwe uitdagingen?

Uw tieners vervelen zich geen minuut met het Club Med jongerenprogramma: freestyle, freeride, slalom, skicross, skiën naar hartenlust.. Uiteraard horen daar ook de niet te missen feestjes bij! Uw tieners beleven een onvergetelijke vakantie en u wordt op slag de coolste ouder ooit.

Onze selectie mooiste Resorts voor een skivakantie met het gezin

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?