Welkom in Zuid-Afrika

Aan de oostkust van Zuid-Afrika, in de provincie KwaZulu-Natal ligt Club Med South Africa Beach & Safari als een juweel langs de Indische Oceaan.

§ Hier baadt de adembenemende natuur meer dan 300 dagen per jaar in het verrukkelijke zonlicht.

§ Met ongerepte stranden, ontzagwekkende bergketens en fenomenale natuurreservaten biedt deze provincie bezoekers een onvergetelijke ervaring.

§ Club Med South Africa Beach & Safari is de droombestemming voor uw volgende vakantie. Iedere dag heeft immers een nieuw avontuur in petto.

Een unieke strand- en safari-ervaring

Club Med South Africa Beach & Safari aan de kust

Dit nieuwe Premium Resort met Exclusive Collection Zone ligt aan de Dolfijnkust in een ongerept gebied met natuurlijke zeeduinen, sublieme stranden, en adembenemende uitzichten. Gasten kunnen hier de batterijen opladen in een rustgevende vakantiesfeer met de nadruk op lifestylebelevingen. Met een combinatie van hedendaags design en traditionele Afrikaanse invloeden is dit de perfecte bestemming voor wie zich wil onderdompelen in de fascinerende Zuid-Afrikaanse cultuur.

Safari Lodge

De lodge ligt midden in het Big 5 Game Reservaat, in het noorden van de provincie KwaZulu-Natal. In het reservaat, dat meer dan 8623 hectare bestrijkt, leven de big five (leeuwen, olifanten, luipaarden, buffels en neushoorns) en talloze andere wilde dieren. Dat betekent gegarandeerd een onvergetelijke safari-ervaring die ook geschikt is voor gezinnen met kinderen.

Een Premium Resort met Exclusive Collection Zone

Een domein van 32 hectare, aan een immens en ongerept strand

Kinderclubs vanaf 4 maanden tot en met 17 jaar

Safari Lodge in het Big 5 Reservaat op 3 uur rijden van het Resort

Dit Resort is het hele jaar open

30 minuten van de internationale luchthaven van King Shaka en 45 minuten van Durban

Club Med South Africa Beach & Safari, uw toekomstige droombestemming!

Dit vindt u vast ook interessant