Indonesië: de ideale reisbestemming voor avontuurlijke gezinnen

In dit kleine uithoekje van het paradijs waar de natuur in overvloed aanwezig is, beleeft u uitzonderlijke momenten met uw gezin.

Ontdek onze Resorts om de charmes van Indonesië te ontdekken met uw gezin

Te ontdekken in Indonesië:

Bewonder de meest ongelooflijke diersoorten met uw eigen ogen

Achter deze kleurrijke en bijzondere natuur gaan allerlei diersoorten schuil. Bewonder met uw familie de zeldzame soorten in Indonesië, zoals de komodovaranen op het eiland Komodo of de honderd jaar oude zeeschildpadden op de Gili-eilanden. Minder exotisch, maar toch indrukwekkend: in het nationaal park van Tanjung Puting ziet u de beroemde orang-oetans die de trots van deze regio zijn.

NOG MEER ONTDEKKINGEN OVER INDONESIË

Beleef een waar natuurspektakel met uw familie in Indonesië

De pracht en praal van de natuur maakt uw vakantie in Indonesië een heerlijk moment voor de hele familie. In de beschermde omgeving van de tempels worden culturele uitstapjes sensationele ontdekkingstochten. Op 40 minuten van het resort Club Med Bali vindt u de tempel van Uluwatu, op een klif van 70 meter hoogte. Vanaf hier heeft u een uitzicht van 360° over de oceaan. Twee uur richting het noorden vindt u de tempel Tanah Lot: deze plek midden in de oceaan is bereikbaar bij eb en de zonsondergang is hier een schitterend spektakel voor u en de kinderen.

ONTDEK WAT DE MUST-SEES ZIJN IN BALI

Ook interessant voor u...