Verblijf in Griekenland: all-inclusive tijdreizen

Trakteer uzelf op een verblijf in Griekenland, waar het allemaal begon en waar de meest levendige kleuren van de Middellandse Zee u vergezellen.

Wat er op u wacht in Griekenland:

Een rijke cultuur, bakermat van Europese beschavingenEen warm en zonnig mediterraan klimaatOude steden, kloosters, typische havens...
Schitterende stranden, ideaal om te zwemmen
Heerlijke gerechten gemaakt met feta, olijfolie en gegrilde groenten
Watersporten: zeilen, SUP...

Waar te verblijven? Ontdek ons ​​Resort op het eiland Evia in Griekenland:

Te ontdekken in de buurt van ons Resort in Griekenland:

Een verblijf in een land van verbeelding, Griekenland all-inclusive

  • Het is door de geuren van het wilde landschap dat u Griekenland ontdekt, door de kloosters van Meteora te bezoeken vanuit Club Med Gregolimano resort. Tussen hemel en aarde zijn deze monumenten gebouwd op de top van een spectaculaire rots.
  • Neem vervolgens het pad naar Athene en de Akropolis, de legendarische heuvel waar het Parthenon al millennia staat.
  • Vaar aan boord van de Club Med 2, richting de Cycladen en de duizend azuurblauwe tinten Mykonos en Santorini. Twee iconen van een paradijselijk Griekenland die u tijdens uw all-inclusive vakantie van eiland tot eiland en van archeologische vindplaats tot archeologische vindplaats ontdekt.
CLUB MED 2: MEDITERRANE CRUISES

Een familievakantie onder de Griekse zon

Griekenland is niet alleen maar een culturele bestemming, er is ook op het gebied van sport en spel genoeg te beleven voor alle leeftijden, zowel op het land als in zee. Maak een uitstapje naar de Noordelijke Sporaden in de Egeïsche Zee. Niets is beter dan een wedstrijdje beachvolleybal met het hele gezin op het strand van het eiland waar de film Mamma Mia! is opgenomen. Als u terug bent in het resort Gregolimano trekt u naar het platteland van Euboea en Gialtra, niet ver daarvandaan, voor een wandeling met de hele familie.

Alles wat u moet weten voor een familiereis naar Griekenland

Een mythologisch en historisch avontuur

Griekenland is de ideale bestemming om het gevoel voor avontuur op te wekken. Organiseer een wandeling met de kinderen rond de Meteora en ontdek deze kloosters die de wetten van de tijd en de zwaartekracht trotseren. Als u de weg richting het oosten neemt, richting het prachtige Thessaloniki, reist u eigenlijk in de tijd. Bezoek het archeologisch museum waar honderden voorwerpen uit het oude Griekenland tentoongesteld worden. Geniet ten slotte van de zonsondergang terwijl u met het hele gezin op de muren van de Trigoniou-toren zit.

MEER INFORMATIE OVER DE KINDERCLUBS

Ook interessant: