Ga op wintersport naar Les 3 Vallées

Het grootste skigebied ter wereld!

Club Med biedt all-inclusive skivakanties in het skigebied Les 3 Vallées, het grootste skigebied ter wereld! Dankzij de perfecte connecties van het skiliftnetwerk kunt u genieten van honderden kilometers aan pistes, waarvan 80% boven de 1800 meter ligt! Ontdek onze Resorts om te wintersporten in het hart van Les Trois Vallées.

Val Thorens Sensations

In het hart van Les 3 Vallées beleeft u een unieke vakantie vol ski- en après-ski plezier in een schitterende omgeving. Dit nieuwe design wintersportresort zal u verrassen door al haar luxe en comfort. Bij het ontwerpen van het Resort werd er vooral op gelet dat de gasten kunnen genieten van het adembenemende panorama. De kamers bieden uitzicht op de bergen en het skigebied en zijn voorzien van grote schuiframen die veel daglicht binnen laten. De drie terrassen van het Resort baden in het zonlicht.

Val Thorens Sensations ziet er helemaal anders uit dan de overige gebouwen in dit skigebied. Het gebouw heeft een krachtige identiteit dankzij de hoekige lijnen, de grote glaspartijen van het atrium en de contrasterende materialen (hout, natuursteen, staal en glas). De felle kleuren op de voorgevel geven het Resort een vrolijke toets en leggen de link naar de interieurinrichting.

De gemeenschappelijke ruimten hebben een warme uitstraling en de frisse, felle kleuren accentueren de natuurlijke materialen (hout, natuursteen) en de industriële materialen (glas, staal, gepolierd beton). Er worden ski- en snowboardlessen aangeboden vanaf 12 jaar.

Dit vindt u vast ook interessant...

Wintersporten bij Club Med

Het verblijf, de lessen en de après ski zijn allemaal inbegrepen bij Club Med!

Wintersport bij Club Med

... en ontdek ook deze andere skigebieden