Ontdek de nieuwe Zen Oasis in Club Med Punta Cana

gemaakt voor uw ontspanning

Deze volwassenen zone is perfect voor volwassenen en stellen die zoeken naar rust en welzijn.

NIEUWE DELUXE ZEN ROOMS

Nieuwe Deluxe Zen Rooms zijn gemaakt voor uw welzijn en comfort. Badkamers in Spa-design met regendouches, badkuip, sfeerverlichting en een privé tuin met zachte ligbedjes.

ZEN STRAND

Dit aparte, voor volwassenen voorbehouden strand, met lounges op het witte zand nabij het kristalblauwe water biedt u volledige ontspanning.

ZEN POOL

Ruim zwembad waarbij u aan de ene kant kunt loungen op de in-water ligbedden en aan de andere kant baantjes kunt trekken. Of geniet in de jacuzzi en zoek daarna wat schaduw op in een rustgevende cabana.

WELLNESS BAR

De bar bij het zwembad serveert een grote verscheidenheid aan alcoholische en non-alcoholische drankjes en biedt een speciaal wellness menu aan met smoothies, fruitsapjes, salades, broodjes, fruit en meer.

ONTDEK CLUB MED PUNTA CANA

Inbegrepen in uw verblijf

Volwassenen en kinderen worden uitgenodigd om een indrukwekkende ervaring te beleven in Punta Cana, met unieke activiteiten, geïnspireerd door de wonderlijke en verrassende wereld van Circus. Van artistieke tot acrobatische activiteiten, nieuwe vaardigheden leren en dingen bereiken die u nooit zou verwachten. Ontdek meer dan 30 recreatieve acrobatische en artistieke activiteiten voor zowel volwassenen als kinderen, onder leiding van deskundige medewerkers, de 'Gentils Circassiens', getraind door de Circus School by Club Med.