Onze wintersport resorts in Espace Tignes - Val d'Isère

Op uw plaatsen, klaar, gaan!

Club Med biedt in Val d'Isère all-inclusive skivakanties in Espace Tignes - Val d'Isère. Espace Tignes - Val d'Isère biedt de ideale omstandigheden om te leren of de skisport te verbeteren: 300 km aan piste, 1900 m verticale val, gratis ritroutes en een snowpark... voor skivakanties die aan uw verwachtingen voldoen. Ontdek onze in dit gebied aanwezige Resorts!

Val d'Isère

Een dorp genesteld in een vallei, met stenen en houten chalets... Welkom in de magie van Val d'Isère. Het Resort is stijlvol en authentiek in en biedt alles wat liefhebbers van skiën, lekker eten en welzijn zich maar kunnen wensen: een spa, zwembad, yoga en genoeg mogelijkheden om te ontspannen. Wanneer u door de deuren van Club Med Val d'Isère loopt, krijgt u de kans om het eerste Club Med Exclusive Collection Resort in de bergen te ontdekken. Dit is een unieke kans om een ​​andere definitie van luxe te ervaren, waarbij privacy, informaliteit en ontspanning voor het hele gezin worden gecombineerd.

Tignes

In het centrum van het meest levendige deel van het bergdorp Tignes, in Val Claret, brengt het nieuwe Club Med Resort Tignes frisse energie in de bergen. Sport en adrenaline komen samen in dit geweldige skigebied dat geschikt is voor elk niveau. De sfeer is vrolijk en gezinsvriendelijk, van het decor vol kleuren en patronen tot aan de traditionele bergstijl. Dompel uzelf onder in het comfort van de Suites in de Exclusive Collection Zone voor meer privacy en gepersonaliseerde services.

Tignes
Tignes
Nieuw ResortWinter
Met Exclusive Zone

Tignes

Frankrijk

Dit vindt u vast ook interessant...

... en ontdek ook deze andere skigebieden