Ontdek de wereld met Club Med

Excursies met Club med

Focus op geweldige dagen buiten het Resort

Beginnend- of ervaren wereldreiziger, met zijn tweeën of in een groep? Wij bieden excursies en wandelingen aan op basis van uw wensen, om nieuwe ervaringen op te doen in de buurt van het Club Med Resort.

Het zou zonde zijn om naar huis te vertrekken, zonder te genieten van de lokale cultuur en landschappen.

Wandel door de omgeving van Valmorel

VALMOREL 4Ψ met zone 5Ψ

Geniet en ontdek la Tarentaise, de paden, en de geschiedenis, samen met uw gids: bergwatervallen, bloemrijke weilanden en adembenemende landschappen aan de top van de Crève Tête.

ONTDEK HET RESORT

Malta, een eiland vol met historie

KAMARINA 3Ψ

Geniet van een unieke ervaring in het hart van de Middellandse Zee. Ontdek de geschiedenis van het eiland, door middel van haar monumenten en de forten.

ONTDEK HET RESORT

Bezoek Tanah Lot en Taman Ayun

BALI 4Ψ

Ontdek deze bijzondere tempels! Tanah Lot, op een rotsachtige klif op zee, dompelt u onder in een betoverende en romantische omgeving. Taman Ayun, zal u verleiden met haar prachtige tuinen.

ONTDEK HET RESORT

Resorts met prachtige excursie mogelijkheden:

Vanaf 1 449 € In plaats van 1 705 € per persoon*
Met vlucht

Bali

Indonesië

Ontdek de rondreizen van Club Med

Ontdek de wereld

Zin in avontuur en unieke ervaringen?
Ga op ontdekking met de rondreizen van Club Med: meer dan 100 bestemmingen met de mooiste bezienswaardigheden. Met Club Med reist u de hele wereld over met onze gepassioneerde gidsen die de geheimen van elke bestemming kennen. Afhankelijk van uw wensen, reist u in kleine groepen, individueel of per auto? U kiest uw ideale reis!

De onderstaande website is alleen in het Frans beschikbaar.

ONTDEK DE RONDREIZEN VAN CLUB MED

Meerdaagse Rondreizen met Club Med

Unieke combinatie tussen een verblijf in een Resort en een rondreis

Met de Meerdaagse Rondreizen van Club Med kunt u voortaan een verblijf in een Resort combineren met een gepersonaliseerde rondreis van meerdere dagen, inclusief gids/chauffeur, om de grootste bezienswaardigheden van een regio te verkennen en een onvergete…

Meerdaagse rondreis door Sri Lanka

5 dagen / 4 nachten

5 dagen / 4 nachten om de Sri Lankaanse cultuur en geschiedenis te ontdekken: een bezoekje aan Galle (ooit de belangrijkste Nederlandse havenstad), een unieke treinreis doorheen Sri Lanka, een ontspannende wandeltocht langs de theeplantages of op verkenning in Kandy, de hoofdstad van het boeddhisme.

ONTDEK DE MEERDAAGSE RONDREIS

Meerdaagse rondreis door Yucatan

4 dagen / 3 nachten

4 dagen / 3 nachten op ontdekking in Chichén Itzá; Merida, de hoofdstad van Yucatan die ook wel de 'witte stad' genoemd wordt; in de charmante, koloniale stad Vallodolid; en in Tulum, een oude vesting met zicht op de turquoise Caraïbische Zee!

ONTDEK DE MEERDAAGSE RONDREIS

Meerdaagse rondreis door New York

5 dagen / 4 nachten

5 dagen / 4 nachten in 'de stad die nooit slaapt'. U ontdekt er de meest mythische wijken van NYC: Brooklyn, Soho, Manhattan, Wall Street … En u beleeft er vast en zeker onvergetelijke ervaringen, zoals een helikoptervlucht over de stad of een gospelmis in Harlem.

ONTDEK DE MEERDAAGSE RONDREIS

Meerdaagse rondreis door Angkor

4 dagen / 3 nachten

4 dagen / 3 nachten in de omgeving van Siem Reap. Ga met de tuktuk naar de majestueuze tempel van Angkor Wat, wandel naar een op palen gebouwd dorpje, help de monniken tijdens een zegening in de pagode van het dorp of geniet van een heerlijke picknick bij de lokale bevolking.

ONTDEK DE MEERDAAGSE RONDREIS

Meerdaagse rondreis door Dubai

4 dagen / 3 nachten

4 dagen / 3 nachten op culturele ontdekkingstocht in Dubai: moskeeën, soeks, het oude stadscentrum, het museum... aangevuld met onvergetelijke ervaringen zoals een 4x4-tocht door de woestijn en een barbecue in een tentenkamp in de duinen!

ONTDEK DE MEERDAAGSE RONDREIS

Meerdaagse rondreis door Rio

4 dagen / 3 nachten

4 dagen / 3 nachten in Rio de Janeiro, de stad met de mooiste baai ter wereld! Geniet aan de voet van het gigantische Christusbeeld van een van de mooiste panorama's over de stad en de mythische stranden van Ipanema en Copacabana. Ontdek het bruisende leven van deze stad, de grootste voetbaltempel ter wereld...

ONTDEK DE MEERDAAGSE RONDREIS

Meerdaagse rondreis door La Reunion

4 dagen / 3 nachten

4 dagen / 3 nachten genieten op het buureiland van Mauritius: La Réunion! Geniet van een uitstapje naar de krater van Cilaos, volg een workshop om rum te leren maken, smul van een heerlijk creools ontbijt bij de lokale bevolking, ontdek de rijke fauna en flora van de streek aan boord van een transparante kajak...

ONTDEK DE MEERDAAGSE RONDREIS

Meerdaagse rondreis door Lissabon

4 dagen / 3 nachten

4 dagen / 3 nachten in de Portugese hoofdstad die barst van de geschiedenis en tradities: wandelen, een ritje met de historische kabeltram door de pittoreske wijken van Lissabon, een fado-avond met een overheerlijk diner in het historische stadscentrum, een bezoek aan de kathedraal...

ONTDEK DE MEERDAAGSE RONDREIS

Meerdaagse rondreis door Bali

5 dagen / 4 nachten

5 dagen / 4 nachten tussen de tempels, de rijstvelden en de Balinese cultuur! Bezoek de tempels van Tanah Lot en Pura Ulun Danu, woon een typisch Balinees dansspektakel bij, ga heerlijk dineren, geniet van een fietstocht door de bekende rijstvelden ...

ONTDEK DE MEERDAAGSE RONDREIS

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?