Ontdek de wereld met Club Med

Excursies met Club med

Focus op geweldige dagen buiten het Resort

Beginnend- of ervaren wereldreiziger, met zijn tweeën of in een groep? Wij bieden excursies en wandelingen aan op basis van uw wensen, om nieuwe ervaringen op te doen in de buurt van het Club Med Resort.

Het zou zonde zijn om naar huis te vertrekken, zonder te genieten van de lokale cultuur en landschappen.

Wandel door de omgeving van Valmorel

VALMOREL 4Ψ met zone 5Ψ

Geniet en ontdek la Tarentaise, de paden, en de geschiedenis, samen met uw gids: bergwatervallen, bloemrijke weilanden en adembenemende landschappen aan de top van de Crève Tête.

ONTDEK HET RESORT

Malta, een eiland vol met historie

KAMARINA 3Ψ

Geniet van een unieke ervaring in het hart van de Middellandse Zee. Ontdek de geschiedenis van het eiland, door middel van haar monumenten en de forten.

ONTDEK HET RESORT

Bezoek Tanah Lot en Taman Ayun

BALI 4Ψ

Ontdek deze bijzondere tempels! Tanah Lot, op een rotsachtige klif op zee, dompelt u onder in een betoverende en romantische omgeving. Taman Ayun, zal u verleiden met haar prachtige tuinen.

ONTDEK HET RESORT

Resorts met prachtige excursie mogelijkheden:

Vanaf 1 406 € In plaats van 1 655 € per persoon*
Met vlucht

Bali

Indonesië

Zin in avontuur en unieke ervaringen?
Ga op ontdekking met de rondreizen van Club Med: meer dan 100 bestemmingen met de mooiste bezienswaardigheden. Met Club Med reist u de hele wereld over met onze gepassioneerde gidsen die de geheimen van elke bestemming kennen. Afhankelijk van uw wensen, reist u in kleine groepen, individueel of per auto? U kiest uw ideale reis!

De onderstaande website is alleen in het Frans beschikbaar.

ONTDEK DE RONDREIZEN VAN CLUB MED

Meerdaagse Rondreizen met Club Med

Unieke combinatie tussen een verblijf in een Resort en een rondreis

Met de Meerdaagse Rondreizen van Club Med kunt u voortaan een verblijf in een Resort combineren met een gepersonaliseerde rondreis van meerdere dagen, inclusief gids/chauffeur, om de grootste bezienswaardigheden van een regio te verkennen en een onvergete...

4 dagen / 3 nachten in Rio de Janeiro, de stad met de mooiste baai ter wereld! Geniet aan de voet van het gigantische Christusbeeld van een van de mooiste panorama's over de stad en de mythische stranden van Ipanema en Copacabana. Ontdek het bruisende leven van deze stad, de grootste voetbaltempel ter wereld...

ONTDEK DE MEERDAAGSE RONDREIS