Onthul uw innerlijke astronoom

Activeer in het hart van de Alpen uw hersenen en geniet van astronomielessen in het gezelschap van een gepassioneerde wetenschapper, zo dicht mogelijk bij de sterren!

Op het programma:
• Een speels en poëtisch thema, ideaal voor gezinnen.
• Op de toppen in de Alpen bij **Grand-Massif Samoëns Morillon **, unieke astronomieconferenties en magische observatieavonden, onder de sterren...

**Dit programma is inbegrepen in het pakket. **

Beleef een unieke dag

Onder de sterren

**10:00 uur: ontdekking. **
Raadpleeg het programma van uw vakantie op de schermen in het Resort of vraag ernaar bij uw G.O Op het topje van de Alpen zijn ontdekkingen, nieuwe weetjes en de sterren binnen handbereik!

**18:00 uur: theoretische bijeenkomst **
Het begin van de avond is het hoogtepunt van uw vakantie. Neem deel aan een interactieve en leuke conferentie met Paul Wagner, gepassioneerde en fascinerende astronoom! Jong en oud, luister goed en maak aantekeningen in het notitieboekje wat bij aankomst in het Resort voor u klaarligt.

**21.30 uur: onder de sterren **
Vanaf het majestueuze terras van het Resort observeert u de sterren door een verrekijker of telescoop in het gezelschap van Paul Wagner. Constellaties, planeten en de Melkweg, hij zal de geheimen van het universum aan u onthullen.

Wij zien u graag in Grand Massif Samoëns Morillon

§ Van 03/07 tot 10/07/2021
§ Van 10/07 tot 17/07/2021
§ Van 17/07 tot 24/07/2021
§ Van 24/07 tot 31/07/2021

Gedurende de week zult u het genoegen hebben Paul Wagner, wetenschappelijk journalist en voormalig docent aan het planetarium van het Palais de la Découverte in Parijs, te ontmoeten. Gepassioneerd door astronomie, wil hij zijn kennis graag doorgeven tijdens originele conferenties en magische observatieavonden, onder de sterrenhemel.

Reserveer nu

Onze andere interessante thema's:

Artiesten in spe

Op het programma, 4 uitzonderlijke kunstzinnige weken in Portugal, in ons Resort in Da Balaia

ONTDEK MEER

Wellness rituelen

Ontspan tijdens een Club Med vakantie in het teken van welzijn. Yoga, spa-behandelingen of meditatie, kies het ritme dat u leuk vindt.

ONTDEK MEER

Sportieve ontmoetingen

De grote namen in de sport zorgen ervoor dat u in Resort een bevoorrechte vakantie beleeft met demonstraties, advies en toernooien.

ONTDEK MEER