Blijf dromen over vakanties

La Rosière

De Franse Alpen

Gelegen op de hellingen van de Tarentaise, op ongeveer 1950 meter hoogte en op het zuiden gericht, biedt Resort Club Med La Rosière de mogelijkheid om de authentieke en ongerepte berg te ervaren. De panorama's en zonsondergangen over het Vanoise National Park zijn uitzonderlijk en nodigen u uit om de ​​prachtige natuur te aanschouwen. Op een steenworp afstand van Italië, combineert het Resort plezier met lokale specialiteiten uit beide landen in een sfeer van Savoyaardse traditie. Het buitenzwembad, de vele wandelpaden, de yogastudio en natuuractiviteiten voor de kleintjes maken van Club Med La Rosière het ideale familie- en welzijnsresort.

Seychelles 5§

Indische Oceaan

In het hart van de archipel van de Seychellen en een beschermd nationaal marine park, is op het privé-eiland Sainte Anne een uniek Resort gevestigd: het Club Med Seychelles Eco-Resort. Volwassenen en kinderen zullen hun innerlijke Robinson Crusoe wakker maken op een vakantie in volledige harmonie met de natuur en waar veel van de activiteiten rechtstreeks verbonden zijn met de Indische Oceaan. Trekking, vrij duiken, yoga voor ouders en kinderen en kajaks met glazen bodem zijn slechts enkele van de voorbeelden die kunnen worden gedeeld, allemaal ontworpen om het welzijn te bevorderen en elk gezinslid gelukkig te maken. De turquoise wateren, witte zandstranden met rotsen, heuvels bedekt met weelderige vegetatie... het paradijs is hier!

La Plantation d'Albion Club Med 5§

Mauritius

Aan het einde van zomer 2021 nodigt La Plantation d´Albion u uit om te onthaasten, om de simpele geneugten van slow-living te proeven, een levenskunst die bedoeld is om van elk moment volledig te genieten. De weelderige natuur omhult u en nodigt u uit om te genieten van de ontspannen levensstijl van Mauritius. Na een yogasessie bij het Zen-zwembad kunt u profiteren van het gloednieuwe Beach Club-concept om met de voeten in het zand te genieten van Mauritiaanse lekkernijen. De dag eindigt op het terras van uw totaal opnieuw ingerichte suite, van waaruit u de zon kunt bewonderen die in het water van de Indische Oceaan verdwijnt.

Ontdek ook onze Amazing Weeks

Meer dan 30 Amazing Weeks-weken!

Een week bij Club Med, uw passie inbegrepen!

De Amazing Weeks keren terug in 2021 met meer dan 30 weken. Sport, muziek, fotografie, film, wellness, familiale astronomie of themacruises: de keuze is aan u! Ontdek 7 originele thema's voor een uniek verblijf in een selectie van Resorts, en 5 themacruises op de Club Med 2. Bekijk onze website op 17, 18, 19 november 2020 om het volledige programma te ontdekken en om te reserveren!

Ontdek de Amazing Weeks

...en de nieuwe tussenstops van de Club Med 2

Meer dan 30 nieuwe cruises

Ontdek deze zomer alle schatten van de Middellandse Zee. De Club Med 2 neemt u eerst mee naar de oostelijke Middellandse Zee, met ongekende tussenstops in Griekenland, Turkije, Israël - tijdens de uitzonderlijke cruise "Van Nice tot het Heilige Land".

In het najaar vaart de Club Med 2 langs de Afrikaanse kust, op een unieke cruise van Malaga naar Dakar. Maar ook om Kaapverdië en Gambia te ontdekken.

Volgende winter brengt een nieuwe route u naar Guyana. Vervolgens vaart u in het hart van de Amazone zes dagen op de Amazonerivier. U kunt ook kiezen voor de niet te missen routes naar de turquoise wateren van de Grenadines of de Maagdeneilanden.

Ontdek de cruises van zomer 2021 en winter 2022

Dit vindt u vast ook interessant

Aanbieding voor kinderen

Breng tijd door met uw gezin en geniet van een verkwikkende vakantie. Gratis vakantie voor kinderen tot 6 jaar.

ONTDEK DE AANBIEDING

Aanbiedingen gedurende het hele jaar

Onze voordelen, speciale aanbiedingen en meer die het hele jaar door geldig zijn.

MEER WETEN

Ons inspiratie-magazine

Vind de nieuwe Club Med essentials in de laatste editie van Le Club® magazine.

BEKIJKEN