Club Med voor jongerenVAN 11 T/M 17 JAAR

Een droomvakantie

De wereld ligt aan uw voeten

Geen verplichtingen, maar lekker veel mogelijkheden. Dat is ons aanbod voor kinderen van 11 t/m 17 jaar. De Passworld® ruimtes, Junior Club Med®, lessen op hun niveau... De ruimtes en activiteiten houden rekening met het individuele karakter, het tempo en…

NIEUWE RUIMTES OP MAAT

speciaal voor hen

Jongeren verlangen graag naar hun eigen ruimte, weg van de volwassenen en kleintjes. Thuis hebben ze hun eigen kamer, bij Club Med kunnen ze terecht in hun eigen Passworld®. Deze gezellige en eigentijdse ruimte is op maat ingericht door gerenommeerde ontwerpers.

Tijdens de schoolvakanties is Passworld® overdag open. De jongeren beslissen zelf of ze samen met leeftijdsgenoten deelnemen aan de sportieve of artistieke activiteiten onder leiding van gespecialiseerde G.O®: films draaien, mengtafel, dj-set, dansvloer, videogames en meer.

EEN KLASSIEKER BIJ CLUB MED

Nieuwe sporten en avonturen ontdekken

Afhankelijk van de bestemming kunnen uw tieners kiezen voor de volgende activiteiten: wakeboarden, vliegende trapeze, beachparty's, filmavonden... De G.O® van de Junior Club Med® organiseren elke dag diverse sportieve en creatieve activiteiten voor kinderen van 11 t/m 17 jaar, maar iedereen doet natuurlijk wat hij wil.

De Junior Club Med® (een klassieker van Club Med) biedt de kinderen een mooi evenwicht tussen sociale vaardigheden, ontdekking en autonomie... De eeuwige glimlach van de G.O® krijgt u er gratis bovenop!

LESSEN MET TOESLAG

Lessen met toeslag: Jongeren mogen ook deelnemen aan alle sportlessen die met toeslag aangeboden worden voor volwassen. Golf, tennis, paardrijden, kitesurfen, fitness, zeilen, snorkelen, duiken... Zo kunnen ze in een klein groepje sporten op hun eigen niveau (beginners of gevorderden). Het ruime sportaanbod varieert afhankelijk van het Resort en het seizoen. Spa voor jongeren: In de Resorts met spa zijn er ook speciale behandelingen voor de 11- tot 17-jarigen. U kunt deze alleen ter plaatse reserveren (niet inbegrepen in de all-informule). De wintersportformule voor jongeren: Deze formule is inbegrepen in de all-informule en omvat diverse bergactiviteiten voor jongeren: freestyle, snowpark, freeride, skiën in de bossen, slalom, skicross, toelichting van en bewustmaking voor de veiligheidsregels in de bergen... De speciale wintersportformule voor jongeren wordt alleen in bepaalde Resorts en tijdens de schoolvakanties aangeboden.

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?