Familievakantie in het opwindende Martinique

Martinique biedt vele excursies op zee, op het land of in het bergachtige achterland. Ontdek de wondere wereld van Martinique met uw gezin!

Waar te verblijven? Resort Club Med Les Boucaniers is ideaal voor familievakanties

Les Boucaniers

Les Boucaniers ligt in het zuidwesten van Martinique, tussen de baai van Arlet en het uiterste puntje van Les Salines en is al sinds 1969 een geliefde bestemming voor wie van mooie natuur en romantiek met de Creoolse slag houdt.

In de schitterende Marinbaai op Martinique liggen de bungalows verscholen in een tropische tuin vlakbij het goudgele zandstrand. In dit Resort op Martinique kunt u tijdens uw vakantie, alleen of samen, alles en nog veel meer beleven, zoals watersporten, schoonheidsbehandelingen in de Club Med Spa*, het strandleven aan de Caribische Zee en heerlijke gerechten uit de Creoolse keuken.

Te ontdekken in Martinique:

Onthul uw innerlijke Indiana Jones

Neem uw gezinnetje mee naar het hart van de meest intrigerende plekken van Martinique! Ga de hoogte in door in bomen te klimmen in het recreatiepark Mangofil, op 45 minuten van Club Med Les Boucaniers. In het hart van het tropische woud kunt u tot 18 meter hoog klimmen! Speel een middagje schippertje op het mythische witte zandstrand van Grande Anse des Salines. Tijdens uw gezinsverblijf op Martinique zijn de kalme wateren ideaal voor de kleintjes.

ONTDEK ALLE WATERSPORTEN BIJ CLUB MED

Memorabele culturele bezoeken tijdens uw gezinsverblijf op Martinique

Beleef samen met uw kinderen onvergetelijke herinneringen door uzelf onder te dompelen in de lokale cultuur. Woon een toonaangevend cultureel evenement bij, zoals het carnaval van Fort-de-France, om uzelf in de feestelijke sfeer van het eiland te brengen. Bezoek tijdens uw familievakantie op Martinique een andere must-see, door het geheim van de Caribische vulkanen te ontdekken in het Discovery Center of Earth Sciences in Saint-Pierre. Wat de lokale flora betreft, eindig met een wandeling in de majestueuze tropische tuin van Balata, gekenmerkt door de typisch Creoolse architectuur.

NOG MEER ONTDEKKINGEN OP MARTINIQUE

Wist u dat...?

... Club Med ook ook verschillende cruises aanbiedt? Kom aan boord van de Club Med 2 en maak een stop op Martinique. En als u dat wenst, kunt u uw cruise combineren met een all-inclusive verblijf in Club Med Les Boucaniers.

Onze cruises die langs Martinique varen:

Dit vindt u vast ook interessant...