Familievakantie in het opwindende Martinique

Martinique biedt vele excursies op zee, op het land of in het bergachtige achterland. Ontdek de wondere wereld van Martinique met uw gezin!

Waar te verblijven? Resort Club Med Les Boucaniers is ideaal voor familievakanties

Les Boucaniers

Club Med Les Boucaniers ligt aan het strand bij het dorpje Sainte-Anne en kijkt uit op de Rocher du Diamant, het beruchte piratennest. Dit all-inclusive gezinsresort op Martinique is een juweeltje in de Franse Antillen, met oude kanonnen, kokospalmen en de iconische vuurtoren van de jachthaven. Loop over de steiger naar het watersportcentrum waar u kunt wakeboarden of waterskiën op de heldere zee. Verken het prachtige palmenstrand, met witte zandbaaien en kleine geheime kreekjes, smul van lokale lekkernijen, vier het bruisende carnaval en beleef een zalige familievakantie in dit Creoolse paradijs.

Te ontdekken in Martinique:

Onthul uw innerlijke Indiana Jones

Neem uw gezinnetje mee naar het hart van de meest intrigerende plekken van Martinique! Ga de hoogte in door in bomen te klimmen in het recreatiepark Mangofil, op 45 minuten van Club Med Les Boucaniers. In het hart van het tropische woud kunt u tot 18 meter hoog klimmen! Speel een middagje schippertje op het mythische witte zandstrand van Grande Anse des Salines. Tijdens uw gezinsverblijf op Martinique zijn de kalme wateren ideaal voor de kleintjes.

ONTDEK ALLE WATERSPORTEN BIJ CLUB MED

Memorabele culturele bezoeken tijdens uw gezinsverblijf op Martinique

Beleef samen met uw kinderen onvergetelijke herinneringen door uzelf onder te dompelen in de lokale cultuur. Woon een toonaangevend cultureel evenement bij, zoals het carnaval van Fort-de-France, om uzelf in de feestelijke sfeer van het eiland te brengen. Bezoek tijdens uw familievakantie op Martinique een andere must-see, door het geheim van de Caribische vulkanen te ontdekken in het Discovery Center of Earth Sciences in Saint-Pierre. Wat de lokale flora betreft, eindig met een wandeling in de majestueuze tropische tuin van Balata, gekenmerkt door de typisch Creoolse architectuur.

NOG MEER ONTDEKKINGEN OP MARTINIQUE

Wist u dat...?

... Club Med ook ook verschillende cruises aanbiedt? Kom aan boord van de Club Med 2 en maak een stop op Martinique. En als u dat wenst, kunt u uw cruise combineren met een all-inclusive verblijf in Club Med Les Boucaniers.

Onze cruises die langs Martinique varen:

Dit vindt u vast ook interessant...