Wellness cruises
by Club Med

Dit is uw moment!

Ontspan langs het water tijdens een van onze Wellness Cruises:

Wellness Experience

Welzijn door fysieke activiteit, meditatie en voeding

Ontdek absolute ontspanning en een ware staat van welzijn tijdens uw cruise aan boord van de Club Med 2.
Tijdens de cruise worden veel cursussen aangeboden. Een perfecte gelegenheid om uw favoriete praktijk te perfectioneren of om nieuwe disciplines te leren. Onze docent Goedele PEERLINCK, zal haar expertise delen en u begeleiden tijdens de verschillende cursussen.

OP HET PROGRAMMA:

** § VINYASA YOGA: adembeheersing met Pranayama en Vinyasa flow houdingssequentie. **
Voor iedereen toegankelijk, ontdek elke ochtend een nieuwe Vinyasa* yogasessie. Ze zal beginnen met 15 minuten pranayama om haar bewuste ademhaling te leren beheersen, in het bijzonder om angst, rusteloosheid en vermoeidheid te verlichten. Vervolg met 45 minuten Vinyasa-stroom, opeenvolging van Asanas (yogahouding) om vitaliteit te verbeteren en lichaam en geest te verbinden. Elke sessie eindigt met diepe ontspanning en ontspanning.

** § BODYBALANCE: beroemde les van LES MILLS, subtiele mix van tai chi, yoga en pilates. **
Aan het einde van de dag en toegankelijk voor iedereen, verbetert de Bodybalance*-les de tonus van het lichaam, de flexibiliteit en de beweeglijkheid van de gewrichten. Ademgeleide bewegingen zijn een essentieel onderdeel van alle oefeningen.

** § HBX-VOEDING: sportief afvallen zonder dieet. **
Elke dag worden er vraag- en antwoordsessies georganiseerd om verschillende onderwerpen (lipiden, eiwitten, koolhydraten, vitaminen, mineralen, enz.) En voedingsadviezen te bespreken.

*Voor uw comfort raden we u aan uw yogamat mee te nemen

WELLNESS THEMA | AMAZING WEEKS

The Amazing Weeks nodigen zichzelf uit aan boord van de Wellness Cruises. Test de nieuwe disciplines zorg en yoga voor een unieke ervaring. Onze deskundige beoefenaars geven hun kennis aan u door om het lichaam te ontspannen, de geest te kalmeren en uw zintuigen te onthullen...

Ontdek onze Amazing Weeks

Onze andere thematische cruises