Ontdek onze Transatlantische Cruises

Overgeleverd aan de passaatwinden

Steek de Atlantische Oceaan over op de route van de grote ontdekkingsreizigers. Absolute rust, geen land in zicht, alleen de diepe oceaan als horizon. Een mythische kruising onderbroken door meerdere genoegens.

Transatlantische Cruise herfst

Begin aan een all-inclusive transatlantische cruise van Lissabon (Portugal) naar Pointe-à-Pitre (Guadeloupe) of van Dakar (Senegal) naar Fort-de-France (Martinique).

Ontspan en ontdek een unieke en kosmopolitische reis. Hijs vanuit Lissabon of Dakar de zeilen om de kusten van de Canarische Eilanden of Kaapverdië te bereiken. Na een paar dagen zeilen op zee, bereikt de zeiljacht exotische tussenstops zoals de eilanden Barbados of Grenada voordat hij de Franse Antillen bereikt.

Boek de Transatlantische Najaarscruise 2021

Vertrek op 07/11/2021Cruise van Dakar naar Fort-de-France

Nieuw in 2021: steek de Atlantische Oceaan over van Dakar (Sénéral) naar Fort-de-France (Martinique), via Kaapverdië, Grenada en Bequia aan boord van Club Med 2.

Ontdek de route

Transatlantische Cruises Lente

Begin aan een all-inclusive transatlantische cruise van Fort-de-France (Martinique) naar Las Palmas (Canarische Eilanden) of van La Romana (Dominicaanse Republiek) naar Lissabon (Portugal).

Hijs vanuit het Caribisch gebied de zeilen om exotische tussenstops te bereiken, zoals de eilanden Barbados of Bermuda. Na een paar dagen zeilen op zee bereikt de zeiljacht de kust van Kaapverdië of de Azoren voordat hij Europa bereikt.

Boek de Transatlantische Lente-cruise van 2022

Vertrek op 30/03/2022Cruise van La Romana naar Lissabon

Steek de Atlantische Oceaan over van de haven van La Romana (Dominicaanse Republiek) naar Lissabon (Portugal), via Bermuda en de Azoren aan boord van Club Med 2.

Ontdek de route

Onze andere thematische cruises

Meer weten over de Club Med 2?

Onze uitzonderlijke vijfmaster

Uitgerust met brede teakhouten dekken gewijd aan de promenade, is deze vijfmaster even intiem als vriendelijk: ruime cabines met uitzicht op de golven, ontspanning in de Club Med Spa en een ponton gewijd aan nautische activiteiten beloven u de mooiste cruisevakanties.

Ontdek de Club Med 2