Maak u op voor een grand slam!

Professionele ondergronden, lessen in groep volgen of vrij spelen, tennislessen voor beginners of gevorderden… Bij Club Med kiest u zelf met welke formule u uw tennisspel perfectioneert.

Niet of wel geklasseerd ?

Speel op het niveau dat u wilt

Zin om te starten met tennis of om uw techniek te verbeteren tijdens uw vakantie? Bij Club Med zijn groepslessen voor beginnende tot gevorderde spelers vanaf 11 jaar inbegrepen in uw verblijf. Onze 38 tennisscholen staan volledig tot de beschikking van onze sportieve gasten. Onze G.Os hebben een erkend diploma van de Franse Tennisfederatie in Frankijk en kunnen u perfect coachen dankzij hun vakkundige opleiding en ervaring. Een niveau hoger? Club Med biedt ook tennisstages voor volwassenen en kinderen aan, net als privélessen*.

*met toeslag

Bali : Speelplezier én zin voor avontuur

Ga voor een ander gevoel

en sport met topmateriaal

Gravel, een snelle of synthetische ondergrond, cardiotennis en zelfs beachtennis... De tennisbanen variëren naargelang het Resort. Zo geniet u telkens op een andere manier met uw tennisracket in de hand. Club Med is een partner van topmerken zoals Babolat en stelt bovendien in alle Resort met een tennisprogramma hoogwaardig materiaal ter beschikking. Zo kunt u er bijvoorbeeld ballen en rackets lenen en vrij gebruik maken van de tennisbanen.

Onze Resorts waar u kunt tennissen

Ook interessant voor u...