Club Med Exclusive Collection

Club Med Exclusive Collection

Club Med is synoniem aan luxe

Een nieuwe manier om samen van luxe te genieten, in een gezellige en verfijnde omgeving. Een unieke en exclusieve belevenis op een droombestemming. Ontdek onze uitzonderlijke producten: Resorts 5Ψ, Villa's en Chaletappartementen, Cruises met de Club Med 2...

UITZONDERLIJKE BESTEMMINGEN

De hemel op aarde...

Club Med verwelkomt zijn gasten in een unieke designinrichting, op de mooiste plekken ter wereld. Gerenommeerde ontwerpers laten de Club Med sfeer vakkundig en creatief tot zijn recht komen in alle uithoeken van de wereld.

PRIVACY & EXCLUSIVITEIT

Onvergetelijke herinneringen...

Beleef een verfijnde en verrassende vakantie in een unieke, intieme omgeving die volledig voorbehouden is voor u en uw gezelschap.

Beleef een verfijnde en verrassende vakantie in een unieke, intieme omgeving die volledig voorbehouden is voor u en uw gezelschap.

Voor een uniek verblijf...

Hotelservice, privétransfer, heerlijk ontspannende momenten en ontdekkingen die volledig zijn afgestemd op uw interesses… Bij Club Med wordt u in de watten gelegd.

CULINAIRE HOOGSTANDJES

Geef toe aan de verleiding...

Bij Club Med worden uw smaakpapillen de hele dag door verwend: een gastronomisch restaurant, ontbijt op de kamer, champagne vanaf 18.00 uur en een sublieme service op maat.

De producten uit de selectie

Geef toe aan de verleiding

Geniet van de goede zorgen van uw butler in onze Villa's en Chaletappartementen, verwen uw smaakpapillen met de culinaire creaties van de chef-kok van La Plantation d'Albion Club Med, geef u over aan het exclusieve comfort van de Zones 5Ψ, vaar mee met ee...

DE RESORTS EN ZONES 5Ψ

Als een vorst

U valt van de ene verbazing in de andere! De Resorts 5Ψ geven het begrip luxe een nieuwe dimensie: stijlvol, ruime en modern ingerichte kamers, sfeervol en verrassend. Wat staat er op het programma? Een betoverende locatie en service van het hoogste nivea...

VILLA'S EN CHALETAPPARTEMENTEN

Een betoverende break

Kom volledig tot uzelf in een van onze schitterende Villa’s of Chaletappartementen, in de zon of in de bergen! De designinrichting en het verfijnde comfort zijn een streling voor het oog, net als de adembenemend mooie sites. U beschikt er over een butler,...

RONDREIZEN – GAMMA PRIVILEGE

Reizen in alle exclusiviteit

Een uitgelezen mix van must sees, vertrouwde paden, authentieke en markante ervaringen en unieke hotelparels... Een compleet pakket om de wijde wereld te verkennen!