Bij Club Med doen we er alles aan om ouders met jonge kinderen van 4 tot en met 23 maanden de mooiste vakantie ooit te laten beleven. Hoe? Ontdek het nu!

8U - WELKOM BABY

De zon komt op, uw oogappel werd zachtjes wakker... En u hebt alles bij de hand om uw baby te verzorgen. Want dankzij de Baby Welcome Kit kunt u vooraf en zonder toeslag alle voorzieningen voor kinderverzorging reserveren. Bij aankomst staat alles klaar in de kamer.

9U - SPELEN EN LEREN IN DE BABY CLUB MED®

De allerkleinsten worden verwelkomd in de Baby Club Med®, een plek waar de zelfontplooiing en ontwikkeling van kinderen van 4 tot en met 23 maanden centraal staat. Op het programma: babyspeelmat, spelletjes voor hun psychomotorische ontwikkeling, interactieve spelletjes... En natuurlijk altijd onder het wakende oog van onze gediplomeerde G.Os® die gespecialiseerd zijn in de voorschoolse ontwikkeling van jonge kinderen. ​

12U - SAMEN LUNCHEN

Na een ochtend vol nieuwe indrukken kunnen de kindjes samen met hun ouders lunchen in het hoofdrestaurant. In de Baby Corner vindt u alles wat u nodig hebt voor groentepapjes. U vindt er ook hartige en zoete babyvoeding in potjes.
Als u de hele dag van de pistes wilt profiteren kan dat ook. Ons team van G.Os® zorgt voor alles dankzij het Baby restaurant in de Baby Club. ​

13U30 - GEEN TIJD VOOR VERVELING

Terug in de Baby Club Med® vervelen de kinderen zich geen moment, want onze G.Os® zitten boordevol ideeën om uw allerkleinsten te vermaken. Een leuk parcours voor hun psychomotorische ontwikkeling, kennismaking met muziek, aftelrijmpjes, wandelingen in de gezonde berglucht... Het kan allemaal.

16U - HEERLIJK VIERUURTJE

Afspraak aan het haardvuur om even uit te rusten bij een zoet tussendoortje. De ‘melkkeuken’ voor babyflesjes is 24/7 beschikbaar, zo kunt u uw baby voeden wanneer dat het beste uitkomt.

16U30 - ALLES BIJ DE HAND

Tijd voor een schone luier? Geen paniek, in de gemeenschappelijke ruimtes van het Resort zijn er luierzones met aankleedtafels en verzorgingskussens. Ziezo! Jullie kunnen gelijk weer terug gaan spelen in de gezellige salon.

19U - OP BEIDE OREN

Als u dit wenst kunnen onze babysitters* ’s avonds op uw (b)engeltjes letten. Liedjes, verhaaltjes, spelletjes om makkelijker in te slapen... Baby valt zachtjes in slaap terwijl de ouders volop van een rustige avond genieten! ​

*Met toeslag

OOK INTERESSANT VOOR U

VAKANTIE IN DE BERGEN

Wij lichten al een tipje van de sluier op en geven u een aantal handige tips om uw reis voor te bereiden.

Meer weten

AL ONZE AANBIEDINGEN

Ontdek al onze Last Minute Aanbiedingen: een verblijf in de bergen, in de zon, een cruise of een rondreis.

Meer weten

AL ONZE VAKANTIES

Franse, Italiaanse of Zwitserse Alpen? Op onze interactieve landkaart ziet u alle Resorts in een oogopslag en kunt u makkelijker een keuze maken.

Ontdekken