Bij Club Med doet u waar u zin in hebt.

Na een intense dag volgt een welverdiend moment van ont-'spa'-nning.

Na een intense dag volgt een welverdiend moment van ont-'spa'-nning. Het geluk vindt u op én naast de piste. Bij Club Med bekijken we wintersport in de ruime zin van het woord: u kunt skiën én genieten van talrijke andere activiteiten. Ga een namiddagje sleeën met het hele gezin of maak een romantisch tochtje met een slede in het bos. Sluit uw namiddag af met een heerlijk warme chocolademelk voor het haardvuur in de loungebar en geniet 's avonds nog van een ontspannende massage.

EEN BERG ACTIVITEITEN NAAST HET SKIËN

En dat allemaal in slechts 7 dagen!

Wintersport hoeft zeker niet eentonig te zijn. Club Med biedt u namelijk ook tal van activiteiten voor, na of in de plaats van het skiën: een tochtje met de sneeuwscooter, fitness, nordic walking of iceriding… U kunt het zo gek niet bedenken!

OOK UW SMAAKPAPILLEN WORDEN HIER VERWEND

Culinaire hoogstandjes!

Wij hoeven u niet te vertellen dat de berglucht uw trek aanscherpt... Perfect, want onze chef-koks verwennen u graag met smakelijke streekgerechten en gerechten uit de wereldkeuken. Neem zeker ook een kijkje op de menukaart van onze sterrenchef in Val Thorens.

SFEERVOL GENIETEN IN DE BERGEN

Made in Club Med

De bergen zijn de ideale plek om samen te genieten. Na een intensieve dag op de pistes wachten onze G.O® u op voor een smakelijk tussendoortje of aperitiefje… Blijft u liever een dagje uit de sneeuw? Kom dan heerlijk tot rust in onze gezellige Resorts of onze uitzonderlijke spa's*.

*met toeslag

Onze selectie mooiste wintersportresorts met een heerlijke après-ski