Phuket

De bungalows zijn zogenaamde longhouses, gebouwd volgens de lokale traditie en ingericht met teakhout, zijde en marmer. In de idyllische tuin waar yoga wordt beoefend onder de frangipangi heerst een serene rust. Volwassenen en kinderen ervaren de mystieke sfeer van Phuket als een weldaad en ontdekken de Thaise cultuur.

Resort Phuket werd geheel gerenoveerd door de Studio Marc Hertrich et Nicolas Adnet.

Phuket
Phuket
met vlucht
4 Drietanden

Een vakantie naar Phuket: verrassing en ontspanning, alles is inbegrepen

Uw vakantie naar Phuket nodigt u uit om in het heldere water van Kata Beach te duiken, maar ook om het eiland met wel 29 prachtige tempels te bezoeken.

Een vriendelijke bevolking met eeuwenoude tradities

Tijdens uw all-inclusive vakantie en uw tochtjes in de tuk-tuk in Phuket ontdekt u de respectvolle levenswijze van de Thailanders. In de stad zijn vaak processies van monniken in saffraankleurige kleding te zien. Tussen de Wat Putta Mongkon en de Grote Boeddha zit u met uw all-inclusive verblijf bij het resort Club Med Phuket op de eerste rang voor de schitterende zonsondergang.

Een vakantie naar Phuket: tussen droom en realiteit

Van het strand van Mai Khao in het noorden tot de kreek van Ya Nui in het zuiden ontdekt u het grootste Thaise eiland tijdens uw all-inclusive vakantie naar Phuket. Het eiland laat de kleurrijke en weelderige kant van Thailand zien met landschappen waarin rotsen de strijd aangaan met de zwaartekracht. Uit het heldere water steken prachtige rotstoppen naar boven om de horizon te vormen die u aanschouwt vanaf de stranden van de baai van Phang Nga. Deze hypnotiserende plek ligt op anderhalf uur van het Resort Club Med Phuket en is gebruikt in de negende James Bondfilm 'The Man with the Golden Gun'.

All-inclusive by Club Med: een veelzijdige vakantie naar Phuket

Wandel tussen de mangroven of duik in de diepte van de zee bij Phuket. De Andamanse Zee is een beroemde plek om te duiken. Dit water ligt aan de voet van het Resort Club Med Phuket en er leeft een schitterende fauna, met reuzenmanta's en walvishaaien. Met uw all-inclusive vakantie naar Phuket ontsnapt u even aan alle drukte. Bekijk de schitterende spektakels en proef de Thaise keuken. Kom naar de vele kraampjes van de drijvende markt van Kathu voor lokale desserts en specialiteiten van het huis, zoals de bành tràng chuôi (Thaise pannenkoekjes). U bent er echt even tussenuit!