Tot -€700* p.p.

Reserveer uw winter in de bergen vóór 30 november

)

Verplichte gezondheidsdocumenten
Om ons "Samen Veilig"-protocol te versterken, moeten onze klanten van 12 jaar en ouder om toegang te krijgen tot onze Resorts het resultaat van een negatieve COVID-19 PCR- of antigeentest van minder dan 72 uur oud laten zien, tenzij ze zijn gevaccineerd. In dat geval wordt een bewijs van volledige vaccinatie tegen Covid-19 (in het Frans of in het Engels) aanvaard.

Bij het ontbreken van deze documenten wordt de toegang tot het Resort geweigerd aan deze persoon en aan de begeleidende voogd als de persoon minderjarig is en aan eventuele meereizende minderjarigen als de persoon meerderjarig is.

Dit verzoek is een aanvulling op en vervangt niet de douaneformaliteiten van het land van bestemming als u naar het buitenland reist en de voorwaarden van de luchtvaartmaatschappijen.

Ook interessant voor u...

All-inclusive feestdagen

Kerstmis en Nieuwjaar

Vier zorgeloze feestdagen met uw gezin. Ontdek het feestprogramma dat onze mooiste Resorts voor u in petto hebben.

Meer weten

Test onze wintersport-vergelijker

U zult verbaasd zijn!

Ontdek het verschil tussen een all-inclusive Club Med-skivakantie en uw gebruikelijke wintersportvakantie met onze wintersport-vergelijker.

Vergelijk nu

Gratis verblijf tot 4 jaar

Uw kinderen zijn onze gasten

Gratis op wintersportvakantie tot 4 jaar en naar de zon tot 6 jaar. Nog een extra reden om komende winter te genieten met het gezin.

Meer weten