Voordeel N°1

Gegarandeerd genieten van het beste aanbod

Geniet van 15% vroegboekkorting*, tot €500 korting per persoon, op alle Club Med bestemmingen. Hoe eerder u boekt, hoe groter uw keuze aan data en Resorts. De plaatsen zijn beperkt dus wees er snel bij! Wacht niet langer, boek nu!

§ Het aanbod is geldig voor al onze Resorts, ook op de Club Med Cruise en diverse ontdekkingsreizen.

Ontdek snel het aanbod en alle mogelijkheden

Voordeel N°2

Voldoende ruimte en mogelijkheden tijdens de schoolvakanties

De schoolvakanties zijn bijzonder in trek bij Club Med. Wilt u samen met uw gezin een veilige en zorgeloze vakantie? Boek dan zo vroeg mogelijk uw verblijf en maak als eerste gebruik van onze Happy First aanbieding.

§ Kerstmis, Oud- en Nieuwjaar en de meivakantie... Bij Club Med hoeft u zich geen zorgen te maken over het vinden van een vakantie. Eenmaal de vakantie geboekt? Tijd om te genieten!

Het nieuwe jaar beginnen bij Club Med? U vindt het aanbod hier

Voordeel N°3

Kinderen zijn verzekerd van een plek in de Baby-, Petit,- Mini,- en Junior Club of Passworld®

Club Med is een pionier in luxe all-inclusive vakanties, geschikt voor het hele gezin. Wij bieden genoeg faciliteiten voor de hele familie!

U kunt uw kinderen toevertrouwen aan de gecertificeerde medewerkers in de Resorts.

'De kinderen in goede handen, dankzij onze gediplomeerde experts' - Signature N°58

§ Wacht niet te lang af en geef uw kinderen de kans om een geweldige ervaring te beleven in een van onze Club Med Resorts.

Ontdek ons ruime aanbod voor kinderen

Voordeel N°4

Met een gerust hart de vakantie voorbereiden

Hoe eerder u boekt, hoe langer het vakantiegevoel. Indien u op tijd boekt, kunt u optimaal genieten van uw vakantie. U kunt uw zorgen loslaten en alvast genieten van de voorpret. Denk aan alle activiteiten die u gaat doen, excursies en mooie herinneringen die u zult maken met uw partner, gezin of de hele familie.