U kunt rekenen op Club Med vanaf de reservering tot uw aankomst in het Resort en uiteraard tijdens uw vakantie. Wij helpen u graag om uw vakantie zonder stress voor te bereiden. Ontdek al onze services die u absoluut niet mag missen en die van uw vakantie een echte Club Med-ervaring maken! Als u aangeduid heeft dat u informatie van ons wenst te ontvangen, krijgt u al deze services rechtstreeks in uw mailbox.

INSCHRIJVING IN DE KINDERCLUBS

Kinderen van 4 tot en met 17 jaar kunnen worden ingeschreven in de Mini Club® en de Club Med Passworld®. Deze service maakt integraal deel uit van de all-inclusive fomule van Club Med. De Baby Club Med®, van 4 tot en met 23 maanden, en de Petit Club Med®, van 2 tot en met 4 jaar, zijn een optie waarvoor een toeslag geldt. Wij raden u ten sterkste aan om uw kinderen in te schrijven tijdens de reservering, zo bent u zeker van een plek. Inschrijven kan via uw online account, bij uw reisadviseur of in een reisbureau.

Dit moet u laten zien wanneer u aankomt in het Resort:
✔️ De gezondheidsdossiers van uw kind (met vaccinatiepapieren)
✔️ Een medisch certificaat dat de geschiktheid voor het gemeenschapsleven bevestigt (gecertificeerd net voor aankomst op het Resort, vereist voor kinderen tot vijf jaar oud)

Meer weten

"MY CLUB MED" APP

Download de “My Club Med”-App en de voorpret kan beginnen! In de app krijgt u een voorproefje van wat u mag verwachten in het Resort, u kunt alvast alle activiteiten plannen en u ontvangt advies om uw vakantie voor te bereiden.

Download in de APP STORE > of in GOOGLE PLAY >

DE ONLINE 'EASY ARRIVAL' SERVICE

De huur van ski- en snowboardmateriaal, inschrijven voor de skilessen, meer weten over de opvang van uw kinderen, informatie over de check-in en check-out... Met onze online service ‘Easy Arrival* bent u goed voorbereid en is alles helemaal in orde als u aankomt! Zonder stress en mét tijdwinst. Zo hoort vakantie te zijn, toch?
Deze service is beschikbaar:

  • 40 dagen vóór vertrek voor Silver, Gold en Platinum Great Members.
  • 30 dagen vóór vertrek voor Turquoise Great Members.
Meer weten

INFO VLUCHTEN

Als u een verblijf inclusief vlucht geboekt heeft, ontvangt u alle documenten voor de reis en de transfer. Als u een verblijf zonder vervoer gereserveerd heeft, kunnen wij de transfer naar het Resort voor u regelen. In de meeste van onze Resorts zijn er parkeerplaatsen* voorzien. Deze zijn nog niet online te reserveren.

*Met toeslag

VOORBEREIDINGEN

Club Med helpt u graag een handje bij de voorbereiding van uw reis: eerste keer bij Club Med, koffers inpakken, een handig woordenlijstje... Wij hebben aan alles gedacht! U heeft een vraag? Wij hebben het antwoord!

Meer info

Wellicht ook interessant voor u:

ALPE D'HUEZ

Dit splinternieuwe resort kijkt uit op het zuiden en geniet meer dan 300 dagen per jaar van de zon. Bezoek vanaf december 2019. Geniet van de brede terrassen met een prachtig uitzicht op de omliggende toppen.

ONTDEK HET RESORT

LES ARCS PANORAMA

Het Resort Les Arcs Panorama heeft een ideale ligging in het familiale skidorp Les Arcs 1600 in Paradiski®, een van de grootste skigebieden ter wereld. In dit Resort vindt u het beste van wat wintersport te bieden heeft.

ONTDEK HET RESORT