Vakanties by Club Med

“Ons doel in het leven is gelukkig zijn; het moment om gelukkig te zijn is nu, op deze plek”, zou Gérard Blitz, de oprichter van Club Med, zeggen. Dat geldt vandaag de dag nog steeds. De meest mooie plaatsen ter wereld, duizenden culturen om te ontdekken, het genot van de natuur, de emotie van smaak en het gevoel van delen: dat is wat wij gebruiken om u de meeste schitterende vakantie ooit te bieden.

Kent u all-inclusive by Club Med?

Om u te helpen volledig tot rust te komen en heerlijk te ontspannen, hebben wij het all-inclusive-concept bedacht: de perfecte formule voor een droomvakantie. Het vervoer, de transfers, culinaire maaltijden, accommodatie, sportlessen, kinderclubs... Alles is in de prijs inbegrepen. Maar dat is nog niet alles: bij Club Med bieden wij u ook gepersonaliseerde services, voor groot én klein. Bij Club Med staat uw vakantie in het teken van ontspanning. Geen stress, geen zorgen, geen gedoe... Alleen maar puur genieten van een welverdiende vakantie.

Kent u de vervoerservices van Club Med?

Als u uw vervoer bij Club Med reserveert, dan profiteert u van een unieke begeleiding bij iedere fase van uw reis. Dankzij de expertise van onze Club Med-medewerkers, begint uw vakantie al bij het vertrek: geniet van een gepersonaliseerde reis en wijzig deze indien nodig. Vanaf uw aankomst op uw vakantiebestemming zal ons G.O-team tot uw beschikking staan en gedurende uw hele vakantie voor u klaarstaan.

Ontdek onze verschillende soorten bestemmingen

Onze bestemmingen in de sneeuw

Sneeuwpret gegarandeerd

Wilt u met Club Med op wintersportvakantie gaan? Of hebt u uw skivakantie al gereserveerd en bent u op zoek naar meer informatie? Ontdek hier een voorproefje van wat er u te wachten staat en lees handige tips voor een optimale voorbereiding van uw vakantie.

Meer weten

Onze bestemmingen in de zon

Ver weg of dicht bij

Bent u benieuwd naar wat Club Med te bieden heeft voor uw vakantie naar de zon? Of het nou hartje winter is, tijdens het laagseizoen of tijdens de schoolvakanties, bij Club Med zijn er voor groot en klein talloze activiteiten, de hele dag door. En dat allemaal bij de prijs inbegrepen.

Meer weten

Onze bestemmingen in de bergen

De charme van de Alpen in de zomer

Bent u op zoek naar een vakantie die in het teken staat van frisse berglucht, groene natuur en zowel ontspannende als energieke activiteiten? Dan bent u bij Club Med aan het juiste adres! Ontdek onze luxe all-inclusive Resorts in de Alpen voor een heerlijke vakantie.

Meer weten

Hot News by Club Med

Bij Club Med staan u schitterende verrassingen te wachten: nieuwe services, nieuwe bestemmingen, nieuwe Resorts, nieuwe designs, nieuwe vaarroutes... Hebt u ook al zo'n zin in uw volgende vakantie?