De kleinsten beleven de vakantie van hun dromen

en u geniet met volle teugen van de rust

Overdag naar de Petit Club Med®, ‘s middags een gezonde lunch in het restaurant, ‘s avonds naar de oppasservice... Wij stellen alles in het werk zodat groot én klein de tijd van hun leven hebben. Geniet van dit moment, ontspan u en kijk toe terwijl uw kind zich groeit en bloeit.

Op de pagina van het Resort vindt u alle info over de activiteiten en services (al dan niet inbegrepen in de all-informule) en de beschikbaarheid ervan.

Onze Resorts met een Petit Club Med®:

Filters

De Petit Club Med: een speciale Club Med voor kleintjes van 2 & 3 jaar

Waar ze de wereld kunnen ontdekken

Groot én klein verdienen ultiem vakantiegeluk. Daarom hebben wij een Club Med op kindermaat opgericht. De Petit Club Med® organiseert aangepaste activiteiten rond creativiteit, zelfexpressie, sport en spel voor kinderen van 2 t/m 3 jaar. Onder leiding van gespecialiseerde G.O® kunnen ze een sport ontdekken, zich verkleden, deelnemen aan een voorstelling... De Petit Club Med® staat gelijk aan plezier, zelfontplooiing en omgaan met anderen.

De Petit Club Med® is niet inbegrepen de all-informule en werd niet in alle Resorts aangeboden.

Wel eens van de Baby Gym gehoord?

Op het programma: spelletjes en motoriek

Eerst even op de minitrampoline en dan richting het kleurrijke speeltapijt... Coördinatie, evenwicht, oriëntatie, hindernissen en kennis van het eigen lichaam... Dit alles komt spelenderwijs aan bod op ons kleurrijke bewegingsparcours. De Baby Gym is dan ook speciaal ontwikkeld om de motoriek van de allerkleinsten te stimuleren. Deze service is inbegrepen in de all-informule en werd ook aangeboden in het kader van de Petit Club Med® activiteiten.

Ook interessant voor u...