De kleinsten beleven de vakantie van hun dromen

en u geniet met volle teugen van de rust

Overdag naar de Petit Club Med®, ‘s middags een gezonde lunch in het Baby Restaurant, ‘s avonds naar de oppasservice... We stellen alles in het werk zodat groot én klein zich kostelijk amuseren. Geniet van dit moment, ontspan u en kijk toe terwijl uw kind zich ontplooit.

U vindt alle info over de activiteiten en services (al dan niet inbegrepen in de all-informule) en de beschikbaarheid ervan op de pagina van elk Resort.

PETIT CLUB MED: CLUB MED VOOR KINDEREN VAN 2 T/M 3 JAAR

De wereld ontdekken en vriendjes maken

Groot én klein verdienen ultiem vakantiegeluk. Daarom hebben we een club op kindermaat opgericht. Petit Club Med® organiseert aangepaste activiteiten rond creativiteit, zelfexpressie, sport en spel voor kinderen van 2 t/m 3 jaar. Onder leiding van gespecialiseerde G.O® kunnen ze een sport ontdekken, zich verkleden, deelnemen aan een voorstelling... Petit Club Med® staat gelijk aan plezier, zelfontplooiing en omgaan met anderen.

De Petit Club Med® is niet inbegrepen in de all-informule en wordt niet in alle Resorts aangeboden.

MAAK KENNIS MET DE BABYGYM

Op het programma: spelen en bewegen

Eerst een rondje op de minitrampoline en dan richting het kleurrijke speeltapijt... Coördinatie, evenwicht, oriëntatie, hindernissen en kennis van het eigen lichaam... Dit alles komt spelenderwijs aan bod op ons kleurrijke bewegingsparcours. De Baby Gym is dan ook speciaal ontwikkeld om de motoriek van de allerkleinsten te stimuleren. Deze service is inbegrepen in de all-informule en wordt ook aangeboden in het kader van de Petit Club Med® activiteiten.