Club Med voor kinderenVAN 4 T/M 10 JAAR

Plezier en zelfontplooiing in de Mini Club Med®

En inbegrepen in uw arrangement!

Voor kinderen van 4 t/m 10 jaar is er de Mini Club Med®, zodat ze zeker niet moeten onderdoen voor de volwassenen. Op het programma: speciaal ontworpen ruimtes, maaltijden en activiteiten voor kinderen van deze leeftijd en professionele begeleiding van on…

WELKOM IN DE MINI CLUB MED®

Spelletjes, ontdekkingen en gedeelde avonturen

De Mini Club Med® stemt zijn activiteiten af op de leeftijd en persoonlijkheid van ieder kind. De kinderen worden ingedeeld in 3 leeftijdscategorieën (4-5 jaar, 6-7 jaar en 8-10 jaar). Elke dag organiseren de G.O® activiteiten rond 4 thema's: creativiteit, zelfexpressie, sport en spel.

Vliegende trapeze, een initiatie waterskiën, paardrijden, kooklessen, beeldende kunsten, muziek, dans, spelletjes, op ontdekking in de natuur, voorstellingen... Alle activiteiten van de Mini Club Med® zijn inbegrepen in de all-informule.

LEKKER LUNCHEN!

In de Mini Club Med® of samen met u

In het kader van de Mini Club Med® kunnen de kinderen samen met onze G.O® of samen met u hun middagmaal en vieruurtje in het babyrestaurant nuttigen. Onze chef-koks bereiden zorgvuldig heerlijke en aanlokkelijke gerechten die voldoen aan de voedingsbehoeften van elke leeftijd. De kans is dus klein dat uw kleine tafelgenoot zijn bord niet leegeet.

OUDERS EN KINDEREN BELEVEN SAMEN MOOIE MOMENTEN

Leuke activiteiten voor het hele gezin

De G.O® van de Mini Club Med® organiseren shows, vieruurtjes, dans- en kooklessen, sportwedstrijden enz. Dankzij deze gezinsactiviteiten groeien de kinderen en hun ouders nog dichter naar elkaar toe. Kijk trots toe hoe uw zoontje de schaamte van zich afschudt op het toneel, of hoe uw oudste dochter het voortouw neemt terwijl ze thuis eerder verlegen is…

LESSEN MET TOESLAG

Jonge sportievelingen, dit is iets voor jullie!

Ook voor uw kinderen organiseren we sportlessen met toeslag. Zo kunnen ze tijdens de schoolvakanties iets nieuws uitproberen of hun passies verder ontwikkelen. In groepjes van minder dan 10 kinderen hanteren we een speelse aanpak en bieden we tientallen verschillende lessen aan naargelang het Resort. Onze bestsellers:

- Golflessen (vanaf 8 jaar): sessies van 1,5 uur per dag gedurende 3 dagen om spelenderwijs te leren golfen of zijn spel te verbeteren. > Alle golflessen voor kinderen.

- Tennislessen (vanaf 7 jaar): sessies van 1 uur per dag gedurende 3 dagen om de technische geheimen van het tennis te ontdekken en zijn spel te verfijnen.

- Paardrijlessen (vanaf 4 jaar): sessies van 2 uur per dag gedurende 6 dagen. De kinderen ontdekken het plezier van het paardrijden, maar ook de technische aspecten doorheen de manege, dressage en wandelingen.

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?