Club Med voor kinderen
VAN 4 T/M 10 JAAR

Plezier en zelfontplooiing in de Mini Club Med®

En inbegrepen in uw arrangement!

Voor kinderen van 4 t/m 10 jaar is er de Mini Club Med®, zodat ze zeker niet moeten onderdoen voor de volwassenen. Op het programma: speciaal ontworpen ruimtes, maaltijden en activiteiten voor kinderen van deze leeftijd en professionele begeleiding van onze G.O®. In deze stimulerende omgeving ontdekken kinderen al vlug enkele nieuwe passies.

U vindt alle info over de activiteiten en services (al dan niet inbegrepen in de all-informule) en de beschikbaarheid ervan op de pagina van elk Resort.

WELKOM IN DE MINI CLUB MED®

Spelletjes, ontdekkingen en gedeelde avonturen

De Mini Club Med® stemt zijn activiteiten af op de leeftijd en persoonlijkheid van ieder kind. De kinderen worden ingedeeld in 3 leeftijdscategorieën (4-5 jaar, 6-7 jaar en 8-10 jaar). Elke dag organiseren de G.O® activiteiten rond 4 thema's: creativiteit, zelfexpressie, sport en spel.

Vliegende trapeze, een initiatie waterskiën, paardrijden, kooklessen, beeldende kunsten, muziek, dans, spelletjes, op ontdekking in de natuur, voorstellingen... Alle activiteiten van de Mini Club Med® zijn inbegrepen in de all-informule.

LEKKER LUNCHEN!

In de Mini Club Med® of samen met u

In het kader van de Mini Club Med® kunnen de kinderen samen met onze G.O® of samen met u hun middagmaal en vieruurtje in het babyrestaurant nuttigen. Onze chef-koks bereiden zorgvuldig heerlijke en aanlokkelijke gerechten die voldoen aan de voedingsbehoeften van elke leeftijd. De kans is dus klein dat uw kleine tafelgenoot zijn bord niet leegeet.