Begrijp de "taal van Club Med"

Maakt alles net een beetje makkelijker

Gentils Membres, G.O, Village, Chef de Village... Franse termen die je eigenlijk alleen bij Club Med hoort.

Als u deze woorden al kent, is de ervaring tijdens aankomst in het Resort net iets makkelijker.

CHEF DE VILLAGE

De Chef de village is de 'directeur' of eigenlijk de manager van het Resort waar u verblijft. Hij of zij houdt toezicht op het Resort en de dagelijkse activiteiten. Het zijn vaak mensen die al langere tijd voor Club Med werken en al vele Resorts gezien hebben.
U zult deze persoon tijdens uw vakantie vaak tegenkomen. U mag hem of haar alles vragen.

VIND HET RESORT VAN UW DROMEN

DRESSCODE

De medewerkers in het Resort hebben altijd een outfit van de dresscode aan, daaraan herken je ze gemakkelijk. Wij vinden het altijd super als de gasten ook aan deze dresscode's mee doen, het is uiteraard niet verplicht. Voorbeelden van de dresscodes zijn 'white party' of 'elegante avond'. Het is leuk om iedereen in thema te zien en het is een leuke manier om mee te doen met de Club Med geest.

CRAZY SIGNS

Tsja, Crazy Signs, wat zijn dat eigenlijk!? De beroemde Crazy Signs zijn makkelijk te leren dansjes die tijdens de avonden in de Resorts veel gedaan worden. Uiteraard ben je helemaal vrij om mee te doen of vanaf de zijlijn te kijken. De Crazy Signs worden gezien als gezellig en passen helemaal in de feestelijke avonden van Club Med. De dansjes zijn erg makkelijk te leren, uiteraard kun je een medewerker vragen om ze je te leren!

EASY ARRIVAL

Dit is een nieuwe online service waarmee u uw aankomst makkelijker maakt in de wintersportresorts. Vanaf 30 dagen voor uw vertrek kunt u in uw My Club Med Account uw kinderen voor de kinderclubs aanmelden, uw skimateriaal reserveren of de lessen regelen.

GA VOOR 100% SKIPLEZIER

GENTILS ORGANISATEURS - G.O

Dat zijn wij! De medewerkers van Club Med heten G.O omdat wij alles organiseren in en om de Resorts. Wij staan altijd voor u klaar om u te entertainen met evenementen en activiteiten of te helpen bij al uw vragen. Ons doel is u speciaal te laten voelen. Wist u dat de mensen die op de Club Med kantoren verdeeld over de hele wereld ook G.O heten?

DE CLUB MED PASS

Dit is een soort Club Med creditcard die in een Resort gebruikt kan worden. Aankopen doen in een Resort, bijvoorbeeld in de Boutique, werd zo erg makkelijk! Bij aankomst gaat u naar de receptie en vraagt u om de Club Med Pass. Zij vertellen u er alles over.

ONTDEK ONZE NIEUWE SERVICES

ALL-INCLUSIVE VAKANTIE

Wist u dat Club Med de uitvinder van het all-inclusive concept is? Wij bieden een pakket dat alle benodigde ingrediënten voor een droomvakantie bevat. Vervoer, transfers, accommodatie en heerlijke gastronomie, maar ook een compleet aanbod van sporten en faciliteiten voor u en uw kinderen. Het all-inclusive concept van Club Med maakt het mogelijk dat u zoveel cocktails als u wil kunt bestellen, zonder dat het iets extra's kost. Of dat uw kinderen onbeperkt toetjes kunnen bestellen, gelukkig zijn de sporten ook all-inclusive, zo verbranden we de calorieën van al die toetjes weer omdat u bijvoorbeeld onbeperkt kunt waterskiën zonder extra kosten.

KIES ALL-INCLUSIVE BY CLUB MED

VILLAGE OF CLUBDORP

Het woord 'dorp' komt eigenlijk nog van vroeger, toen Club Med Resorts net kleine dorpjes waren door de bouw, de intimiteit, het Club-gevoel en het familie-gevoel. Tegenwoordig zijn die intimiteit, het Club-gevoel en het familie-gevoel er nog steeds, alleen zijn de dorpjes uitgegroeid tot ware Resorts.

VIND HET RESORT VAN UW DROMEN