De eindejaarsfeesten

Kerstmis en Nieuwjaar

Er zijn momenten die onvergetelijk zijn

Wat is een beter cadeau dan een goede afsluiting van het jaar? Voor Kerstmis of Nieuwjaar, met familie of vrienden, met uw voeten in de sneeuw of in het zand, ga naar Club Med om de mooiste feestdagen te beleven en vier ze zoals het hoort: om nooit te vergeten.

Samen maar ergens anders

Het verlangen om samen te zijn. Om uw familie te zien. Om een ​​uniek moment te delen. Het is kenmerkend voor de feestdagen. Bij dezen, het is nu echt uitgesproken: dit jaar zullen deze feestdagen anders zijn dan alle andere. Maar ze zullen gemarkeerd worden met wit. Wit als een deken van smetteloze sneeuw.

Intiem maar grandioos

Met familie, vrienden, met z'n tweetjes: kerst en oud en nieuw worden het best beleefd temidden van onze dierbaren. En bij deze gelegenheid moet er magie zijn. Dus maak plaats voor magie in overvloed! Wij willen het sublieme, wij willen het uitzonderlijke! Wij willen de Kerstman per slee zien aankomen, of waarom niet per helikopter! Wij willen smullen van kreeft op grote hoogten en wij willen dat de sneeuwvlokken zich vermengen met de kerstversiering. Wij willen glinsterende ogen. En moge de feestdagen zo mooi zijn als de mooiste nacht.

Uitgebreid maar makkelijk

Vergeet het haasten door de schappen voor de laatste kerstinkopen, vergeet het menu dat opgesteld moet worden, vergeet de tafel die gedekt moet worden en vergeet alle andere verplichtingen. Club Med zorgt dat alles geregeld is.

Onze Resorts in de bergen voor all-inclusive feestdagen:

De magie van Kerstmis in de bergen

De bergen gekleed in hun dikke witte jas, de sterrenhemel en de zuivere lucht die de wangen van uw elfjes roze kleurt. Er is geen betere omgeving dan de bergen om de magie van een familiekerstmis mee te maken. Met onze all-inclusive skivakanties kunt u genieten van alle magie van Kerstmis zonder ergens aan te hoeven denken. Vergeet het door de schappen rennen voor de laatste aankopen voor het diner, vergeet de tafel die gedekt moet worden en vergeet de rest van de verplichtingen. Wij hebben voor u een geweldig programma bedacht dat betovering en gezelligheid combineert, zonder de veiligheid te vergeten.

Ontdek onze Resorts om de kerstdagen in de sneeuw door te brengen

Bekijk een voorproefje van wat u te wachten staat

KERSTAVOND:
Heldere luchten en verse sneeuw, de dag is goddelijk geweest. Terwijl de zon achter de bergen verdwijnt, trekt u uw ski's of sneeuwschoenen uit en kan het feest beginnen!
16:30 uur: met de slee, op ski's of op een andere unieke manier. De kerstman ziet de dingen groots voor zijn aankomst bij Club Med. Een puur magisch moment.
19:00 uur: de elfjes van de kerstman nodigen u uit om in hun gezelschap te genieten van een gastronomisch aperitief, met op de achtergrond livemuziek.
20:30 uur: dit is het moment om alle lekkernijen te ontdekken die deel uitmaken van de feestmaaltijd die voor u is gereserveerd.
22:30 uur: maak plaats voor activiteiten voor jong en oud om deze avond met een wonderlijke toon af te sluiten.

KERSTDAG:
9:30 uur: nog steeds betoverd door de magie van de dag ervoor, daalt u in alle rust de lege pistes af.
12:30 uur: om deze geweldige dag voort te zetten, wacht er een ongelooflijke kerstmenu op u. U vindt er alle essentiële feestmaaltijden.
17:00 uur: dit is het moment voor alle kinderen om hun cadeautjes uit te pakken. Verbazing en vreugdekreten gegarandeerd!

Voorbeeldprogramma dat in ieder Resort anders kan zijn en in overeenstemming is met de huidige gezondheidsnormen.

Ontdek onze aanbiedingen om Kerstmis in de bergen door te brengen

De feestdagen in de zon

Zoveel verrassingen!

De feestdagen op een andere manier

In de zonnestralen in plaats van sneeuwvlokken

Ontsnap dit jaar aan de koude winter om feestdagen door te brengen. Dompel onder in een atypische droomomgeving te midden van fijne zandstranden om een ​​all-inclusive vakantie in de zon te beleven, vol verrassingen en nieuwe ervaringen.

Onze mooiste resorts om de vakantie in de zon door te brengen

Geniet van een magische kerst

Aan de andere kant van de wereld

Zelfs in de zon transformeert Club Med de resorts om van Kerstmis een uniek, gezellig en vooral magisch moment te maken. Jong en oud zullen versteld staan van de ervaring die een all-inclusive vakantie in de zon biedt. Ontdek het programma:

§ KERSTAVOND:

** 16.30 uur**: de kerstman arriveert in het resort, soms op zijn waterski's (de kerstman weet zich aan te passen!), of per jet-ski, of zelfs in een helikopter!

** 19u00**: geniet van een gastronomisch aperitief in het gezelschap van kerstelfen.

** 20.30uur **: op naar het buffet voor een echte koningsmaaltijd!

** 22.30uur **: Laten we Kerstmis vieren met een show vol magie, speciaal voor kinderen en ook voor volwassenen iets later op de avond.

§ EERSTE KERSTDAG:

** 8u00 - 12u30**: Aan tafel! Geniet van een heerlijk kerstontbijt vol feestelijke genoegens in de vorm van een speciaal bereid buffet!

** 17:00 uur**: het is tijd voor cadeaus! Alle kinderen onder de 12 jaar krijgen een cadeautje tijdens de ceremonie.

Ontdek onze aanbiedingen om Kerstmis in de zon door te brengen

Signature N°1

Alles is inbegrepen

Vakantie bij Club Med is 0% zorgen en 100% plezier, zelfs tijdens de feestdagen.

meer weten

Onze aanbiedingen

Tot -15%* per persoon op een selectie van resorts

Profiteer van ons huidige aanbod voor een selectie van resorts en data

Ontdek de aanbiedingen

Signature N°52

Zen zones voor zen koppels

Profiteer tijdens de vakantie van deze bevoorrechte omgeving voor onvergetelijke momenten voor twee of met vrienden.

Vertrek met z'n tweetjes