AANKOMST*

Bij Club Med valt de aankomstdag doorgaans op zondag. Zo vermijdt u de verkeersdrukte en lange files, natuurlijk kunt u ook op andere dagen aankomen! Zodra u in het Resort aankomst, wordt u met de glimlach ontvangen door onze G.O.s®. Inchecken kan meestal tussen 15.00 en 20.00 uur. Als u eerder aankomt heeft u de mogelijkheid om te lunchen**. Uw skipas is geldig vanaf de dag na aankomst.

*Voor vakanties van vier of meer dagen.
**Met toeslag

CHECK-IN

Aan de receptie van het Resort ontvangt u alles wat nodig zult hebben tijdens uw verblijf: uw skipas en uw 'Club Med® Pass' (of Club Med Digital Bracelet*). Deze kaart is niet alleen uw kamersleutel en sleutel van uw persoonlijke skilocker, maar ook een betaalmiddel voor alle extra services waarvoor een toeslag geldt.

*Afhankelijk van het Resort

INSCHRIJVEN

Inschrijven gebeurt zonder stress bij Club Med!

Ski- of snowboardlessen, kinderclubs: alles gebeurt in een handomdraai in het Resort zelf. Heeft u al een voorinschrijving gemaakt via de online 'Easy Arrival' service, dan gaat alles nog sneller. Zo maakt Club Med het verschil en kunt u vanaf het eerste moment helemaal relaxen en van de vakantie genieten!

MEER WETEN OVER DE EASY ARRIVAL SERVICE

EXTRA SERVICES MET EEN TOESLAG

Bij aankomst kunt u met een internationale bankkaart een account openen bij de receptie. Met de ‘Club Med® Pass’ (of Club Med Digital Bracelet*) betaalt u veilig en snel alle eventuele bijkomende services (Spa-behandelingen, aankopen in de Club Med®-shop...) Het bedrag van uw aankopen wordt automatisch op uw account gezet en op het einde van uw verblijf vereffent u de rekening. Met de online Easy Arrival Service, kunt u uw bankgegevens thuis al invullen. Zo bespaart u tijd ter plaatse.

*Afhankelijk van het Resort

MATERIAAL

In de Club Med® Ski Pro Shop kunt u uw ski- en snowboardmateriaal huren: een echte skishop, maar dan in het Resort zelf. Bovendien geven onze G.O.®s u professioneel advies. Het materiaal is aangepast aan uw niveau en u heeft altijd de laatste nieuwe modellen van de beste skimerken. En met de online 'Easy Arrival' service staat al het materiaal al in uw skilocker als u aankomt.

ETEN & DRINKEN

 • In het restaurant van het Resort vindt u aan de buffetten een uitgebreide en gevarieerde keuze van klassieke en originele gerechten.
 • Aan de bar van het Resort kunt u terecht voor een drankje en hartige of zoete hapjes.
 • In sommige Resorts kunt u in de Gourmet Lounge terecht voor een laat onbijt, een tussendoortje, of een diner met bediening aan tafel. Hier is het altijd gezellig!

PARTY TIME BIJ CLUB MED

De Club Med Spirit, dat betekent ook dat we van ieder moment een feest maken. Alle redenen zijn goed om te vieren, want het is vakantie!

 • Na een ochtend skiën staat er een gezellig aperitief op u te wachten voor de lunch en in de namiddag trakteren we op een lekker tussendoortje.
 • De « Crazy Signs », makkelijke ‘Club Med’-danspasjes die iedereen kan onthouden.
 • Aperitief voor het diner, vaak met livemuziek of animatie.
 • De Club Med Shows en het spektakel van uw kinderen op het einde van de week. En natuurlijk dansen tot in de vroege uurtjes!

WAAR VIND IK DE NODIGE INFORMATIE?

 • De receptie van het Resort is 24/7 open. In de meeste Resorts is ook een Guest Relations Team aanwezig. Zij staan u dag en nacht bij als u hulp nodig heeft.
 • Op de digitale informatieschermen en de borden in het Resort
 • In de My Club Med App: in de mobiele app vindt u in real time alle up-to-date informatie.

DAG VAN VERTREK:

 • Wij vragen u om de kamer om 10.00 uur te verlaten.

 • Na het uitchecken kunt u uw koffers achterlaten in een veilige bewaarplaats.

 • De lunch is inbegrepen.

 • Uw skipas is niet meer geldig.

Wellicht ook interessant voor u:

VERGELIJK DE PRIJS VAN UW WINTERSPORT

Vergelijk nu de prijs van een wintersportvakantie met een andere aanbieder met een wintersportvakantie bij Club Med.

VERGELIJKEN

ALPE D'HUEZ

Dit splinternieuwe resort kijkt uit op het zuiden en geniet meer dan 300 dagen per jaar van de zon. Bezoek vanaf december 2019. Geniet van de brede terrassen met een prachtig uitzicht op de omliggende toppen. Het is de perfecte plek om op elke leeftijd het bergleven te proberen. Ontdek het nu!

ONTDEK HET RESORT

LES ARCS PANORAMA

Het Resort Les Arcs Panorama heeft een ideale ligging in het familiale skidorp Les Arcs 1600 in Paradiski®, een van de grootste skigebieden ter wereld. U gaat naar de bergen om van de natuur te genieten of om hoge sportieve prestaties neer te zetten? In dit Resort vindt u het beste van wat wintersport te bieden heeft.

ONTDEK DIT RESORT