Lijiang

Lijiang

China

Tripadvisor: 5.0

Toegangspoort tot de allure van Lijiang

Club Med Lijiang, genesteld in het hart van Yunnan met uitzicht op de spectaculaire Jade Dragon Snow Mountain, verwelkomt u op een prachtig bewaard gebleven terrein. Ontsnap aan de dagelijkse beslommeringen en schakel over naar het leven in de langzame rijstrook, waarbij u verbinding maakt met de wonderen van Lijiang. Verken de rijkdom van de authentieke lokale cultuur en het erfgoed en bezoek de oude steden in de buurt. Laat u verrassen door de fascinerende cultuur van de Naxi en geniet van een verfijnde keuken. Maak opnieuw verbinding met de natuur door een gezinswandeling door de natuur of wandelen in de bergen* te maken als onderdeel van ons excursieprogramma. Beleef het hele jaar door waterpret in het overdekte waterpark van 1500 m². Club Med Lijiang is de perfecte speeltuin waar u kunt onderdompelen in de lokale natuur en cultuur. *Tegen meerprijs

Wat is inbegrepen in uw pakket?

  • Kinderclubs 4 t/m 17 jaar
  • Gastronomische keuken
  • Bar & Snacks
  • Sporten & Activiteiten
  • Dag- & Avondentertainment

Praktische informatie

  • No. 200, Group 1 Xinshan Village, Baisha Town, Yulong County
  • Lijiang
  • Yunnan Province, CHINA

Dichtstbijzijnde aankomstpunt:

Lijiang railway station

40 minuten

Lijiang Sanyi International Airport

55 minuten

*met toeslag

Duurzaamheid maakt deel uit van de reis
Bye bye plastic!
Als onderdeel van ons streven om onze ecologische voetadruk te verkleinen, worden single-use plastic producten geleidelijk aan verboden in de bars, restaurants en kamers van onze Resorts, dankzij ons "Bye-Bye Plastics"-programma.
Meer lezen

Selecteer een datum en uw vakantiewensen

1.Voeg vervoer toe

Onze vervoerservices
Boek uw vlucht bij Club Med en geniet van een zorgeloze reis. Transfer van en naar de luchthaven is dan inbegrepen.

Staat er 'Selecteer en bekijk de prijs'? Klik dan op de door u gewenste vertrekdatum en vervolgens op 'Controleer prijs' om een voorstel inclusief vlucht te bekijken.

Alle prijzen zijn een indicatieprijs per volwassene, gebaseerd op dubbele bezetting. Type kamer is afhankelijk van beschikbaarheid. Prijzen en beschikbaarheid laatst gecheckt: 24 uur geleden.

2.Kies uw aankomst- en vertrekdata:

3.Selecteer het aantal reizigers om uw persoonlijke reissom te bekijken

Deze Resorts gaat u ook fantastisch vinden: