U overweegt een vakantie in de Alpen? Zowel in de winter als in de zomer genieten de Alpen internationale faam! De Eiger, de Mont Blanc of de Gran Paradiso. Om maar drie bergen te noemen die elk jaar vele bergliefhebbers bezoeken. Een vakantie in de winter in de Alpen staat garant voor skigenot in de mooiste skigebieden van Europa. Als u uw zomervakantie doorbrengt in de Alpen, kunt u genieten van kalmte en rust en adembenemende landschappen ontdekken langs de wandelpaden. Zomer of winter, aan u de keuze! Club Med stelt u het hele jaar door all-in luxe vakanties voor op de mooiste plekjes in de Alpen.

Vergelijk uw wintersport

Vergelijk nu de prijs van een wintersportvakantie met een andere aanbieder met een wintersport bij Club Med

Stap 1: Selecteer uw criteria: skigebied, periode, aantal personen, soort accommodatie
Stap 2: Vergelijk op dezelfde criteria, uw gebruikelijke verblijf met de beste aanbieding Club Med. Het resultaat kan misschien verrassen!

Ik vergelijk

Franse Alpen

De Alpen, een must voor uw skivakantie! Wintersportplaatsen zoals La Plagne, Avoriaz, Les Arcs of Val Thorens bieden de beste skigebieden van Frankrijk, die van de Franse Alpen een bevoorrechte bestemming maken voor skivakanties. Met 15 wintersportresorts die ideaal gelegen zijn aan de pistes in de mooiste wintersportcentra, biedt Club Med u all-in vakanties in de Alpen aan! Huur van materiaal, skipas, skilessen en andere activiteiten tijdens de zomer: Club Med zorgt voor alles! Als u de Club Med-ervaring beleeft, geniet u gegarandeerd van een geslaagde vakantie in de Alpen - een echte luxe vakantie! Al onze resorts zijn uitgerust met infrastructuren die de grote hotels waardig zijn en bieden een lekkere en verfijnde keuken aan.

Ontdek onze resorts in de Franse Alpen

Italiaanse Alpen

Een vakantie in de Italiaanse Alpen? De Italiaanse Alpen genieten internationale faam, en terecht! Met haar legendarische gastronomie en de Romeinse overblijfselen is Italië een bestemming die fascineert. En de Italiaanse Alpen zijn geen uitzondering, met de wandelpaden, de skipistes en de Italiaanse gastvrijheid. Voor uw vakantie in de Italiaanse Alpen kunt u genieten van het comfort van Cervina, aan de mythische gletsjer van de Matterhorn, of het resort Pragelato Sestriere te midden van het op 1 na grootste skigebied van Europa! Om ten volle te genieten van uw vakantie in de Italiaanse Alpen stelt Club Med u voor om de eenvoud van all-in verblijven te combineren met de standing van een luxevakantie. Kies uw bestemming en laat los.

Ontdek onze resorts in de Italiaanse Alpen

Zwitserse Alpen

Een skivakantie in de Zwitserse Alpen? Ja! De Zwitserse Alpen doen niet onder voor de Franse naamgenoot! Saint-Moritz Roi Soleil en Villars-sur-Ollon behoren tot de populairste skioorden onder skiërs en snowboarders. Een skivakantie in de Zwitserse Alpen staat garant voor prestigieus skiplezier in de gebieden van Jungfrau Top Ski, Haute-Engadine en de Alpen van de Vaud. Tijdens een skivakantie in Zwitserland met Club Med, geniet u van de eenvoud van all-in vakanties gecombineerd met de standing van luxevakanties. Al onze wintersportresorts zijn uitgerust met infrastructuren van topklasse, er wordt dagelijks een lekkere en verfijnde keuken geserveerd, en onze teams zorgen voor de huur van het materiaal, voor uw skipas en zelfs voor uw kinderen!

Ontdek onze resorts in de Zwitserse Alpen

Bergen in de zomer

Maak kennis met een zomervakantie in de Alpen voor een all-inclusive familievakantie. Hoe prettig zou het zijn om een vakantie in de schone berglucht door te brengen? De rust, de stilte, het zonnetje, de prachtige natuur... en dat terwijl u bij Club Med verblijft. Ontdek alle activiteiten als mountainbiken, raften, suppen op de bergmeren en nog veel meer. Dit type vakantie moet u een keer ervaren hebben!

Ontdek onze resorts voor een bergvakantie in de zomer