Maak kennis met een nieuwe manier van vakantie vieren in de Alpen

Snow Motion® is een aanbieding speciaal ontworpen door Club Med voor bergreizigers die graag het meeste uit hun vakantie willen halen. Of u nu een ervaren skiër of een beginner bent, neem de Snow Motion®-houding aan!

Combineer een halve dag bewegen op de skipistes met de andere helft gewijd aan een holistisch wellnessresort: zwembad, bubbelbad, yoga, spa en meer - de keuze is helemaal aan u!

Halve dag les & halve dag ontspannen

Met maximaal 6 deelnemers per groep bent u verzekerd van een persoonlijke en persoonlijke ski-leerervaring. De lessen die worden gegeven door onze gekwalificeerde instructeurs zijn speciaal ontworpen voor beginnende skiërs op lichte pistes. U zult in een mum van tijd een expert zijn!

Als beginner kan wintersport best intens zijn! Maak uw keuze voor een moment van ontspanning: zwem in het zwembad; genieten in het Turkse bad; kom tot rust in de sauna; ga naar de sportschool voor een fitness- of stretchsessie; boek een à la carte behandeling in de spa.

Algemene voorwaarden voor Snow Motion® BEGINNERS
• maximaal 6 beginners per ½ dag sessie
• 1 skisessie ochtend of middag, overeenkomend met 1 ontspannende sessie, ochtend of middag
• Inbegrepen, reservering bij aankomst op het Resort (min. 10 personen per volledige dag om beide sessies van ½ dag te garanderen)
• Niet beschikbaar tussen 8 februari - 8 maart

In de onderstaande Resorts