Onze aanraders:

Yasmina
Yasmina
Gerenoveerde ruimtesmet vlucht

Yasmina

Marokko

Ontspan tijdens een all-inclusive vakantie naar Agadir

Ontdek de poëzie van een verblijf in Agadir, of u nu de stad verkent vanuit de kasba of liever met uw voeten het oceaanwater voelt.

All-inclusive Agadir: een vakantie vol plezier

Agadir is de sleutel tot de Atlantische kust van Marokko, waar de surfwereld samenkomt met het duinlandschap. 'De stad van de baai' ligt aan zee en is de ideale plek om uw handdoek op het strand neer te leggen. Aan de kust vindt u ook een geweldig paradijs voor surfers: het strand van Taghazout. Ontdek deze oosterse parel en flaneer door het kleine vissershaven. Trek vervolgens het binnenland in. Op een uur van het resort Club Med Agadir vindt u de vestingstad Taroudant die gebouwd is aan de rand van de oase van Tiout. Hier kunt u kennismaken met de Berbercultuur.

Vertrek richting het prachtige Oosten

Ontdek tijdens uw verblijf in Agadir de rijkdom van de stad en snuif frisse geuren op in de tuinen van Olhao, waar u veel locals tegen zult komen. Dompel u onder in de traditie van de Maghreb in de bazaar El Had, vlak bij het resort Club Med Agadir. De bazaar is de lokale ontmoetingsplek en die mag u dus niet overslaan voor een complete oosterse beleving. Hier kunt u eventueel sieraden of kruiden kopen. Om deze ervaring tijdens uw all-inclusive verblijf in Agadir in traditie af te sluiten, drinkt u een kopje muntthee terwijl u gezellig praat met de kooplieden.

Maak kennis met Marokko tijdens uw all-inclusive vakantie naar Agadir

De Marokkaanse cultuur is onlosmakelijk verbonden met de gastronomie. Geniet van de heerlijke harissa, tajines en couscous. Ook de nieuwsgierige ontdekkingsreiziger in u zal zich niet vervelen tijdens uw all-inclusive verblijf in Agadir. Wandel onder de schitterende façade van de medina door. Dit architectonische monument is zowel modern als traditioneel en is het symbool dat de stad verbindt met Spanje en Portugal. Om uw reis af te sluiten, stapt u in het Grande Roue d'Agadir, het grootste reuzenrad van Afrika.