Wintersport bij Club Med

Ontdek onze meest populaire wintersportresorts

All-inclusive wintersporten

Een premium all-inclusive wintersportbeleving vindt u bij Club Med. Club Med beschikt over ruim 20 wintersportresorts verspreid over Frankrijk, Italië, Zwitserland, China en Japan. Hieronder worden de drie meest populaire wintersportresorts beschreven.

Dicht bij Genève en Annecy, op het Plateau des Saix, beleeft u gegarandeerd een exceptionele vakantie in de natuur van een ski-in-ski-out gebied. De regio staat bekend om haar pittoreske huisjes en schoonheid. Geniet met het hele gezin van 265 km pistes verdeeld over twee aangrenzende skiegebieden: Massif + Flaine. Ons Resort biedt een uitzonderlijk panoramisch uitzicht op de bergen. Als u terugkomt van de piste, kunt u een ontspannende duik nemen in het verwarmde zwembad of genieten in de Club Med Spa by CARITA.

Skigebied (700 - 2500 m.) :
20 groene pistes
64 blauwe pistes
50 rode pistes
14 zwarte pistes

Ontdek Grand Massif Samoëns Morillon

Maak kennis met La Dolce Vita in Italië! Het Resort ligt in het grote skigebied Vialattea, waar de Olympische Winterspelen van 2006 werden gehouden. Hier vindt u ongelimiteerd skiplezier op 400 km pistes. Een ideale bestemming voor families, met kinderopvang voor kinderen vanaf 4 t/m 17 jaar, zodat ouders onbezorgd kunnen genieten van de vakantie. Voor de kinderen van 2* tot 11 jaar zijn er deze winter ook Nederlandstalige G.O's aanwezig die hen begeleiden tijdens de skilessen**! Dankzij de skilift die vanuit het Resort vertrekt, staat u in 4 minuten op de pistes om Vialattea te ontdekken. *tegen betaling **alleen tijdens de Krokusvakantie

Skigebied (1350 - 2820 m.) :
30 groene pistes
54 blauwe pistes
118 rode pistes
42 zwarte pistes

Ontdek Pragelato Vialattea

Val Thorens heeft zijn populariteit grotendeels te danken aan de hoge ligging op 2300 meter. In Europa's hoogstgelegen wintersportresort ligt werkelijk altijd sneeuw. Het autovrije dorp wordt omringd door pistes, waardoor u bij Club Med ski-in-ski-out leeft. Dit nieuwe design wintersportresort zal u verrassen door al haar luxe en comfort. Bij het ontwerpen van het Resort werd er vooral op gelet dat onze klanten kunnen genieten van het adembenemende panorama. Er worden ski- en snowboardlessen aangeboden vanaf 12 jaar. Ook op het gebied van après-ski heeft Val Thorens een naam hoog te houden. Van vroeg in de middag tot diep in de nacht kunt u hier feesten.

Skigebied (1300 - 3200 m.) :
68 groene pistes
104 blauwe pistes
110 rode pistes
35 zwarte pistes

Ontdek Val Thorens Sensations

Een all-inclusive wintersportvakantie voor de hele familie bij Club Med

Vakantieplezier verzekerd!

Ontdek hier alle Resorts voor een wintersportvakantie met Club Med