Waar te verblijven om de charmes van de Provence te ontdekken?

Opio in de Provence

De Provence is de ideale plek om de batterijen op te laden. In een prachtig Resort in de heuvels bij Cannes heeft Club Med Opio en Provence alles waar u van kunt dromen voor een all-inclusive vakantie: veel sport, totale zen-ontspanning, een uitzonderlijke locatie en een team van medewerkers voor wie niets teveel moeite is.

De zon en het mediterrane leven zijn allemaal inbegrepen bij uw vakantie in de Provence.

Ga tijdens uw vakantie in de Provence op ontdekkingstocht tussen de heerlijke lavendelgeuren, met op de achtergrond het gezang van de sprinkhanen.

Van de Provence tot de Côte d'Azur: vakantie in een schitterend landschap.

Langs de Middellandse Zee of hoger in het binnenland: overal flaneert u door de straten van de Provençaalse steden. Treed in de voetsporen van Picasso, Cézanne of Van Gogh, van Saint-Paul-de-Vence, op 30 minuten van het resort Club Med Opio in de Provence, tot Saint-Rémy-de-Provence of Baux-de-Provence: het landschap met olijfbomen en lavendelplanten onder een azuurblauwe hemel, de pastelkleuren en het oker en oranje van de sierlijke voorgevels, alles doet denken aan hun schilderijen. Op 50 minuten van het resort Club Med Opio in de Provence komt u vervolgens bij het Esterelmassief waar u de Lérins-eilanden kunt bewonderen, de eilanden van het mysterieuze verhaal van de man in het ijzeren masker.

Sportieve activiteiten of heerlijk nietsdoen, aan u de keuze...

Uw zonnige all-inclusive vakantie in de Provence biedt de mogelijkheid voor tal van activiteiten. De natuur is hier zeer geschikt voor tal van sportieve avonturen. In de Gorges du Verdon, een beschermd en wild gebied, kunt u kajakken of raften in het snelle water, klimmen langs duizelingwekkende kliffen of juist wandelen over de rustige paden. In een heel andere omgeving kunnen golfliefhebbers hun hart ophalen tussen de zee en de bergen, om een paar holes van de golfbaan van Saint-Donat te proberen, op twintig minuten van het resort Club Med Opio in de Provence. Na al dit avontuur is het tijd om lekker te ontspannen in de Provence, met de calanques van Cassis tegenover het pijnbomenbos en het mythische strand van Pampelonne, vlak bij Saint-Tropez.

Kies voor all-inclusive by Club Med voor een authentieke vakantie in de Provence.

De Provence staat voor mediterrane cultuur en authentiek plezier voor de zintuigen. In Cannes, aan de Croisette of in de wijk Suquet, kunt u de Provençaalse smaken proeven met bijvoorbeeld anchoïade (dip van ansjovis) of crespeou (klein omelet met groente). Grasse bezoekt u met uw neus in het museum Fragonard: parfums zullen hierna geen geheimen meer voor u hebben. In Saint-Paul-de-Vence, op 30 minuten van het resort Club Med Opio in de Provence, kunt u de hedendaagse kunstcollectie van de Fondation Maeght bewonderen met werk van kunstenaars die veel in de Provence kwamen, zoals Chagall, Braque en Miró. Uw zintuigen zullen zich uw vakantie in de Provence nog lang herinneren.

Bekijk ook...