De mooiste nieuwtjes

Dankzij de cruises van Zomer 2023 kunt u de mooiste kustlijnen en UNESCO Werelderfgoed-bestemmingen ontdekken. Van het oosten van de Middellandse Zee tot de Ionische Zee, via de Amalfikust en de Egeïsche Zee... Onze nieuwe vaarroutes langs uitzonderlijke natuurlijke en culturele bestemmingen hebben mooie verrassingen voor u in petto.

De oosterse Middellandse Zee

Van 18 juni tot 8 juli 2023

Ontdek tijdens een uitzonderlijke cruise van 21 dagen oude steden die de bakermat van onze beschavingen vormen. Tijdens de cruise zult u naargelang de 18 tussenstops wereldberoemde en eeuwenoude monumenten bewonderen die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan.

Wonderen van de Egeïsche Zee

Juli 2023

Vaarroutes langs de mooiste paraltjes van de Egeïsche Zee: het intense blauw van het zeewater, het schitterende wit van de kliffen, de wilde en ongerepte kustlijnen... Dankzij de 21 tussenstops op de Egeïsche Zee kunt u de meest bijzondere schatten van Griekenland en Turkije ontdekken.

Kies voor een cruises over de Egeïsche Zee

De Ionische Zee en de Amalfikust

Augustus 2023

Stap aan boord van de Club Med 2 en bewonder de natuurlijke schoonheid van de Siciliaanse en Amalfikust. Schitterende Griekse dorpjes op de rotsen, geel- en okerkleurige kliffen... De tussenstops zijn nauwkeurig uitgezocht om verwondering te garanderen.

Kies voor een cruises over de Ionische Zee

De Club Med 2: een perfecte mix van traditie en moderniteit

Ontdek onze zomercruises

Uw all-inclusive cruise met het gezin

Van 16 juli tot en met 20 augustus kunnen kids de hele dag met onze G.Os spelletjes spelen en land- en watersporten ontdekken. Er is aan alles gedacht, zodat u in alle rust kunt genieten van activiteiten, ontdekking en ontspanning.

En als extraatje profiteren kinderen tussen de 8 en 11 jaar van -50% en tussen 12 en 17 jaar van -20% op de prijs!

5 cruises met entertainment en sportieve en culturele activiteiten voor kids, tieners en families:

Ook interessant voor u...

Hot News Zomer 2023

Ontdek wat er aankomende zomer allemaal voor nieuws voor u te wachten staat bij Club Med: nieuwe Resorts, nieuwe designs, nieuwe ervaringen...

Ontdek alle nieuwtjes

Beleef een zomer in de bergen

Zin in pure berglucht, wandelingen in de bossen, adembenemende landschappen en uitgetrekte alpenweides? Reserveer dan uw vakantie in de bergen voor een onvergetelijke zomer.

Ontdek de Alpen in de zomer

Cruises op de Caraïben

Kies deze winter voor een cruise in de Caraïben. Ontdek paradijselijke eilanden zoals Grenada, Marie-Galante, Curaçao... Of bezoek uitzonderlijke bestemmingen tijdens unieke tussenstops in bijvoorbeeld Panama.

Ontdek onze wintercruises op de Club Med 2