Wij nemen uw ontspanning serieus

Onze grootste specialiteit is ervoor zorgen dat u alles los kunt laten. De Spa behandelingen die wij aanbieden zijn enkel in samenwerking met de meest prestigieuze wellness en beauty merken. Onze sauna en hammam faciliteiten zijn van uitstekende kwaliteit en hebben de meest prachtige designs. Zin in ochtend Pilates of Yoga? Grote kans dat dit lekker op het strand is.

Golfliefhebber?

U neemt uw clubs overal mee naartoe en geniet het meest van uw golfbal de grote baan in slaan? U hebt geluk: Club Med is dé plek. Golf is één van onze favoriete sporten. Adembenemende banen, op maat gemaakt services, lessen voor alle niveaus gegeven door professionals. U keert terug als een nóg grotere fan dan ervoor!

Voor ouders en kinderen

Het is niet altijd makkelijk om een geschikte vakantie voor u en uw kinderen samen te vinden. Dat komt omdat volwassenen en kinderen vakantie anders beleven. Speciaal ontwikkelde activiteiten en faciliteiten, services, een geweldige staff en veel meer! Of u nu ouder bent van peuters of tieners, de vakantie werd voor hen even leuk als voor u.