Een evenement op maat gemaakt

Wilt u uw project een onverwachte dimensie geven, rijk aan emoties en inhoud? Een evenemententeam van onze afdeling staat aan uw zijde om een ​​uniek creatief evenement naar uw idee te ontwerpen, in scène te zetten en te organiseren.

Waarom kiezen voor Club Med voor uw zakelijke evenement?

Toegewijd team
Uitzonderlijke locaties
Evenementen op maat
Talrijke activiteiten
Gecontroleerd budget

Experts tot uw dienst

Expertise & creativiteit

Organiseer een congres, lanceer een nieuw product, bied een unieke teambuilding om uw medewerkers te verenigen... Maak van uw project een uniek en verrassend evenement! Onze Event Project Managers stellen hun expertise en creativiteit tot uw dienst om aan uw verwachtingen, uw behoeften en uw budget te voldoen.

Ondersteuning van A tot Z

Retroplanning, beheer van de sprekers, ontwerp, voorbereiding, coördinatie van het evenement en budgetbewaking... Ons team van professionals zal u adviseren en ondersteunen tijdens uw evenement en uw zakelijk project tot in detail organiseren.

Offerte op maat

Spreker, teambuilding, eventavond, artist set, grafische identiteit, communicatie-elementen, geluid, licht, decor, foto-/videoverslaggeving van het evenement... Uw wens is ons bevel. Wij zorgen voor alles en bieden oplossingen op maat, aangepast aan de locatie, uw project en uw doelstellingen.

Privatiseer een Club Med Resort

U privatiseert, wij organiseren!

U privatiseert, wij organiseren! Privatiseer een heel Resort met het aanbod Meetings & Events by Club Med, en organiseer unieke evenementen met al uw medewerkers. Een toegewijd team van experts zal u ondersteunen bij het organiseren van uw evenement. Maak plaats voor maatwerk! #YourEventYourResort

Meer weten

3 uitzonderlijke plaatsen, 3 evenementen op maat

Bedrijfsjubileum op zee

Neem uw gasten mee aan boord van ons prachtige vijfmastschip om het jubileum van uw bedrijf te vieren. Een unieke gelegenheid om uw medewerkers, klanten, leveranciers en partners te bedanken.
Met toeslag.

Ontdek de Club Med 2

Paradise-cocktail in het Caribisch gebied

Organiseer een feestelijke avond met een Lost in Paradise -sfeer. Een onvergelijkbare ervaring voor dit cocktaildiner op het strand van Turkoise in een setting die Robinson Crusoe waardig is.
Met toeslag.

Ontdek Club Med Turkoise

Galadiner onder de sterren van Marokko

Bied uw gasten een ongeëvenaarde ervaring: proef het nomadische leven en oosterse smaken onder de sterrenhemel. Warmte, traditie en authenticiteit gegarandeerd voor dit verblijf in Marrakech la Palmeraie.
Met toeslag.

Ontdek Club Med Marrakech la Palmeraie

Onze selectie voor een evenement op maat