Meetings & Events by Club Med

All-inclusive bedrijfsevenementen: bel ons op +32 2 535 25 20

Interesse? Stuur een e-mail naar: Nederland.meetings-events@clubmed.com met uw bestemmingswensen, ideale dag van aankomst en vertrek, soort evenement, aantal personen en uw contactgegevens (naam, telefoonnummer, e-mail en bedrijf).

Incentive & teambuilding reizen

Wij begrijpen de waarde die internationale incentive-evenementen hebben voor organisaties. Dit vormt de kern van wat wij doen: een unieke en waardevolle ervaring bieden voor uw teams in het buitenland. Wat ons echt uniek maakt, is dat wij incentive reizen kunnen organiseren op prachtige locaties overal ter wereld, van skihutten hoog in de Alpen tot privévilla's op de Malediven. Bij Club Med vindt u de beste incentivereis met vele mogelijkheden.

Ontdek meer over Incentive reizen

Vergaderingen & Conferenties

Door jarenlange ervaring op dit gebied zorgen wij ervoor dat alle conferentieplanning, delegatiebeheer en on-site support van begin tot eind met volledige professionaliteit worden behandeld. U heeft de keuze uit 220 vergaderruimten en moderne faciliteiten in meer dan 65 Resorts over de hele wereld. Hier zal u gegarandeerd een geweldige locatie voor uw volgende vergadering of conferentie vinden. Wij zijn in de mogelijkheid om het Resort exclusief voor u te reserveren.

Ontdek meer over Vergadering en Conferenties

Product & Auto lanceringen

Als u op zoek bent naar een top locatie om uw product of auto te lanceren, bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Club Med heeft u een ruime keuze aan Resorts waar u uw product kunt presenteren. Wij zijn in de mogelijkheid om het Resort exclusief voor u te reserveren. Dit omvat de mogelijkheid om uw bedrijfslogo overal op de locatie te presenteren en onze medewerkers aan te kleden in een uniform naar wens.

Ontdek meer over Product & Auto lanceringen

Vijf redenen om uw volgende evenementen bij ons te plannen

Onze aanbevolen resorts

Club Med Opio in de Provence

Frankrijk

Ons flag-ship-Resort voor zakelijke evenementen, met 31 vergaderzalen en 15 teambuildingsactiviteiten. Opio in de Provence ligt op slechts 30 minuten van de luchthaven van Nice en biedt traditionele charme op het prachtige Franse platteland.

Ontdek meer

Club Med Da Balaia

Portugal

Club Med Da Balaia ligt op een rode klif met uitzicht op de Atlantische Oceaan. Met verschillende moderne vergaderzalen en een hele reeks aan activiteiten: van golf tot de vliegende trapeze, is dit een geweldig Resort voor elk type evenement.

Ontdek meer

Club Med La Plantation d’Albion

Mauritius

Ons luxe Resort op Mauritius toont het allerbeste dat Club Med te bieden heeft. In een prachtige natuurlijke omgeving met een luxe spa en een infinity pool, is dit de perfecte locatie voor een evenement.

Ontdek meer

Club Med Val Thorens

Franse Alpen

Club Med Val Thorens ligt in het hart van Les 3 Vallées en is een eigentijds ski-in-ski-out Resort met een adembenemend panoramisch uitzicht over het skigebied.

Ontdek meer

Club Med Val d’Isere

Franse Alpen

Op 1.850 meter hoogte, met uitzicht op het beroemde skigebied van Espace Killy, is Club Med Val d'Isere perfect gelegen om rechtstreeks naar de gondelbaan van L'Olympique te skiën.

Ontdek meer

Club Med 2

Middellandse Zee en het Caribisch gebied

Onze vijf masten zeilschip vaart langs de mooiste havenplaatsen ter wereld,een geslaagde reis met veel afwisseling. Zeilen rond de Middellandse Zee in de zomer en rond het Caribisch gebied in de winter.

Ontdek meer