Verras uw teams met een unieke teambuilding!

Wilt u uw werknemers een unieke en hoogwaardige teambuildingervaring bieden? Vertel ons uw wensen en wij regelen het! Omringd door gerenommeerde partners, bedenken onze teams originele activiteiten die gegarandeerd zorgen voor een nieuwe lading teamspirit.
Met 50 jaar ervaring in het organiseren van evenementen en bijna 1000 evenementen per jaar, weten wij precies hoe we uw gasten een unieke ervaring kunnen bezorgen.

3 must-do teambuildingactiviteiten

Circuskunsten

Jezelf overtreffen, risico's nemen, creatief zijn... Laat uw teams kennismaken met artistieke en acrobatische activiteiten met de Circusschool van Club Med. Adrenaline, lol en teamspirit in een levensgrote speeltuin!

In Club Med Opio in de Provence en Club Med Punta Cana.
Met toeslag.

Team Building Challenge

Sneeuwschoen estafette, slee slalom, human curling... Daag uw werknemers uit met een reeks sportieve en/of ludieke activiteiten. Gezellig en uitdagend!

In onze Resorts in de Franse Alpen.
Met toeslag.

Punten scoren

Een unieke oriëntatieloop of elektrische-fietstocht in de tuinen van Opio en de omgeving van het Resort. Punten halen, opdrachten uitvoeren, quizzen beantwoorden... het einddoel? Zoveel mogelijk punten verzamelen om de teamrace te winnen! Dynamisch en leuk; ideaal voor het ontwikkelen van teamspirit en saamhorigheid.

In Club Med Opio in de Provence.
Met toeslag.

Inspiratie voor uw toekomstige teambuilding

Frankrijk

Uitzonderlijke omgeving, gastronomie, historisch erfgoed, ongerepte natuur... onze Resorts in Frankrijk hebben alles in huis om uw teams samen te brengen.

1/3