Palmiye

Turkije
Europe & Mediterranean coasts

Een heerlijke vakantie tussen het Taurusgebergte en de Middellandse Zee

Aan het zuidelijkste stukje kust van Turkije vindt u Club Med Palmiye, een paradijs gelegen op een groot stuk zandstrand. In een bungalow in het midden van een felgekleurde tuin, beleeft u een all-inclusive Turkse vakantie met watersport en allerlei activiteiten voor alle leeftijden. Of u nu samen met vrienden of familie bent, plezier genoeg voor iedereen!

BLIJF IN VORM DOOR DE HEALTHY CORNER

Healthy Corner wacht op diegenen die tijdens hun vakantie hun gezonde levensstijl niet willen opgeven. Detox-drankjes, verse smoothies gemaakt met seizoensgebonden groenten en fruit, gezonde keuzes voor uw kinderen en nog veel meer...

NIEUWE ACTIVITEIT: STAND UP PADDLE

Bent u klaar voor een nieuwe activiteit? Geniet van de deining van de Middellandse Zee tijdens het SUPPEN. Een activiteit met vele voordelen: vermaak, training en ontspanning in één.

CLUB MED SPA BY DECLÉOR

De Club Med Spa door het Franse aromatherapie-specialiteitenmerk DECLÉOR staat voor u klaar in Palmiye! Schoonheid en wellness worden voor u gecombineerd met 100% natuurlijke en 100% actieve etherische oliën.

Het Resort heeft 724 kamers, verdeeld over het hotel en de bungalows (de gebieden Villagio en Demre).
De bungalows (een of twee bovenverdiepingen) zijn verdeeld in 5 halfronde rijen rondom het centrum van het resort, in tuinen met bloemen en fruitbomen. De twee Demre-gebouwen (een bovenverdieping) bevinden zich in de buurt van de tennisbanen. Het hotel (met uitzicht op de zee en het grote zwembad) herbergt de Club Med Spa van DECLÉOR. Het heeft 4 verdiepingen en een lift.

1
2
3

Club

Luxe all inclusive vakantie Turkije, op de begane grond of op de eerste verdieping van de bungalows maken de schaduw van het pijnboombos en de nabijheid van het centrum van het Resort dit tot een ideale plaats voor de Club kamers. U kunt ook kiezen voor een rustige Club kamer zeezijde met gemeubileerd balkon en uitzicht op het Clubdorp met de zee op de achtergrond, of voor een Club kamer zeezicht op de tweede, derde en vierde verdieping van het hotel aan zee, zeer rustig gelegen met uitzicht op zee of het zwembad. Ideaal voor gezinnen met kinderen in de Petit Club Med® is de bungalow duplex, met een uiterst gezellige slaapkamer in het schaduwrijke pijnboombos, waar de privacy van de ouders tijdens de vakantie wordt gegarandeerd.Ter informatie: wifi is enkel beschikbaar in het hotel.


1
2

Suite

De mooiste kamer van Clubdorp Palmiye, met uitzicht op de omgeving inclusief de zee zover het oog reikt.

Dit Clubdorp verwelkomt groot en klein met professionele kinderopvang(1).

Aparte ruimtes, speciaal voor kinderen ingericht
Aangepaste materialen, voor meer comfort en veiligheid
De openingstijden zorgen ervoor dat de ouders overdag en 's avonds kunnen genieten van wat vrije tijd
Innoverende kinderopvang met meer dan 40 jaar ervaring, er wordt rekening gehouden met het dagritme van de kinderen
Gepassioneerde G.O®
Talloze activiteiten, sporten, spelen, creatieve activiteiten.

Ter informatie:

Voor de gezondheid van de kinderen en volgens de Franse wetgeving, dienen kinderen jonger dan 6 jaar te beschikken over een medisch certificaat waaruit blijkt dat ze in een groep mogen verblijven.

Ter informatie: de kinderclubs zijn de hele week geopend, behalve op zaterdag.

(1)G.O® met Frans BAFA-diploma (of gelijkwaardig lokaal diploma) voor kinderopvang.

met toeslag

Baby Club Med® (4 t/m 23 maanden)

Een oase van geluk, waar uw kleintjes de dag door brengen in de bekwame handen van onze gespecialiseerde G.O®s.
Het magische recept voor een perfecte balans betekent rust voor u, en respect voor uw kinderen en hun natuurlijke ritmes en behoeften. Wandelingen, leeractiviteiten en spelletjes helpen de kinderen het gevoel van beweging, geluid, kleur, vorm en textuur te ontwikkelen.
Uw kinderen kunnen met u mee lunchen of met de G.O®s, de keuze is helemaal aan u.
Luiers en babymelk worden niet verstrekt door Petit Club Med®. Plaatsen zijn beperkt, dus we raden u aan om vroeg te boeken!

9.00 - 17.00 uur, 6 dagen per week


met toeslag

Petit Club Med® (2 en 3 jaar)

Om er zeker van te zijn dat uw kinderen een net zo unieke vakantie als uzelf beleven, hebben wij een Club Med bedacht, speciaal voor hen!
De Petit Club Med® biedt een groot aantal verschillende activiteiten, voor alle leeftijdsgroepen - creatief, artistiek, actief en plezier, begeleid door ervaren G.O®s.
De kinderen verkennen en ontdekken hun talenten en maken vriendschappen in een voor hen op maat gemaakte omgeving.
Bij de Petit Club Med®, verzorgen onze G.O®s uw kinderen en alles wat zij nodig hebben, de hele dag lang, met een kinderlunchmenu en speciaal bedachte avondactiviteiten.
Luiers en babymelk worden niet verstrekt door Petit Club Med®. Plaatsen zijn beperkt, dus we raden u aan om vroeg te boeken!

Van 9.00-17.30 uur en Van 19.30-21.00 uur, 6 dagen 7


inbegrepen

Mini Club Med® (4 tot 10 jaar)

Deze «nieuwe generatie» Mini Club Med® biedt uw kinderen een compleet nieuwe ervaring! Plezier en lachen gegarandeerd, met drie verschillende ruimtes, elk gewijd aan een ander thema: dingen maken, expressie en spelletjes.

Onze G.O®'s zorgen ervoor dat ze genieten van een unieke, avontuurlijke vakantie, met ontdekking, sport en activiteiten voor elke leeftijdsgroep:

Sport: Little Tennis, (een leuke leerbenadering van deze sporten), Little Circus (vanaf 6 jaar) etc.
Dingen maken: activiteiten in de natuur, kunst en knutselen
Uitdrukking: zang, dans, muziek, shows voorbereiden, crazy sings
Spelen: groepsspellen en activiteiten
Lunch en thee
Avond: na het eten met hun vrienden genieten de kinderen van speciaal bedachte avondactiviteiten

Van 9.00-17.30 uur en Van 19.00-21.00 uur, 6 dagen 7


inbegrepen

Club Med Passworld® (11 tot 17 jaar)

Exclusieve, eigentijdse ruimtes speciaal ontworpen voor tieners, waar ze elkaar kunnen ontmoeten en zich vrij kunnen uiten; tal van mogelijkheden en nulverplichtingen, in het gezelschap van een toegewijde GO®:

Sportactiviteiten: vliegende trapeze, tennis, zeilen, enz.
Creatieve activiteiten: het maken van objecten, make-up, graffiti
Artistieke activiteiten: dansen, shows, crazy sings
Avontuur en ontdekking : wandelen, picknicken, kamperen
Avond: entertainment (op het strand filmavond, strandfeest), films, shows

6 dagen van de week

Babysitting

van 4 maanden

met toeslag

Geniet van een moment van totale vrijheid door gebruik te maken van de oppasservice.

Ter informatie: wij bieden op verzoek een lijst met babysit-diensten. Club Med levert het contact maar heeft geen verantwoordelijkheid voor de service.

Club Med Baby Welcome® (vanaf de geboorte t/m 23 maanden)

tot 23 maanden

inbegrepen

We hebben er alles aan gedaan om het comfort en het welzijn van baby's en ouders te garanderen.

Persoonlijk welkom, babyverzorgingsmateriaal beschikbaar in uw kamer en / of in de babyvoeding- en apparatuurkamer (bedje, aankleedkussen, babybadje, kinderstoel op aanvraag, flessenwarmer), zoete en hartige babyvoeding, babyhoek uitgerust om maak maaltijden voor babys, kinderstoelen en / of kussens in het restaurant.

Reserve kinderwagens zijn ook beschikbaar indien nodig.

Pyjamas Club®

van 4 maanden tot 7 jaar

met toeslag

De Pyjamas Club® is een groepsoppasdienst (geen specifieke activiteiten). Het stelt ouders in staat om hun kinderen achter te laten met een team van ervaren en gekwalificeerde GO®'s in een speciale ruimte met alle nodige comfort (bedden, banken, videogedeelte, etc.).

Babyhoek

van 4 tot 23 maanden

inbegrepen

Deze babyzone biedt een speciale service voor baby's (zoete en hartige babyvoeding en alle apparatuur voor het bereiden van de maaltijden van uw baby). Er zijn twee babyzones, één in elk algemene buffetrestaurants van het resort.

Babyverzorgingsruimten

tot 23 maanden

inbegrepen

24 uur per dag geopend en biedt alle apparatuur die nodig is voor het bereiden van maaltijden: mixer, sterilisator (alleen op aanvraag verkrijgbaar), magnetron, koelkast, flessenwarmer (systematisch beschikbaar in de kamer voor GM® die een Baby Club Med® hebben gereserveerd of Club Med Baby Welcome®-service) en aanvullende producten zoals mineraalwater, fruit, lang houdbare melk (melkpoeder voor babymelk niet meegeleverd).

Speelplaats

inbegrepen

De speeltuinen van de kinderclub staan ​​open voor alle kinderen vergezeld door hun ouders.

Baby Gym

van 4 maanden tot 3 jaar

inbegrepen

Baby's in beweging - kruipen, klimmen en glijden - op leuke circuits speciaal voor hen gemaakt. Activiteit gerund door GO®s, alleen toegankelijk voor kinderen die zijn ingeschreven bij Baby Club Med® en Petit Club Med®.

Little Tennis

van 3 tot 4 jaar

inbegrepen

Door middel van rollenspellen leren kinderen tennis kennen op een leuke manier, van Petit Club Med® *.

Natuur- en ontdekkingsactiviteiten voor kinderen bij Mini Club Med®

van 4 tot 10 jaar

inbegrepen

In het merendeel van onze Mini Club Med®s, introduceren hun GO®'s uw kinderen aan de natuur, moedigen ze aan om te verkennen en natuurdeskundigen te worden! Ze nemen deel aan leuke en artistieke activiteiten om hen te helpen het probleem van vervuiling in het milieu te begrijpen. Een nieuwe kans voor hen om de wereld om hen heen te ontdekken!

Little Circus

van 4 tot 5 jaar

inbegrepen

Circusworkshops voor kinderen bij Mini Club Med®, om de geneugten van het circus in kleine groepen te ontdekken, met GO®'s getraind in hun discipline. De kinderen nemen deel aan een show, waar ze kunnen laten zien wat ze hebben geleerd.

"Teen Spa"

van 11 tot 17 jaar

met toeslag

Club Med Spa by DECLEOR biedt nu op vaste tijden op de dag speciale schoonheidsbehandelingen aan voor tieners (met uitzondering van massages) om hen kennis te laten maken met de Wereld van Wellness. Een ervaring om alleen te proberen, met mama of met je vrienden.

Reserveringen alleen op locatie.

Wellness activiteiten

Vanaf april 2018 opent de DECLÉOR Spa in Palmiye om u de kracht van 100% natuurlijke, 100% actieve etherische oliën te bieden, voor een nieuwe manier van wellness en beauty. Ontdek met DECLÉOR de voordelen van aromatherapie via specifieke rituelen.

Faciliteiten

Pakket voor twee DECLÉOR 3 dagen

met toeslag

Leeftijd : Alleen volwassenen

Een bevoorrechte pauze, een unieke zintuiglijke reis voor twee (voor twee personen in een duo behandelkamer). Voor elke partner:
5 schoonheidsbehandelingen
1 "Exfoliating Fruit Seeds" Body Scrub (30 ')
1 Aromassage voor het lichaam (50')
1 Aangepaste massage (20 ')
1 Club Med-massage door DECLÉOR (45')
1 Gezichtsbehandeling naar keuze (50 ')

Beautypakket DECLÉOR 3 dagen

met toeslag

Leeftijd : Alleen volwassenen

Alle expertise van DECLÉOR ten dienste van uw schoonheid, van top tot teen.
5 schoonheidsbehandelingen
1 Graines de Fruits Gommantes» Body Scrub (30 ')
1 Aromaplastie Facial (50')
1 Beautiful Hands-behandeling (50 ')
1 Nail Varnish-toepassing (10')
1 Made to Measure Massage (20 ')

Pakket voor hem DECLÉOR 3 dagen

met toeslag

Leeftijd : Alleen volwassenen

Een op maat gemaakte zintuiglijke reis om te voldoen aan de specifieke behoeften van mannen voor ontspanning.
5 schoonheidsbehandelingen
1 Aromatisch bad met essentiële oliën (20 ')
1 Madagascar lichaamsmassage (50')
1 Hoofdhuidmassage (20 ')
1 Express Energy Facial (30')
1 Aromassage voor het lichaam (50 ')

Op maat gemaakt wellnessarrangement 2 uur DECLÉOR 2 dagen

met toeslag

Leeftijd : Alleen volwassenen

Geniet van uw spa in totale vrijheid: 2 uur behandeling op basis van de DECLÉOR-behandelingen die in deze spa worden voorgesteld
Schoonheidsbehandelingen
2 behandelingen (50') naar keuze
1 Behandeling (20') naar keuze
Moet bij uw vakantieboeking worden geboekt.


Op maat gemaakt wellnessarrangement 4 uur DECLÉOR 3 dagen

met toeslag

Leeftijd : Alleen volwassenen

Geniet van uw spa in totale vrijheid: 4 uur behandeling, te kiezen uit de DECLÉOR-behandelingen die in deze spa worden voorgesteld
Schoonheidsbehandelingen
1 "Exfoliating Fruit Seeds" Body Scrub (30 ')
3 behandelingen (50') inclusief 1 gezichtsbehandeling naar keuze
60 minuten aan behandelingen die worden samengesteld zoals u dat wilt
Moet bij uw vakantieboeking worden geboekt.


Op maat gemaakt wellnessarrangement 6 uur DECLÉOR 5 dagen

met toeslag

Leeftijd : Alleen volwassenen

Geniet van uw spa in totale vrijheid: 6 uur behandeling, te kiezen uit de DECLÉOR-behandelingen die in deze spa worden voorgesteld
Schoonheidsbehandelingen
1 "Exfoliating Fruit Seeds" Body Scrub (30')
4 behandelingen (50') inclusief 1 gezichtsbehandeling naar keuze
1 behandeling (80') en 50 minuten aan behandelingen om naar wens te worden samengesteld
Moet bij uw vakantieboeking worden geboekt.

Zon & Energie DECLÉOR 3 dagen

met toeslag

Leeftijd : Alleen volwassenen

Een ideaal programma voor het recupereren en herstellen van energie en vitaliteit.
4 schoonheidsbehandelingen
1 "Exfoliating Fruit Seeds" Body Scrub (30 ')
1 Club Med Massage door DECLÉOR (45')
1 Hydra Floral Aroma Expert Facial (50 ')
1 Madagaskar Massage (50')

Restaurant 'Phaselis'

Open vanaf 2 juni 2018, de Phaselis ligt in het hart van Club Med Palmiye Hotel, de perfecte plek om uw ontbijt te nuttigen. U kunt ervoor kiezen om te eten in de charmante binnenruimte of op het terras met uitzicht op de zee...


Het Olympus

Het Olympus ligt in de Villagio-buurt van het Palmiye Resort en is de perfecte plek om vrienden en familie te ontmoeten voor een heerlijke maaltijd (ontbijt, lunch of diner). U kunt binnenshuis eten en genieten van de rustige sfeer, of op het ruime terras om optimaal van het weer te genieten. Onze chef-koks bereiden elke dag een selectie van caloriearme maaltijden.


Restaurant 'Topkapi'

Het onlangs vernieuwde Topkapi is de ideale plek voor een ontspannen diner met familie of vrienden. De heerlijk koele sfeer is de perfecte aanvulling op het heerlijke eten. De chef-kok bereidt een scala aan gebraden en gegrild vlees voor het diner, en creëert geweldige lokale specialiteiten waar u voor meer terug zult komen! Reserveer bij de receptie. (Het restaurant is geopend 2 diners per week.) Dit restaurant is vanaf 2 juni 2018 geopend.


Le Bosphore

Dit gloednieuwe, elegante en vriendelijke restaurant met bediening aan tafel is geopend voor laat ontbijt en lunch in de vroege namiddag. 'S Avonds neemt de chef u mee op een culinaire reis door de smaken van de lokale Turkse keuken, met verse lokale producten. Reserveren is verplicht voor het diner, dus zorg ervoor dat u langs de receptie gaat.

Bar 'Lalezar'

De adembenemende landschappen van Palmiye zijn een van de kenmerken van dit ongelooflijke Resort. Een tafel op het ruime, zonnige terras van The Lalezar is het perfecte uitkijkpunt. Vriendelijke service en een rustige sfeer maken dit een heerlijke plek om te ontspannen in de middag of de avond.


Bar 'Tulipe' (Vanaf 2 juni 2018)

Zwemmen, zwembadactiviteiten of kijken hoe uw kinderen zich vermaken vanuit het comfort van een ligstoel. Hoe je ook je dagen in het zwembad doorbrengt, de Tulip Bar is een geweldige plek om even te ontspannen. Je zult genieten van de geweldige selectie van lichte snacks en drankjes.


Bar 'Turkuaz'

Het traditionele amfitheater is een van de hoogtepunten van Club Med Palmiye en je hebt een geweldig uitzicht op de Turkuaz-bar. De kamers zijn ingericht in de traditionele Turkse stijl en brengen hier stille middagen door in comfortabele fauteuils. Het Turkuaz heeft een geweldig cocktailmenu en vriendelijk personeel.


Bar 'Efeze'

De Efes Bar in Club Med Palmiye heeft een koele sfeer die u zal inspireren om oude en nieuwe vrienden te trakteren op een geweldig cocktailmenu. Leun achterover en geniet van, in deze ongelooflijk rustige ligging aan het strand.


Zwembadbar volwassene zone

Bestel een klassieke cocktail en lounge bij het zwembad, de dag is helemaal van jou!


Zen Pool Bar (vanaf 2 juni 2018)

Op slechts een steenworp afstand van het rustige zwembad van het Resort biedt de bar verfrissende en rustige pauzes. Koel af in het zwembad met een koud drankje of twee.

Turkije

Turkije in het kort

- Oppervlakte: 783.562 km²
- Hoofdstad: Ankara
- Officiële taal: Turks
- Muntsoort: Turkse lira.

Haal het meeste uit uw verblijf bij Club Med Kemer om de natuurlijke schoonheid en fascinerende cultuur van de regio te ontdekken. Club Med Kemer ligt: ​​

- 5 minuten van de charmante en levendige badplaats Kemer, met tal van bars, restaurants en winkels
- 12 km van Beldi, met zijn grot en prehistorische overblijfselen
- 50 km van Antalya, de toeristische hoofdstad van de Turkse mediterrane kust, bekend als de Turkse Rivièra.

Inentingen, preventieve medicatie.

Controleer vóór vertrek aan welke formaliteiten u moet voldoen.

Aanbevolen inentingen:

Difterie

Polio

Tetanus

Hepatitis A en B

Tyfus

Ter voorkoming van vogelgriep is een bezoek aan vogelmarkten of dierentuinen af te raden.

Geldige identiteitskaart of geldig paspoort. De Turkse overheid heeft een digitaal visumsysteem geïntroduceerd. Een ETA of E-Visa is een elektronische toestemming die door de Turkse autoriteiten wordt afgegeven. Deze toestemming vervangt het visum, er wordt geen visum of label in het paspoort meer geplaatst. Een print van deze toestemming moet worden meegenomen op reis. Om voor een E-Visa in aanmerking te komen moet de reiziger in het bezit zijn van:
Een paspoort met minimaal één lege visumpagina of een nationale ID-Kaart, minstens zes maanden geldig is bij aankomst
Bewijs van voldoende financiële middelen
Doorreis-of retourtickets
Een bewijs van een hotelreservering
Alle vereiste documenten voor de volgende bestemming

Als u een E-Visa wilt aanvragen dan vult u het CIBTvisas-Turkije E-Visa aanvraagformulier in en stuurt u het per e-mail naar evisas@cibtvisas.nl


Palmiye

Aan het zuidelijkste stukje kust van Turkije vindt u Club Med Palmiye, een paradijs gelegen op een groot stuk zandstrand. In een bungalow in het midden van een felgekleurde tuin, beleeft u een all-inclusive Turkse vakantie met watersport en allerlei activiteiten voor alle leeftijden. Of u nu samen met vrienden of familie bent, plezier genoeg voor iedereen!


  • Ontspannen aan een strand van 800m of in het nieuwe stiltezwembad
  • Verbeter uw technieken op de 12 tennisbanen
  • Jongeren vermaken zich uitstekend in de Club Med Passworld® “Showroom”
  • Nieuwe trucs leren aan de vliegende trapeze of ontspannen in de Club Med Spa* by CARITA
  • Flaneren in Demre, Myra, en Istanbul

Praktische informatie

59 YENI MAH. DEDELER KUME EVLERI
ANTALYA 07980
Antalya - Palmiye Turkey
Luchthaven van Antalya
60 minuten

Wat is inbegrepen in uw pakket?

  • Kinderclubs 4 t/m 17 jaar

  • Gastronomische keuken

  • Bar & Snacks

  • Sporten & Activiteiten

  • Dag & Nacht Entertainment

Bekijk onze prijzen en wijzig uw criteria

1.Bepaal uw criteria

Reisduur

Vlucht vanaf

Staat er 'Selecteer en bekijk de prijs'? Klik dan op de door u gewenste vertrekdatum en vervolgens op 'Controleer prijs' om een voorstel inclusief vlucht te bekijken.

Alle prijzen zijn een indicatieprijs per volwassene, gebaseerd op dubbele bezetting. Type kamer is afhankelijk van beschikbaarheid. Prijzen en beschikbaarheid laatst gecheckt: 24 uur geleden.

2.Selecteer het aantal gasten en bekijk het aanbod

Deze Resorts gaat u ook fantastisch vinden:

Vanaf 1 547 € In plaats van 1 820 € per persoon*
Met vlucht

Cap Skirring

Senegal