Nieuw ResortMichès 5§

DOMINICAANSE REPUBLIEK - OPENING IN DECEMBER 2019.

Het 1e 5§ Resort in het Caribisch gebied

Een luxe ervaring voor gezinnen en koppels

Ontdek als eerste in een ongerept deel van het eiland ons eerste Resort met 4 tendenzen. Voor een romantische trip onthalen we u in de zone die enkel toegankelijk is voor volwassenen. Ontspan u in de eco-chique sfeer van een tropisch woud en beleef gezell…

Verken de bestemming

Natuurpracht en adembenemende uitzichten

Een ongerept eco-chique paradijs

Verborgen tussen de wuivende palmbomen van de Dominicaanse Republiek

Deze fascinerende plek wordt ongetwijfeld een van uw favoriete vakantiebestemmingen in de Caraïben. Zet als eerste voet aan wal in deze tropische baai met ongerepte natuur, midden in het tropische woud van de [Do…

Michès is een beschermd ecologisch paradijs tussen de wuivende Dominicaanse palmbomen. Het Resort ligt op 95 kilometer van de internationale luchthaven van Punta Cana en is goed bereikbaar via een panoramische route met een sensationeel zicht op de bergen. Dit verborgen paradijs heeft een kilometers lange ongerepte en kalme kustlijn waar u uitzonderlijke natuurschatten kunt ontdekken. Dankzij de ongeëvenaarde schoonheid van deze streek zal Club Med Michès al snel bovenaan uw lijstje van droombestemmingen komen te staan.

De wondermooie sites bieden tal van mogelijkheden voor onvergetelijke excursies en activiteiten zoals: Laguna Limón een natuurreservaat met verbluffende watervallen, Samaná Bay, een beschermde eilandengroep met inheemse fauna en flora en de ideale plek om bultrugwalvissen te spotten. Vanop de berg Montaña Redonda heeft u een 360° uitzicht over de omliggende natuur en het uitkijkpunt heeft een spectaculaire schommel.

Ontdek Michès

De nieuwe parel van onze Exclusive Collection

De ultieme luxe ervaring

Met een multiculturele toets en de gezelligheid die zo typerend is voor Club Med

Ontdek Michès, een all-inclusive Resort voor gezinnen langs een ongerepte kustlijn met buitengewoon prachtige natuur. Dit Resort is de nieuwste aanwinst van de Exclusive Collection Club Med en biedt een el…

Club Med Michès wordt het topresort van de Exclusive Collection Club Med in de Caraïben. Dit Resort van meer dan 35 hectare stelt een ongeëvenaarde service voor. Het Club Med Team bezorgt klanten een buitengewone vakantie met de nadruk op de unieke natuur en het intieme karakter van het Resort. Onze gasten genieten van een high-end logement in een eco-chique sfeer, een originele architectuur, een verfijnde keuken, moderne ontspanningsruimtes, verkwikkende spa en wellness services en excursies om de omgeving te ontdekken.

In dit Resort zal ook het 'Boutique Hotel concept' voorgesteld worden zodat zowel koppels als gezinnen van een gepersonaliseerde actieve vakantie kunnen genieten, steeds op maat van hun wensen en verwachtingen. Club Med Michès biedt ruimtes die enkel toegankelijk zijn voor volwassenen (een concept dat al bestaat in de Zen Oase van Club Med Punta Cana, maar ook onze wereldberoemde kinderclubs (voor kinderen van 4 t/m 17 jaar) en een ruime keuze aan land- en watersporten.

Club Med

De pionier van het all-inclusive concept

Signature n°1 - Alles is inbegrepen

0% verplichtingen, 100% fun

Uw vakantie organiseren hoeft niet ingewikkeld te zijn. Van de luchthaven tot het strand: alles is inbegrepen in het Club Med arrangement! U kiest de activiteiten, maar hoeft zelf niets te regelen.

Sinds 1950 zorgt Club Med voor alles

Aan de ander kant van de wereld, of vlak om de hoek... Geniet van het pure geluk met een all-inclusive verblijf bij Club Med. Proef van alles en maak u nergens zorgen over, want de prijs van uw arrangement is de prijs van uw volledige vakantie:

§ Zeer comfortabel logement
§ Maaltijden, snacks en drankjes
§ Meer dan 60 onbeperkte activiteiten
§ Kinderclubs van 4 t/m 17 jaar

Wij kunnen ook het vervoer en de transfers voor u regelen!

Wat is inbegrepen in uw pakket?

  • Kinderclubs 4 t/m 17 jaar
  • Gastronomische keuken
  • Bar & Snacks
  • Sporten & Activiteiten
  • Dag & Nacht Entertainment
  • Meer informatie

Bent u op zoek naar andere bestemmingen in de Caraïben?

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?