La Caravelle

Guadeloupe - Franse Antillen
Caribisch gebied & Amerikaanse kust

Een geurige en ontspannen wereld aan de Caribische Zee.

Club Med heeft op het eiland Guadeloupe, op Grande Terre vlakbij de kleurrijke hoofdstad Pointe-à-Pitre (20km afstand), meer dan 40 jaar geleden een van de mooiste stranden met fijn, goudgeel zand uitgekozen als locatie voor dit Resort. Door de ligging aan de smaragdkleurige zee is het zeer geschikt voor watersporten, maar ook voor luieren en genieten van de heerlijke gerechten en de smeltenkroes van culturen die dit bijzondere eiland te bieden heeft. Na een duik in het altijd aangenaam warme water, wenst u dat er nooit een eind komt aan deze vakantie.

Op Grande Terre, langs één van de mooiste stranden van het Caribisch gebied, liggen meerdere gebouwen verspreid. "Les Saintes": bungalows op de begane grond, nabij het strand, ver van het centrum en hooggelegen.

Hotel "Marie Galante", 3 verdiepingen zonder lift. Hotels "Basse Terre" (6 verdiepingen met lift) en "Grande Terre" (3 verdiepingen zonder lift, nabij theater, restaurant en zwembad). Hotel Désirade: rustig hotel van 3 verdiepingen, nabij hotel "Basse Terre".

Club

Luxe all inclusive vakantie in Guadeloupe, in een Club kamer op de begane grond, 1e of 2e verdieping van het gebouw "Grande-Terre" met uitzicht op het park, of in het gebouw "Basse-Terre" of in "Désirade".

Oppervlak16 m² - 46 m²
klanten1 - 3 mensen

Suite

Luxe all inclusive vakantie in Guadeloupe, in een ruime, geraffineerde Suite waar u tijdens uw vakantie op Guadeloupe kunt genieten van alle luxe en comfort. Deze Suites bevinden zich in de gebouwen Marie Galante en Grande Terre. U kunt ook kiezen voor een Suite met zeezicht.

Oppervlak38 m² - 51 m²
klanten1 - 3 mensen

Kinderen van elke leeftijd welkom, met kinderopvang vanaf 2 jaar.

Onder kinderopvang verstaan we bij Club Med een plek waar kinderen zich amuseren met allerlei verschillende activiteiten, maar waar ouders en kinderen ook samen leuke dingen kunnen doen wanneer ze maar willen.

De medewerkers die bij Club Med de kinderopvang verzorgen, moeten voldoen aan de Franse regelgeving op dit punt of aan de regelgeving in het gastland voor zover deze strikter is.

Meer informatie over inschrijving en ontvangst staan bij de verschillende kindervoorzieningen vermeld.

Petit Club Med® (2 en 3 jaar)

Om er zeker van te zijn dat uw kinderen een net zo unieke vakantie als uzelf beleven, hebben wij een Club Med bedacht, speciaal voor hen!
De Petit Club Med® biedt een groot aantal verschillende activiteiten, voor alle leeftijdsgroepen - creatief, artistiek, actief en plezier, begeleid door ervaren G.O®s.
De kinderen verkennen en ontdekken hun talenten en maken vriendschappen in een voor hen op maat gemaakte omgeving.
Bij de Petit Club Med®, verzorgen onze G.O®s uw kinderen en alles wat zij nodig hebben, de hele dag lang, met een kinderlunchmenu en speciaal bedachte avondactiviteiten.

Van 9.00-17.30 uur en Van 19.30-21.00 uur, 6 dagen 7


Mini Club Med® (4 t/m 10 jaar)

Onze G.O® hebben alles voorzien om uw kinderen een onvergetelijke vakantie vol avontuur te laten beleven. Op het programma: diverse activiteiten, geheel aangepast naar de leeftijd van de kinderen.

Sport: mini-tennis, mini-circus etc.

Creatief: natuur activiteiten, kunst en tekenen

Expressie: dansen, deelname aan shows, crazy signs
Spelen: groepsspelletjes
Tijd om te lunchen
Avond: de kinderen genieten van verschillende activiteiten samen met hun vriendjes

Van 9.00-17.30 uur en Van 19.00-21.00 uur, 6 dagen 7


Juniors'Club Med (11 tot 17 )

Tieners kunnen meedoen aan de activiteiten die zij het leukste vinden:

Sports: tennis, tafel tennis, beach volleyball, windsurfen, kayaking, etc

Artistiek: dans, shows, crazy signs

Avond: entertainment, films, shows

6 dagen van de week

Baby-sitting

van 4 maanden tot 7 jaar

Om een moment van volledige vrijheid te kunnen genieten, maakt u gebruik van de oppasservice. Op basis van beschikbaarheid, te reserveren bij de receptie.
Ter informatie: bij de receptie is een lijst met babysitters beschikbaar. Club Med draagt geen verantwoordelijkheid voor deze babysitters.

Club Med Baby Welcome® (0 t/m 23 maanden)

tot 23 maanden

Hier is alles gericht op het welzijn van baby's en dat van hun ouders natuurlijk! In de kamer zijn benodigdheden voor kinderverzorging beschikbaar (babybedje, luiermatras, babybadje, kinderstoel op aanvraag, flessenwarmer), de maaltijden zijn aangepast aan deze leeftijdsgroep (potjes met zoete en hartige babyvoeding en babyhoek met benodigdheden voor de maaltijdbereiding, kinderstoel en/of stoelverhoger in het restaurant). U kunt hier ook buggy's in bruikleen krijgen.

Baby-corner

van 4 tot 23 maanden

In de babyhoek in het hoofdrestaurant zijn aangepast eten en drinken (zoete en hartige potjes, benodigdheden voor de maaltijdbereiding) beschikbaar.

Baby Gym

van 2 tot 3 jaar

Baby's verkennen beweging - kruipen, klimmen en glijden - op plezier circuits die speciaal voor hen zijn gemaakt. De activiteit wordt begeleidt door onze GO®, als onderdeel van de kinderclub activiteiten. Ouders kunnen ook deelnemen aan deze leeractiviteit, wanneer de GO's® speciale evenementen organiseren. Ter informatie, deze activiteit is toegankelijk voor kinderen die deelnemen aan de Baby Club Med® en Petit Club Med®.

Little Tennis

van 3 tot 4 jaar

Kinderen van 3 tot 6 jaar maken op speelse wijze kennis met de tennissport, in het kader van de Petit Club Med*®.

Clean Art Planet in de Mini Club Med®

van 4 tot 10 jaar

Clean Planet Art leert kinderen over het milieu. Deze unieke activiteit geeft betekenis aan alle objecten die aanspoelen uit zee: slippers, stukjes plastic, flessen ...
Wanneer de items door volwassenen zijn verzameld op het strand, worden ze gesorteerd, gewassen en gesorteerd op kleur. Daarna kunnen de creatieve workshops voor kinderen in de Mini Club Med® beginnen: ze maken kunst met de objecten, waar vervolgens tentoonstellingen mee worden gehouden.

Little Circus

van 4 tot 5 jaar

Circus workshops voor kinderen van 4 tot 6 jaar in de Mini Club Med®. In kleine groepjes leren de kinderen trucs onder begeleiding van getrainde GO® waarna ze een optreden geven.

Sportacademies

De grootste sportschool ter wereld! Beoefen bijzondere sporten op alle niveau's. Beginners en gevorderden genieten van de beste materialen en van de lessen van gekwalificeerde G.O®s.

 • Academie boogschieten
 • Vliegende Trapeze Academie met circusactiviteiten
 • Fitnessacademie
 • Windsurfacademie
 • Tennisacademie
 • Zeilacademie

Sportacademies

 • Kitesurfen

Sporten

 • Basketbal
 • Strandvoetbal
 • Beachvolleybal
 • Tafeltennis
 • Volleybal
 • Waterpolo
 • Minivoetbal
 • Club Med cardiotraining Club Med Gym®
 • Aquadynamic
 • Kajak
 • Pilates
 • Stand Up Paddle

Sporten

 • Scuba diving
 • Golf (buiten Clubverband)
 • Snorkelen (buiten Club Med)
 • Zwemlessen

Wellness activiteiten

Faciliteiten

 • Palapas

Massage-arrangement - 3 dagen 3 dagen

Leeftijd : Alleen volwassenen

Try a new massage technique every day, and discover the one that best suits your needs.
3 schoonheidsbehandelingen
3 Relaxing Body Massages (60’).

For information:
The term "massage" implies a superficial manipulation of the face or body, solely for aesthetic purposes, sometimes to ensure optimal penetration of a cosmetic product, or for comfort. The massage referred to is an external massage of the skin, with no medical or therapeutic aim. It may be done manually or with mechanical aids, exclusively by qualified, trained professionals.

Om elke honger te stillen: ontbijt, lunch en diner. En de hele dag door drankjes aan de bar en zoete en hartige tussendoortjes met het arrangement "Snacks en drankjes".


Restaurant 'Hibiscus'

In het grote restaurant van Resort La Caravelle (Guadeloupe) kunt u op uw gemak met vrienden of familie genieten van de internationale maaltijdbuffetten. Vanaf het terras heeft u een schitterend uitzicht op de zee en het strand. In de babyhoek kunnen ouders een maaltijd voor hun kleintjes bereiden. In dit restaurant is roken niet toegestaan.


Restaurant 'La Biguine'

Op een van de uiterste punten van Resort La Caravelle op Guadelouope, kunt u in dit restaurant, praktisch met uw voeten in het water, geniten van lunch en diner. Voor een heerlijk moment van ontspanning tijdens uw vakantie op Guadeloupe. Geopend voor het diner (op bepaalde avonden). In dit restaurant bent u ook welkom voor een late lunch, bijvoorbeeld als u terugkomt van een excursie. Alleen na reservering bij de receptie. Bediening aan tafel. In deze ruimte is roken niet toegestaan.

Prijs is inclusief:

Overdag en 's avonds kunt u genieten van een uitgebreid aanbod consumpties van de bekende merken plus zoete en hartige tussendoortjes tijdens de openingsuren van de restaurants, in alle bars en de discotheek van het Resort.

Inbegrepen dranken (uitsluitend aan de bar per glas: water, frisdrank, vruchtensap, warme dranken, alcoholhoudende dranken van lokale en internationale merken, wijn, cocktails met en zonder alcohol. Zoete en zoute snacks.

Met toeslag:

Niet inbegrepen dranken: Champagne, VSOP (very superior old pale), XO (extra old), bepaalde zeer exclusieve merken, flesjes of blikjes frisdrank en anderhalve liter flessen mineraalwater (uit automaat of de Club Med boetiek®).


Bar 'Colibri'

Deze bar in het centrum van Resort La Caravelle is tijdens uw vakantie op Guadeloupe het ideale trefpunt voor de hele familie. U geniet hier van het uitzicht op het zwembad en de oceaan. Er is hier een assortiment sigaren verkrijgbaar. Op het terras van deze bar is roken toegestaan.


Bar 'Mango'

In deze strandbar van La Caravelle op Guadeloupe, in de schaduw van de kokospalmen, kunt u met uw blote voeten in het zand een verfrissende cocktail komen drinken. Er zijn ook snacks verkrijgbaar.

Guadeloupe - Franse Antillen

Grande Terre is het laaggelegen eiland (plateau) dat het oosten van Guadeloupe vormt. Hier vindt men Point-à-Pitre, de hoofdstad van het eiland, met kleurrijke straatjes en een grote haven. De stad Saint François ligt nabij Club Med La Caravelle.

Inentingen, preventieve medicatie...

Controleer vóór vertrek aan welke formaliteiten u moet voldoen.

Aanbevolen inentingen:

- Polio

- Tetanus

- Hepatitis A en B

Sommige parasitaire ziekten en virussen worden door muggen overgebracht; het gebruik van voor de tropen geschikte middelen tegen muggen op huid of kleding wordt aangeraden.

Geldig paspoort of geldige nationale identiteitskaart (moeten gedurende het gehele verblijf geldig zijn)


La Caravelle

Club Med heeft op het eiland Guadeloupe, op Grande Terre vlakbij de kleurrijke hoofdstad Pointe-à-Pitre (20km afstand), meer dan 40 jaar geleden een van de mooiste stranden met fijn, goudgeel zand uitgekozen als locatie voor dit Resort. Door de ligging aan de smaragdkleurige zee is het zeer geschikt voor watersporten, maar ook voor luieren en genieten van de heerlijke gerechten en de smeltenkroes van culturen die dit bijzondere eiland te bieden heeft. Na een duik in het altijd aangenaam warme water, wenst u dat er nooit een eind komt aan deze vakantie.


 • Zwemmen in een baai, beschermd door een koraalrif
 • Neem een les of volg een cursus* in windsurfen of kitesurfen
 • Een paradijsje voor kinderen vanaf 2 jaar*
 • Ontdek* de Maagdeneilanden, Les Saintes en Marie-Galante
 • Proef een heerlijke gerookte kip in La Biguine of L'Hibiscus aan de zeezijde

Praktische informatie

STE ANNE 97180
Grande Terre Guadeloupe - French West Indies
Point a pitre airport
40 minuten

Wat is inbegrepen in uw pakket?

 • Kinderclubs 4 t/m 17 jaar

 • Gastronomische keuken

 • Bar & Snacks

 • Sporten & Activiteiten

 • Dag & Nacht Entertainment

Bekijk onze prijzen en wijzig uw criteria

1.Bepaal uw criteria

Reisduur

Vlucht vanaf

Staat er 'Selecteer en bekijk de prijs'? Klik dan op de door u gewenste vertrekdatum en vervolgens op 'Controleer prijs' om een voorstel inclusief vlucht te bekijken.

Alle prijzen zijn een indicatieprijs per volwassene, gebaseerd op dubbele bezetting. Type kamer is afhankelijk van beschikbaarheid. Prijzen en beschikbaarheid laatst gecheckt: 24 uur geleden.

2.Selecteer het aantal gasten en bekijk het aanbod

Deze Resorts gaat u ook fantastisch vinden: