Itaparica

Brazilië
Caribisch gebied & Amerikaanse kust

Een van de mooiste eilanden van Brazilië, op 1 uur van Salvador de Bahia

Het eiland ligt één uur varen van Salvador de Bahia in het noordoosten van Brazilië. Er is hier de hele dag een ruim aanbod aan sporten met onder meer zeilen, tennis en golf. Op het fijne zandstrand wordt 's avonds vol overgave de samba gedanst of geluisterd naar het optreden van een lokale percussieband. De kamers in Itaparica (Bahia Brazilië) liggen in comfortabele bungalows verspreid door de kokospalmentuin.

234 bungalows genesteld in de schaduw van een prachtige coconut grove, langs de rivier die door het Resort loopt. Gebouwd in de lokale stijl, de bungalows zijn in perfecte harmonie met de Samba geest, gegroepeerd in 10 verschillende sectoren, geschilderd in heldere oranje en geel. Alle bungalows zijn op een rustige locaties, dicht bij het centrum van het Resort.

Club

Luxe all inclusive vakantie in Brazilië, in een comfortabele en mooie Club kamer. Met dit interieur van exotische houtsoorten met mooie natuurlijk kleuren beleeft u een rustige vakantie. Midden in een kokospalmbos, met uitzicht op de tuinen of de lagune. Er zijn ook kamers met tussendeur en Club kamers superieur beschikbaar.

Oppervlak26 m² - 30 m²
klanten1 - 3 mensen

Deluxe

Luxe all inclusive vakantie in Brazilië, in een ruime Deluxe kamer met balkon en ruime kamer voor de kinderen. Het gemeubileerde balkon biedt uitzicht op de lagune.

Oppervlak44 m² - 52 m²
klanten1 - 4 mensen

Dit Resort verwelkomt groot en klein met professionele kinderopvang(1).

Aparte ruimtes, speciaal voor kinderen ingericht.
Aangepaste materialen, voor meer comfort en veiligheid.
De openingsuren zorgen ervoor dat de ouders overdag en 's avonds kunnen genieten van wat vrije tijd.
Innoverende opvang met meer dan 40 jaar ervaring, er wordt rekening gehouden met het dagritme van de kinderen.
Gepassioneerde G.O®
Talloze activiteiten, sporten, spelen, creatieve activiteiten.

Ter informatie: de kinderclubs zijn de hele week geopend, behalve op zondag.

(1)G.O® met Frans BAFA-diploma (of gelijkwaardig lokaal diploma) voor kinderopvang.

Mini Club Med® (4 t/m 10 jaar)

Onze G.O® hebben alles voorzien om uw kinderen een onvergetelijke vakantie vol avontuur te laten beleven. Op het programma: diverse activiteiten, geheel aangepast naar de leeftijd van de kinderen.

Sport: mini-tennis, mini-voetbal etc.
Creatief: natuur activiteiten, kooklessen, kunst en tekenen
Expressie: dansen, deelname aan shows, crazy signs
Spelen: groepsspelletjes
Tijd om te lunchen
Avond: de kinderen genieten van verschillende activiteiten samen met hun vriendjes

Van 9.00-17.30 uur en Van 19.00-21.00 uur, 6 dagen 7


Junior Club Med (11 t/m 17 jaar)

Tieners kunnen deelnemen aan de activiteiten die hen leuk lijken:

Sportieve activiteiten: boogschieten, tafeltennis, trapeze etc.
Artistieke activiteiten: danslessen, crazy signs
's Avonds: animatie, film, show

6 dagen van de week

Babysitten

van 4 maanden tot 7 jaar

Om te genieten van een moment van totale vrijheid, maakt u gebruik van de oppasservice. Ter informatie: wij hanteren een lijst van kinderopvang op aanvraag. maar Club Med draagt ​​geen verantwoordelijkheid voor de geleverde dienst.

Club Med Baby Welcome® (vanaf de geboorte t/m 23 maanden)

tot 23 maanden

We hebben er alles gedaan wat in onze macht ligt om het comfort en het welzijn van baby's en ouders te zorgen. Persoonlijk welkom, baby-care materiaal dat beschikbaar is in uw kamer en / of in de babyvoeding en technische ruimte (bedje, badje, kinderstoel op aanvraag, flessenwarmer), zoete en hartige babyvoeding, babyhoek ingericht om babymaaltijden voor te bereiden, hoge stoelen en / of stoelverhoger in het restaurant. Kinderwagens zijn ook beschikbaar indien nodig.

Babyhoek

van 4 tot 23 maanden

De babyhoek in het hoofdrestaurant, heeft zoete en hartige babyvoeding en alle apparatuur die nodig is voor het bereiden van baby maaltijden.

Baby-voedkamer

tot 23 maanden

Open 24 uur per dag, biedt al het noodzakelijke voor het bereiden van baby maaltijden: mixer, sterilisator (alleen op aanvraag), magnetron, koelkast, flessenwarmer (systematisch beschikbaar in de kamer voor G.Ms® die zijn voorbehouden aan de baby Club Med® of Club Med baby Welcome®) en aanvullende producten zoals mineraalwater, fruit, yoghurt, koekjes, ontbijtgranen en houdbare melk (baby formule melk niet meegeleverd).

Speelplaats

De aparte speelterreinen maken geen deel uit van de kinderclubs en zijn vrij toegankelijk voor alle kinderen die met hun ouders in het Resort op vakantie zijn.

Mini Tennis

van 3 tot 4 jaar

Door middel van rollenspelen, leren kinderen tennis op een leuke manier.

Mini Voetbal

van 3 tot 7 jaar

Een half uur les met apparatuur, installaties en methode bedacht speciaal voor kinderen.

Petit Chef Program®

van 4 tot 10 jaar

Uw kinderen hebben veel plezier in de keuken, trots als echte kleine chef-koks. De activiteit koken is onderdeel van de Mini Club Med, ze leren om gebak te maken. En de kers op de taart is dat ouders kunnen komen proeven wat de kinderen hebben gemaakt.

Mini Circus

van 4 tot 5 jaar

Circus workshops voor kinderen van 4 t/m 6 jaar bij de Mini Club Med® , om het plezier van het circus te ontdekken in kleine groepen, met GO®s opgeleid in hun vakgebied. De kinderen nemen deel aan een show, waar ze kunnen laten zien wat ze geleerd hebben.

Service

De grootste sportschool ter wereld! Beoefen bijzondere sporten op alle niveau's. Beginners en gevorderden genieten van de beste materialen en van de lessen van gekwalificeerde G.O®s.

 • Academie boogschieten
 • Circusschool met vliegende trapeze
 • Fitnessacademie
 • Tennisacademie
 • Zeilacademie

Sporten

 • Basketbal
 • Beachvolleybal
 • Voetbal
 • Squash
 • Tafeltennis
 • Volleybal
 • Waterpolo
 • Aquafitness
 • Paddle tennis
 • Mini voetbal
 • Fitness lopen
 • Zaal voor kracht- en cardiotraining
 • Stand Up Paddle
 • Beachtennis
 • Slackline

Wellness activiteiten

Faciliteiten

 • Eenpersoons behandelruimte(s)
 • Palapas

Ter informatie: De term 'massage' impliceert een oppervlakkige manipulatie van het gezicht of lichaam, uitsluitend voor esthetische doeleinden, soms om een ​​optimale penetratie van een cosmetisch product te garanderen, of voor het comfort. De genoemde massage is een externe massage van de huid, zonder medische of therapeutisch doel. Het kan met de hand of met mechanische hulpmiddelen worden gedaan, uitsluitend door gekwalificeerd, goed opgeleide vakmensen.

Om elke honger te stillen: ontbijt, lunch en diner. En de hele dag door drankjes aan de bar en zoete en hartige tussendoortjes met het arrangement "Snacks en drankjes".


Restaurant "Pelourinho"

Dit kleurrijke restaurant in het centrum van Resort Itaparica (Bahia, Brazilië) heet u en uw vrienden welkom voor de internationale buffetmaaltijden. Door de open structuur geniet u er ook van de weelderig begroeide tuin. Ons koksteam maakt elke dag een selectie slankgerechten voor degenen die op hun lijn willen letten. In deze ruimte is roken toegestaan.Er zijn tafels aanwezig voor 2 tot 8 personen.


Restaurant 'Cabana'

Dit openluchtrestaurant bij de tennisbanen en middenin de kokospalmentuin van Itaparica (Bahia, Brazilië) is een gastvrije en bruisende eetgelegenheid. U maakt uw keuze van het menu met Braziliaanse specialiteiten. Alleen na reservering bij de receptie. In deze ruimte is roken toegestaan. Er zijn tafels aanwezig voor 2 tot 8 personen.

Prijs is inclusief:

Inbegrepen dranken (uitsluitend aan de bar per glas):
Water, frisdrank, vruchtensap, warme dranken, alcoholhoudende dranken van lokale en internationale merken, wijn, cocktails met en zonder alcohol. Zoete en zoute snacks.

Met toeslag:

Niet inbegrepen dranken:
Champagne, VSOP (very superior old pale), XO (extra old), bepaalde zeer exclusieve merken, flesjes of blikjes frisdrank en anderhalveliterflessen mineraalwater (uit automaat of de Club Med boetiek®).


Grote bar

Deze bar in Itaparica (Bahia, Brazilië) met groot, open en overdekt terras is ideaal gelegen aan het zwembad en heeft uitzicht op het strand en de zee. U ben hier de hele dag van harte welkom. 's Avonds past deze bar zich aan het ritme van de discotheek aan.Overdag zijn hier snacks verkrijgbaar. U kunt hier ook een keuze maken uit ons sigarenassortiment (met toeslag).Alleen op het terras is roken toegestaan.


Bar 'Cabana'

Deze gezellige bar naast het specialiteitenrestaurant van Itaparica (Bahia, Brazilië) is het ideale trefpunt vóór of na uw diner.

Brazilië

Brazil in brief

- Surface area: 8,514,876 sq km

- Capital: Brasilia

- Official language: Portuguese

- Currency: the Real.

Make the most of your stay at Itaparica to discover the natural beauty and fascinating culture of the region.

Towns located nearby:

- Bom Despacho is 12 km from Club Med.

Travel time: a 15-minute drive

- Mar Grande is 13 km from Club Med.

Mar Grande is buzzing with activity both day and night. The town centre is very pleasant, and there is a good beach where you can enjoy a swim.

Travel time: a 15-minute drive

- Itaparica is 18 km from Club Med.

The capital of the state of Bahia is located in a beautiful, sheltered bay. This unique town has a very lively upper quarter, while the lower quarter is the business and commercial sector.

Travel time: 1 and a half hours by road and ferry

- Nazaré is 68 km from Club Med.

A typical town with houses on stilts along the river, renowned for its statue of Christ from which you have a panoramic view over the surrounding countryside.

Travel time: a 45-minute drive.

Inentingen, preventieve medicatie...

Controleer vóór vertrek aan welke formaliteiten u moet voldoen.

Aanbevolen inentingen: polio
tetanus
hepatitis A en B

Inenting tegen gele koorts (bij een erkende instelling) is alleen noodzakelijk voor het Amazonegebied, ook als dit door de autoriteiten niet verplicht wordt gesteld.

Sommige parasitaire ziekten en virussen worden door muggen overgebracht; het gebruik van voor de tropen geschikte middelen tegen muggen op huid of kleding wordt aangeraden.

Malaria komt in ergste vorm (falciparum) alleen in het Amazonegebied voor; strikte preventieve maatregelen (medicatie en bescherming tegen muggen) zijn noodzakelijk.

Paspoort met een geldigheid van minstens zes maanden bij inreis, met minimaal één lege visumpagina In het bezit zijn van bewijs van een retourvlucht of een vlucht naar de volgende bestemming, en in het bezit zijn van vereiste documenten voor de eerstvolgende bestemming Bewijs van voldoende financiële middelen kunnen tonen


Itaparica

Het eiland ligt één uur varen van Salvador de Bahia in het noordoosten van Brazilië. Er is hier de hele dag een ruim aanbod aan sporten met onder meer zeilen, tennis en golf. Op het fijne zandstrand wordt 's avonds vol overgave de samba gedanst of geluisterd naar het optreden van een lokale percussieband. De kamers in Itaparica (Bahia Brazilië) liggen in comfortabele bungalows verspreid door de kokospalmentuin.


 • Een bungalow in de schaduw van de kokospalmen, of een bungalow op palen langs de rivier
 • Zonnen op het strand dat beschermd wordt door een koraalrif
 • Leven op het ritme van de samba
 • Tennissen op de 14 gravelbanen of leer trucs aan de vliegende trapeze

Praktische informatie

KM 13 NAZARE, CONCEICAO
VERA CRUZ BAHIA CEP.44 470-000
State of Bahia - Itaparica Brazil
Internationale luchthaven van Salvador
120 minuten

Wat is inbegrepen in uw pakket?

 • Kinderclubs 4 t/m 17 jaar

 • Gastronomische keuken

 • Bar & Snacks

 • Sporten & Activiteiten

 • Dag & Nacht Entertainment

Bekijk onze prijzen en wijzig uw criteria

1.Bepaal uw criteria

Reisduur

Vlucht vanaf

Staat er 'Selecteer en bekijk de prijs'? Klik dan op de door u gewenste vertrekdatum en vervolgens op 'Controleer prijs' om een voorstel inclusief vlucht te bekijken.

Alle prijzen zijn een indicatieprijs per volwassene, gebaseerd op dubbele bezetting. Type kamer is afhankelijk van beschikbaarheid. Prijzen en beschikbaarheid laatst gecheckt: 24 uur geleden.

2.Selecteer het aantal gasten en bekijk het aanbod

Deze Resorts gaat u ook fantastisch vinden: