Cherating Beach

Maleisië
Azië & Indische Oceaan

Tussen de jungle en de zuid-chinese zee kunt u genieten van een vakantie in Maleisië

De bungalows van Cherating Beach zijn gebouwd op palen en liggen in een weelderig natuurgebied van 80 hectare. Makaken, gibbons, varanen, zeldzame vogels en kleurrijke vlinders delen hun woongebied met u.
U beleeft hier telkens andere vakantiegenoegens met bijvoorbeeld een excursie* in een boomstamkano, een schoonheidsbehandeling in de Club Med Spa* of een cocktail bij de schitterende bar van Cherating Beach.

§ VAKANTIEHERINNERINGEN VAN ONZE KLANTEN OP INSTAGRAM #ClubMed

@ritathetravelcrab
@tom.minchin
@potard76

Aan de westkust van Maleisië, op 60 km van Kuantan aan de Chinese Zee bevindt zich Resort Cherating Beach. Dit Hof van Eden waar je helemaal tot rust komt in een luxueuze en verfijnde omgeving. De 297 kames van Resort Cherating Beach zijn verdeeld over 15 gebouwen van drie verdiepingen. De gebouwen, die opgetrokken werden volgens de Maleisische architectuur, zijn paalwoningen die via een trap toegankelijk zijn. Het geheel werd vervaardigd uit een luxueuze houtsoort: teak.

Club

Luxe all inclusive vakantie in Maleisië. Cherating Beach is een goede keuze een vakantie naar Maleisië met het hele gezin, uw kinderen voelen zich hier als een vis in het water en u kunt zich laten meeslepen door de magie van Maleisië. Op alle verdiepingen van de gebouwen, met uitzicht op het park.

Oppervlak21 m² - 26 m²
klanten1 - 3 mensen

Suite

Luxe all inclusive vakantie in Maleisië. Voor pasgetrouwde stellen op huwelijksreis die rust en comfort wensen, vinden hier gegarandeerd een intieme knusheid met allerlei attenties voor lichaam en geest, ook geschikt voor gezinnen die 'intimiteit en comfort' verkiezen. Op de 1e verdieping van de gebouwen in Cherating Beach.

Oppervlak55 m²
klanten1 - 3 mensen

Kinderen van elke leeftijd welkom, met kinderopvang vanaf 2 jaar.

Onder kinderopvang verstaan we bij Club Med een plek waar kinderen zich amuseren met allerlei verschillende activiteiten, maar waar ouders en kinderen ook samen leuke dingen kunnen doen wanneer ze maar willen.
De medewerkers die bij Club Med de kinderopvang verzorgen moeten voldoen aan de Franse regelgeving op dit punt of aan de regelgeving in het gastland voor zover deze strikter is.
Meer informatie over inschrijving en ontvangst staan bij de verschillende kindervoorzieningen vermeld.

Baby Club Med® (4 t/m 23 maanden)

Een oase van geluk, waar uw kleintjes de dag door brengen in de bekwame handen van onze gespecialiseerde G.O®s.
Het magische recept voor een perfecte balans betekent rust voor u, en respect voor uw kinderen en hun natuurlijke ritmes en behoeften. Wandelingen, leeractiviteiten en spelletjes helpen de kinderen het gevoel van beweging, geluid, kleur, vorm en textuur te ontwikkelen.
Uw kinderen kunnen met u mee lunchen of met de G.O®s, de keuze is helemaal aan u.
Nappies and baby milk are not provided by Baby Club Med®.
Places are limited, so we advise you to book early!

8.30 - 17.00 uur, alle dagen


Petit Club Med® (2 en 3 jaar)

Om er zeker van te zijn dat uw kinderen een net zo unieke vakantie als uzelf beleven, hebben wij een Club Med bedacht, speciaal voor hen!
De Petit Club Med® biedt een groot aantal verschillende activiteiten, voor alle leeftijdsgroepen - creatief, artistiek, actief en plezier, begeleid door ervaren G.O®s.
De kinderen verkennen en ontdekken hun talenten en maken vriendschappen in een voor hen op maat gemaakte omgeving.
Bij de Petit Club Med®, verzorgen onze G.O®s uw kinderen en alles wat zij nodig hebben, de hele dag lang, met een kinderlunchmenu en speciaal bedachte avondactiviteiten.
Nappies and baby milk are not provided by Petit Club Med®.
Places are limited, so we advise you to book early!

Van 8.30 tot 17.00 en van 18.45 tot 20.30, elke dag


Mini Club Med® (4 t/m 10 jaar)

Onze G.O® hebben alles voorzien om uw kinderen een onvergetelijke vakantie vol avontuur te laten beleven. Op het programma: diverse activiteiten, geheel aangepast naar de leeftijd van de kinderen.

Sport: mini-circus, boogschieten, kayakken etc.
Creatief: natuur activiteiten, kunst en tekenen
Expressie: dansen, deelname aan shows, crazy signs
Spelen: groepsspelletjes
Tijd om te lunchen
Avond: de kinderen genieten van verschillende activiteiten samen met hun vriendjes

Van 8.30 tot 17.00 en van 18.45 tot 20.30, elke dag


Club Med Passworld® (11 t/m 17 jaar)

In Club Med Passworld® is van alles te doen, maar niets hoeft. Precies wat jongeren graag willen. Op de begane grond met
Tieners kunnen deelnemen aan de activiteiten die hen leuk lijken:

Sportieve activiteiten: zeilen, tafeltennis, trapeze etc.
Artistieke activiteiten: danslessen, crazy signs
's Avonds: animatie, film, show

Van 9.30 tot 19.00 en van 19.00 tot 20.30, elke dag

Baby-sitting

van 4 maanden tot 7 jaar

Om een moment van volledige vrijheid te kunnen genieten, maakt u gebruik van de oppasservice. Op basis van beschikbaarheid, te reserveren bij de receptie.
Ter informatie: bij de receptie is een lijst met babysitters beschikbaar. Club Med draagt geen verantwoordelijkheid voor deze babysitters.

Club Med Baby Welcome® (0 t/m 23 maanden)

tot 23 maanden

Hier is alles gericht op het welzijn van baby's en dat van hun ouders natuurlijk! In de kamer zijn benodigdheden voor kinderverzorging beschikbaar (babybedje, luiermatras, babybadje, kinderstoel op aanvraag, flessenwarmer), de maaltijden zijn aangepast aan deze leeftijdsgroep (potjes met zoete en hartige babyvoeding en babyhoek met benodigdheden voor de maaltijdbereiding, kinderstoel en/of stoelverhoger in het restaurant). U kunt hier ook buggy's in bruikleen krijgen.

Pyjama Club®

van 4 maanden tot 7 jaar

Dankzij de Pyjamas Club kunnen ouders 's avonds in alle vrijheid doen waar ze zin in hebben. Deze groepsoppasservice staat onder leiding van onze ervaren G.O®. De kinderen worden in een speciale ruimte opgevangen. Voor de allerkleinsten is er slaapgelegenheid en voor de iets grotere kinderen zijn er in de videoruimte comfortabele banken om lekker in weg te zakken.

Babyhoek

van 4 tot 23 maanden

In de babyhoek in het hoofdrestaurant zijn aangepast eten en drinken (zoete en hartige potjes, benodigdheden voor de maaltijdbereiding) beschikbaar.

Babyvoedkamer

tot 23 maanden

Hier vindt u 24 uur per dag alles wat u nodig heeft om een maaltijd te bereiden zoals mixer, sterilisator (alleen op verzoek beschikbaar), magnetron, ijskast, flessenwarmer (beschikbaar in de kamer van gasten die de voorziening Baby Club Med® of Club Med Baby Welcome® hebben gereserveerd) en aanvullende ingrediënten zoals mineraalwater, fruit, houdbare melk (babymelk is niet beschikbaar), yoghurt, granen.

Speelterrein

De aparte speelterreinen maken geen deel uit van de kinderclubs en zijn vrij toegankelijk voor alle kinderen die met hun ouders in het Resort op vakantie zijn.

Baby Gym

van 4 maanden tot 3 jaar

Klimmen, kruipen, glijden ... de kleintjes oefenen hun motorische vaardigheden door middel van dit leuke parcours, speciaal ontworpen voor de allerkleinsten.

Petit Chef Program®

van 4 tot 10 jaar

In het kader van de Mini Club Med® maken kinderen kennis met de lokale keuken. De ouders kunnen daarna proeven van de kookkunsten van hun kinderen.

Little Circus

van 4 tot 5 jaar

Circus workshops voor kinderen van 4 tot 6 jaar in de Mini Club Med®. In kleine groepjes leren de kinderen trucs onder begeleiding van getrainde GO® waarna ze een optreden geven.

Service

De grootste sportschool ter wereld! Beoefen bijzondere sporten op alle niveau's. Beginners en gevorderden genieten van de beste materialen en van de lessen van gekwalificeerde G.O®s.

 • Academie boogschieten
 • Circusschool met vliegende trapeze
 • Fitness School
 • Zeilacademie
 • Avontuurlijke bos school (bomenparcour)

Sporten

 • Badminton
 • Basketbal
 • Beachvolleybal
 • Klimmen
 • Voetbal
 • Squash
 • Volleybal
 • Yoga
 • Aquafitness
 • Tennis
 • Avontuur tocht door de jungle
 • Zaal voor kracht- en cardiotraining met Club Med Gym®
 • Kajak

Wellness activiteiten

Reflecteert de ziel van de oudste rituelen van de Aziatische cultuur. Ervaar het ultieme ontspanning met rituelen die zijn geïnspireerd door de Balinese traditie.

Faciliteiten

 • Eenpersoons behandelruimte(s)
 • Hot tub
 • Tweepersoons behandelruimte(s)

Regeneration 5 dagen

Leeftijd : Alleen volwassenen

Time dedicated to relaxation.
Must be booked with your holiday reservation
Schoonheidsbehandelingen
3 Balinese Massages (50’)
3 Refresher Facial or 3 Foot Massages (30’)
2 Warm Stone Massages (50’)
2 Aromatherapy Floral Foot Baths (10')
2 Aromatherapy Floral Baths (15')
2 Lavender Body Washes followed by 2 Traditional Body Scrubs (45')
1 Spa Manicure (60’)
1 Spa Pedicure (75’)


Body & Soul 3 dagen

Leeftijd : Alleen volwassenen

Voor een echt onstpannen vakantie boekt u een reinigende en revitaliserende schoonheidsbehandeling bij. Goed voor lichaam en geest! Deze behandeling dient u tegelijk met uw vakantie te reserveren.
8 schoonheidsbehandelingen
2 Balinese Massages (50’)
2 Refresher Facial or 2 Foot Massages (30’)
1 Warm Stone Massage (50’)
1 Aromatherapy Floral Foot Bath (10')
1 Lavender Body Wash followed by 1 Traditional Body Scrub (45')
1 Aromatherapy Floral Bath (15')


Balinese Massage 1 dag

Leeftijd : Alleen volwassenen

De meest onstpannen massage die u kunt krijgen. Er wordt gebruik gemaakt van 100% pure essentiële oliën die al eeuwenlang bekend staan om de vernieuwende en genezende werking op lichaam en geest. De traditionele therapie combineert stretching, lange halen, huid rolen , handpalm en duimdruk technieken. De spanning zal van uw lichaam verdwijnen, de doorbleoding zal verbeteren, uw stress zal verminderen en uw geest zal kalmeren. Ook kan het helpen om de bloedsomloop, lymfe, spier- en zenuwstelsel te verbeteren.
Schoonheidsbehandelingen
1 Ontspannende massage met essentiële oliën (50 ')


Foot Fantaisie 1 dag

Leeftijd : Alleen volwassenen

The most blissful ride your feet will ever take you on. It’s like reflexology without the ‘ouch’. Based on the same therapeutic principles of its ancient ancestor, this foot massage will help to release toxins and restore your body’s energy flow. And it feels like bliss at its celestial best.
Schoonheidsbehandelingen
1 Voetmassage gebaseerd op de technieken van Reflexologie (50 ')


Spa Sampler 1 dag

Leeftijd : Alleen volwassenen

Ervaar het plezier van ontspanning met de combinatie van Balinese massage en een Nascholing Facial of voetmassage naar keuze.
Schoonheidsbehandelingen
1 Balinese Massage (50’)
1 Refresher Facial or 1 Foot Massage (30’)


Warm Stone Massage 1 dag

Leeftijd : Alleen volwassenen

The healing power of touch combines with the energy of the earth in this relaxing, muscle melting massage. Smooth, warmed stones glide across your body in long, flowing strokes. The heat helps to relax the muscles and has a soothing effect on your emotions. Simultaneously, stones are placed on the body’s various energy points to encourage the body’s healing potential
Schoonheidsbehandelingen
1 Hot Stone Massage (50')

Pure Indulgence 1 dag

Leeftijd : Alleen volwassenen

Een exotische, luxe en onvergetelijk verwenfeest.
U dient dit pakket tegelijkertijd met het boeken van uw vakantie te reserveren.
Schoonheidsbehandelingen
1 Aromatherapy Floral Foot Bath (10')
1 Lavender Body Wash followed by 1 Traditional Body Scrub (45')
1 Aromatherapy Floral Bath (15')
1 Balinese Massage (50')
1 Refresher Facial or 1 Foot Massage (30’)


Harmonie 1 dag

Leeftijd : Alleen volwassenen

Maak jezelf weer fris, evenwichtig en opgeladen
Schoonheidsbehandelingen
1 Aromatherapy Floral Footbath (10')
1 Lavender Body Wash & 1 one choice of Traditional Body Scrub (45')
1 Aromatherapy Floral bath (15')
1 Balinese Massage or 1 Pure Nature Facial (50')


Pure Natural Facial 1 dag

Leeftijd : Alleen volwassenen

Een behandeling bij Mandara Spa is rijk aan enzymen die u helpen bij het verwijderen van de dode huid. Natuurlijke oliën zorgen voor een diepe voeding van antioxidanten en vitamines die uw huid weer zullen doen stralen. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zonder schaddelijke stoffen. U kunt kiezen uit drie behandelingen die gebaseerd zijn op verschillende soorten huidtypes. Dus doe een beroep op uw natuurlijke levenskracht en help uw huid een handje met herstellen door te kiezen voor deze behandeling vol vitaminen en mineralen.
Preserve: een reunigende en verjongende gezichtbehandeling voor de normale huid.
Renew: een mileuvriendelijke behandeling voor de beschadigede huid.
Schoonheidsbehandelingen
MANDARA gezichtsbehandeling met natuurlijke voedende oliën (50 ')

Om elke honger te stillen: ontbijt, lunch en diner. En de hele dag door drankjes aan de bar en zoete en hartige tussendoortjes met het arrangement "Snacks en drankjes".


Restaurant 'Mutiara'

Dit restaurant is sfeervol gelegen rond het zwembad van het Resort. 's Avonds wordt het fraaie en verzorgd ingerichte gebouw mooi uitgelicht en overdag geniet u op een van de vier terrassen van de lunch in het aangenaam milde klimaat. U heeft een royale keuze aan internationale gerechten. In de babyhoek kunnen ouders een maaltijd voor hun kleintjes bereiden. Op het terras van dit restaurant is roken toegestaan.


Restaurant 'Rembulan'

Dit charmante restaurant ligt vijf minuten lopen van het centrum van Resort Cherating Beach, aan het prachtige strand van Pantaï bij de weelderig begroeide tuinen. U kunt hier in ongedwongen sfeer in alle rust lunchen en dineren. Ons koksteam maakt elke dag een selectie slankgerechten voor degenen die op hun lijn willen letten.'s Avonds kunt u hier dineren na reservering bij de receptie van Cherating Beach. Bediening aan tafel. Op het terras van dit restaurant is roken toegestaan.


The Noodle Bar

Come and taste your favourite Asian-style noodle dishes, all made in front of you for the pleasure of the senses.

Prijs is inclusief:

Overdag en 's avonds kunt u genieten van een uitgebreid aanbod consumpties van de bekende merken plus zoete en hartige tussendoortjes tijdens de openingsuren van de restaurants, in alle bars en de discotheek van het Resort.

Inbegrepen dranken (uitsluitend aan de bar per glas: water, frisdrank, vruchtensap, warme dranken, alcoholhoudende dranken van lokale en internationale merken, wijn, cocktails met en zonder alcohol. Zoete en zoute snacks.

Met toeslag:

Niet inbegrepen dranken: Champagne, VSOP (very superior old pale), XO (extra old), bepaalde zeer exclusieve merken, flesjes of blikjes frisdrank en anderhalve liter flessen mineraalwater (uit automaat of de Club Med boetiek®).


Bar Orchid

Deze sfeervolle en karakteristieke bar in het centrum van Resort Cherating Beach, bij restaurant 'Mutiara', is de hele dag geopend. 's Avonds is de sfeer in Cherating Beach ongedwongen en maakt u, na wat danspasjes op de dansvloer van de discotheek, uw keuze van de cocktailkaart.

*In lijn met de Maleisische wet wordt er alcohol geschonken vanaf 21 jaar.


The Bayou

Het paradijs bestaat... Genieten van een drankje in deze bar aan het mooiste strand van Pantaî.

*In lijn met de Maleisische wet wordt er alcohol geschonken vanaf 21 jaar.


The Zen Bar

U hoeft niet naar een drankje te zoeken als u geniet van de rustige Zen pool. Onze GO® is blij om eenvoudige versnaperingen te serveren om lichaam en geest te ontspannen en ten volle van de dag te genieten - het is allemaal geregeld!

*In lijn met de Maleisische wet wordt er alcohol geschonken vanaf 21 jaar.

Maleisië

Malaysia in brief

- Surface area: 329,750 sq km

- Capital: Kuala Lumpur

- Official language: Malay

- Currency: the Ringgit.

Make the most of your stay at Cherating Beach Club Med to discover the natural beauty and fascinating culture of the region.

Historic towns nearby:

- Cherating town is 5 km from Club Med.
It has a lovely beach where you can stroll or laze, and do lots of water sports

- Kemaman is a small town some 15 km from the Resort.
It has a pretty fishing port, shops and a night market (malam pasar) every Monday and Thursday evening.

Travel time: a 20-minute drive

- Kuantan is 50 km from Club Med.
The capital of the state of Pahang, it has a population of 499,000, and is strategically located on the spice route. Alongside some modern shopping malls, you’ll find a local craft centre, Hindu monuments and temples. In the town centre the Mosque of Sultan Ahmad Shah Satu stands out with its striking blue dome.

Travel time: a 45-minute drive.

Inentingen, preventieve medicatie...

Controleer vóór vertrek aan welke formaliteiten u moet voldoen.

Aanbevolen inentingen:

Polio

Tetanus

Hepatitis A en B

Sommige parasitaire ziekten en virussen worden door muggen overgebracht; het gebruik van voor de tropen geschikte middelen tegen muggen op huid of kleding wordt aangeraden.

Malaria komt in ergste vorm (falciparum) voor; strikte preventieve maatregelen (medicatie en bescherming tegen muggen) zijn op het platteland noodzakelijk, niet in de steden en aan de kust.

Er is een verpleegster aanwezig in het resort.

Paspoort met een geldigheid van minstens zes maanden bij inreis, met minimaal één lege visumpagina In het bezit zijn van bewijs van een retourvlucht of een vlucht naar de volgende bestemming In het bezit zijn van vereiste documenten voor de eerstvolgende bestemming.


Cherating Beach

De bungalows van Cherating Beach zijn gebouwd op palen en liggen in een weelderig natuurgebied van 80 hectare. Makaken, gibbons, varanen, zeldzame vogels en kleurrijke vlinders delen hun woongebied met u.
U beleeft hier telkens andere vakantiegenoegens met bijvoorbeeld een excursie* in een boomstamkano, een schoonheidsbehandeling in de Club Med Spa* of een cocktail bij de schitterende bar van Cherating Beach.


 • U verblijft in een schitterend natuurgebied waar ook makaken en gibbons wonen
 • Vliegende trapeze en parcours door de jungle met panoramisch uitzicht
 • De zee op per catamaran, om de verlaten stranden en tropische vegetatie te bewonderen
 • Ontspannen bij het nieuwe stiltezwembad met panoramisch uitzicht
 • Uw baby wordt liefdevol verzorgd door onze G.O® in de Baby Club Med®

Praktische informatie

29TH MILES, JALAN KUANTAN-KEMA
KUANTAN PAHANG DARUL MAKMUR 26080
Malaysian Archipelago Malaysia
Luchthaven van Kuantan
45 minuten

Wat is inbegrepen in uw pakket?

 • Kinderclubs 4 t/m 17 jaar

 • Gastronomische keuken

 • Bar & Snacks

 • Sporten & Activiteiten

 • Dag & Nacht Entertainment

Bekijk onze prijzen en wijzig uw criteria

1.Bepaal uw criteria

Reisduur

Vlucht vanaf

Staat er 'Selecteer en bekijk de prijs'? Klik dan op de door u gewenste vertrekdatum en vervolgens op 'Controleer prijs' om een voorstel inclusief vlucht te bekijken.

Alle prijzen zijn een indicatieprijs per volwassene, gebaseerd op dubbele bezetting. Type kamer is afhankelijk van beschikbaarheid. Prijzen en beschikbaarheid laatst gecheckt: 24 uur geleden.

2.Selecteer het aantal gasten en bekijk het aanbod

Deze Resorts gaat u ook fantastisch vinden:

Vanaf 1 299 € In plaats van 1 529 € per persoon*
Met vlucht

Bali

Indonesië