Cherating Beach

Maleisië
Azië & Indische Oceaan

Tussen de jungle en de zuid-chinese zee kunt u genieten van een vakantie in Maleisië

De bungalows van Cherating Beach zijn gebouwd op palen en liggen in een weelderig natuurgebied van 80 hectare. Makaken, gibbons, varanen, zeldzame vogels en kleurrijke vlinders delen hun woongebied met u.
U beleeft hier telkens andere vakantiegenoegens m…

Wat is inbegrepen in uw pakket?

 • Kinderclubs 4 t/m 17 jaar
 • Gastronomische keuken
 • Bar & Snacks
 • Sporten & Activiteiten
 • Dag & Nacht Entertainment
 • Meer informatie

Droom weg in dit betoverende bos.

50 tinten groen flirten met het contrasterende blauw van de Zuid-Chinese Zee en het donkere hout van de paalwoningen, typerend voor de Maleisische architectuur. De exotische inrichting van de kamer voert u onmiddellijk mee naar verre oorden. Als u geluk h…

 • Superior
 • Superior
 • Superior
 • Superior
 • Superior

Dit Resort verwelkomt groot en klein met professionele kinderopvang(1).

Aparte ruimtes, speciaal voor kinderen ingericht.
Aangepaste materialen, voor meer comfort en veiligheid.
De openingsuren zorgen ervoor dat de ouders overdag en 's avonds kunnen genieten van wat vrije tijd.
Innoverende opvang met meer dan 40 jaar ervaring, er wordt rekening gehouden met het dagritme van de kinderen.
Gepassioneerde G.O®
Talloze activiteiten, sporten, spelen, creatieve activiteiten.

NIEUW
In dit Resort worden kinderen omringd door de natuur, om op deze manier hun nieuwsgierigheid te prikkelen.

Ter informatie: de hele week geopend, behalve op vrijdag.

(1) De medewerkers beschikken over het Franse BAFA-diploma of een gelijkwaardig diploma voor kinderopvang.

met toeslag*

Baby Club Med® (4 t/m 23 maanden)

Het is speeltijd op Club Med Cherating Beach. Bij Baby Club Med® zorgen onze specialisten G.Os voor een warme en comfortabele omgeving voor uw baby. Van poppenspelen tot vroege leeractiviteiten en spellen, handafdrukken en zelfs een lunch waar ze dol op zullen zijn, elk moment is attent op al hun behoeften.
Let op: wij adviseren u om vroeg te boeken, aangezien de plaatsen beperkt zijn. Luiers en babymelk worden niet verstrekt

8.30 - 17.00 uur, alle dagen


met toeslag*

Petit Club Med® (2 en 3 jaar)

Plezier voor uw kleintjes! Moedig uw jonge kinderen aan om hun eigen avonturen te beleven in Cherating Beach's Petit Club Med®. Onder de begeleiding van onze opgeleide G.Os, is de Petit Club een plek voor hen om nieuwe vrienden te maken, deel te nemen aan creatieve activiteiten zoals knutselen, poppenspelen, jungle-wandelingen, waterparkactiviteiten, krabbenjachten en gewoon de hele dag plezier hebben. Aan de behoeften van elk kind wordt de hele dag aandacht besteed, inclusief heerlijk, gezond voedsel van het kinderlunchmenu.
Let op: wij adviseren u om vroeg te boeken, aangezien de plaatsen beperkt zijn. Luiers en babymelk worden niet verstrekt.

Petit Club Med is dagelijks geopend.

Van 8.30 tot 17.00 en van 18.45 tot 20.30, elke dag


inbegrepen

Mini Club Med® (4 t/m 10 jaar)

Spring in eindeloze activiteiten geleid door onze G.Os. Mini Club Med® is een veilige en opwindende plek voor uw kinderen om te spelen en volledig te worden vermaakt. Onze leuke dagen omvatten creatief spel zoals de milieuvriendelijke Clean Art Planet, dansen en uitvoeringen, parachutespellen, buitenactiviteiten zoals zeilen, kajakken, zandkastelen bouwen en ons kenmerkende Petit Circus en Petit Chef Program®. Of ze kunnen gewoon een lunchpauze nemen en op het grote scherm een favoriete film kijken. Het maakt allemaal deel uit van familievakanties in Cherating.
Mini Club Med is open daily.

Van 8.30 tot 17.00 en van 18.45 tot 20.30, elke dag


inbegrepen

Club Med Passworld® (11 t/m 17 jaar)

In de speciale Club Med Passworld®-ruimte van Club Med Cherating Beach kunnen tieners deelnemen aan tal van activiteiten, zoals boomtopavonturen en natuurverkenningen, en nieuwe vrienden maken van over de hele wereld. Onder begeleiding van onze G.Os zijn er elke dag nieuwe ontdekkingen.
Let op: Deelnemers zijn verdeeld in twee leeftijdsgroepen (11 tot 13 jaar oud en 14 tot 17 jaar oud).

Club Med Passworld is het hele jaar door beschikbaar en is dagelijks geopend.

Van 9.30 tot 19.00 en van 19.00 tot 20.30, elke dag

Baby-sitting

van 4 maanden tot 7 jaar

 • met toeslag*

Om een moment van volledige vrijheid te kunnen genieten, maakt u gebruik van de oppasservice. Op basis van beschikbaarheid, te reserveren bij de receptie.
Ter informatie: bij de receptie is een lijst met babysitters beschikbaar. Club Med draagt geen verantwoordelijkheid voor deze babysitters.
Let op: services en garanties vallen uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van de serviceprovider.

Club Med Baby Welcome® (0 t/m 23 maanden)

tot 23 maanden

 • inbegrepen

Hier is alles gericht op het welzijn van baby's en dat van hun ouders natuurlijk! In de kamer zijn benodigdheden voor kinderverzorging beschikbaar (babybedje, luiermatras, babybadje, kinderstoel op aanvraag, flessenwarmer), de maaltijden zijn aangepast aan deze leeftijdsgroep (potjes met zoete en hartige babyvoeding en babyhoek met benodigdheden voor de maaltijdbereiding, kinderstoel en/of stoelverhoger in het restaurant). U kunt hier ook buggy's in bruikleen krijgen.

Pyjama Club®

van 4 maanden tot 7 jaar

 • met toeslag*

Dankzij de Pyjamas Club kunnen ouders 's avonds in alle vrijheid doen waar ze zin in hebben. Deze groepsoppasservice staat onder leiding van onze ervaren G.O®. De kinderen worden in een speciale ruimte opgevangen. Voor de allerkleinsten is er slaapgelegenheid en voor de iets grotere kinderen zijn er in de videoruimte comfortabele banken om lekker in weg te zakken.

Babyhoek

van 4 tot 23 maanden

 • inbegrepen

In de babyhoek in het hoofdrestaurant zijn aangepast eten en drinken (zoete en hartige potjes, benodigdheden voor de maaltijdbereiding) beschikbaar.

Babyvoedkamer

tot 23 maanden

 • inbegrepen

Hier vindt u 24 uur per dag alles wat u nodig heeft om een maaltijd te bereiden zoals mixer, sterilisator (alleen op verzoek beschikbaar), magnetron, ijskast, flessenwarmer (beschikbaar in de kamer van gasten die de voorziening Baby Club Med® of Club Med Baby Welcome® hebben gereserveerd) en aanvullende ingrediënten zoals mineraalwater, fruit, houdbare melk (babymelk is niet beschikbaar), yoghurt, granen.

Speelterrein

 • inbegrepen

De aparte speelterreinen maken geen deel uit van de kinderclubs en zijn vrij toegankelijk voor alle kinderen die met hun ouders in het Resort op vakantie zijn.
Please note: It is required that parents supervise their children at all times.

Baby Gym

van 4 maanden tot 3 jaar

 • inbegrepen

Fitness en plezier is voor alle leeftijden in Club Med Cherating Beach. De Baby Gym, geleid door onze G.O's, laat onze kleinste gasten op een leuk en veilig circuit kruipen, klimmen en glijden om hun zintuigen te stimuleren en hun motorische vaardigheden te ontwikkelen. Deze ervaring maakt deel uit van de Baby- en Petit Club Med®-programma's.

Petit Chef Program®

van 4 tot 10 jaar

 • inbegrepen

In het kader van de Mini Club Med® maken kinderen kennis met de lokale keuken. De ouders kunnen daarna proeven van de kookkunsten van hun kinderen.

Little Circus

van 4 tot 5 jaar

 • inbegrepen

Circus workshops voor kinderen van 4 tot 6 jaar in de Mini Club Med®. In kleine groepjes leren de kinderen trucs onder begeleiding van getrainde GO® waarna ze een optreden geven.

Enjoy a playing field as vast as nature itself

De grootste sportschool ter wereld! Beoefen bijzondere sporten op alle niveau's. Beginners en gevorderden genieten van de beste materialen en van de lessen van gekwalificeerde G.O®s.

Wellness activiteiten

De Mandara Spa op Cherating Beach nodigt u uit om te ontspannen en de ultieme verjonging te vinden. Mandara belichaamt de filosofie van de oude helende kunsten die van generatie op generatie worden doorgegeven. Spabehandelingen door Mandara delen allemaal een gemeenschappelijke nadruk op schoonheid, verjonging en exotische uitspatting. Door natuurlijke ingrediënten met expertise te gebruiken, herstelt elke behandeling lichaam en geest tot pure harmonie. Reserveer een massage, lichaamsbehandeling, gezichts-, voetmassage- en aromatherapie-ervaring in de hutten van het kuuroorddorp of buiten terwijl u geniet van een rustgevend uitzicht op de zee en de pracht van de natuur.

Faciliteiten

 • Eenpersoons behandelruimte(s)
 • Hot tub
 • Tweepersoons behandelruimte(s)

Regeneration5 dagen

met toeslag*

Leeftijd : Alleen volwassenen

Tijd gewijd aan ontspanning.
Moet bij uw vakantiereservering worden geboekt
16 schoonheidsbehandelingen
3 Balinese Massages (50’)
3 Opfris gezichtsbehandelingenof 3 voetmassages (30’)
2 Warm Stone Massages (50’)
2 Aromatherapie bloemen voetenbad (10')
2 Aromatherapy bloemen bad (15')
2 Lavender Body Washes gevolgd door 2 Traditional Body Scrubs (45')
1 Spa Manicure (60’)
1 Spa Pedicure (75’)

Must be booked with your holiday reservation.
You’ll receive a complimentary 30’ foot massage when you pre-book this treatment.


Body & Soul3 dagen

met toeslag*

Leeftijd : Alleen volwassenen

Revitaliserende en hervormende behandelingen voor lichaam en geest, voor een volledig ontspannen vakantie.

Moet bij uw vakantiereservering worden geboekt.
8 schoonheidsbehandelingen
2 Balinese Massages (50’)
2 Opfris gezichtsbehandelingen of 2 voetmassages (30’)
1 Warm Stone Massage (50’)
1 Aromatherapy bloemen voetenbad (10')
1 Lavender Body Wash gevolgd door 1 Traditionele Body Scrub (45')
1 Aromatherapy bloemenbad (15')
Must be booked with your holiday reservation.
You’ll receive a complimentary 30’ foot massage when you pre-book this treatment.


Balinese Massage1 dag

met toeslag*

Leeftijd : Alleen volwassenen

De meest onstpannen massage die u kunt krijgen. Er wordt gebruik gemaakt van 100% pure essentiële oliën die al eeuwenlang bekend staan om de vernieuwende en genezende werking op lichaam en geest. De traditionele therapie combineert stretching, lange halen, huid rolen , handpalm en duimdruk technieken. De spanning zal van uw lichaam verdwijnen, de doorbleoding zal verbeteren, uw stress zal verminderen en uw geest zal kalmeren. Ook kan het helpen om de bloedsomloop, lymfe, spier- en zenuwstelsel te verbeteren.
1 schoonheidsbehandelingen
1 Ontspannende massage met essentiële oliën (50 ')
You’ll receive a complimentary 30’ foot massage when you pre-book this treatment.


Foot Fantaisie1 dag

met toeslag*

Leeftijd : Alleen volwassenen

De meest heerlijke beleving die je voeten je ooit zullen krijgen. Het is net als reflexologie zonder de 'ouch'. Gebaseerd op dezelfde therapeutische principes van zijn oude voorouder, zal deze voetmassage helpen om toxines vrij te maken en de energiestroom van je lichaam te herstellen. En het voelt als hemelse gelukzaligheid.
1 schoonheidsbehandelingen
1 Voetmassage gebaseerd op de technieken van Reflexologie (50')
You’ll receive a complimentary 30’ foot massage when you pre-book this treatment.


Spa Sampler1 dag

met toeslag*

Leeftijd : Alleen volwassenen

Ervaar het plezier van ontspanning met de combinatie van Balinese massage en een Nascholing Facial of voetmassage naar keuze.
2 schoonheidsbehandelingen
1 Balinese massage (50')
1 Opfris gezichtsbehandeling of 1 voetmassage (30')
You’ll receive a complimentary 30’ foot massage when you pre-book this treatment.


Warm Stone Massage1 dag

met toeslag*

Leeftijd : Alleen volwassenen

De helende kracht van aanraking combineert met de energie van de aarde in deze ontspannende, spiersmeltende massage. Soepele, verwarmde stenen glijden in lange, vloeiende bewegingen over uw lichaam. De warmte helpt om de spieren te ontspannen en heeft een rustgevend effect op je emoties. Tegelijkertijd worden stenen op de verschillende energiepunten van het lichaam geplaatst om het genezingspotentieel van het lichaam te stimuleren
1 schoonheidsbehandelingen
1 Hot Stone Massage (50')
You’ll receive a complimentary 30’ foot massage when you pre-book this treatment.

Pure Indulgence1 dag

met toeslag*

Leeftijd : Alleen volwassenen

Een exotische, luxe en onvergetelijk verwenfeest.
U dient dit pakket tegelijkertijd met het boeken van uw vakantie te reserveren.
5 schoonheidsbehandelingen
1 Aromatherapie bloemen voetenbad (10')
1 Lavendel Body Wash gevolgd door 1 Traditional Body Scrub (45')
1 Aromatherapie bloemenbad (15 )
1 Balinese massage (50')
1 Opfris gezichtsbehandeling of 1 voetmassage (30')
Must be booked with your holiday reservation.
You’ll receive a complimentary 30’ foot massage when you pre-book this treatment.


Harmonie1 dag

met toeslag*

Leeftijd : Alleen volwassenen

Een heerlijk pakket dat je verfrist en stralend zal maken.
4 schoonheidsbehandelingen
1 Aromatherapie-voetbad (10')
1 Lavendel body Wash en 1 traditionele body scrub (45') naar keuze
1 Aromatherapie bloemenbad (15')
1 Balinese massage of 1 Pure Nature(50')
You’ll receive a complimentary 30’ foot massage when you pre-book this treatment.


Pure Natural Facial1 dag

met toeslag*

Leeftijd : Alleen volwassenen

Een behandeling bij Mandara Spa is rijk aan enzymen die u helpen bij het verwijderen van de dode huid. Natuurlijke oliën zorgen voor een diepe voeding van antioxidanten en vitamines die uw huid weer zullen doen stralen. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zonder schaddelijke stoffen. U kunt kiezen uit drie behandelingen die gebaseerd zijn op verschillende soorten huidtypes. Dus doe een beroep op uw natuurlijke levenskracht en help uw huid een handje met herstellen door te kiezen voor deze behandeling vol vitaminen en mineralen.

Preserve: een reunigende en verjongende gezichtbehandeling voor de normale huid.
Renew: een mileuvriendelijke behandeling voor de beschadigede huid.
1 schoonheidsbehandelingen
MANDARA gezichtsbehandeling met natuurlijke voedende oliën (50')
You’ll receive a complimentary 30’ foot massage when you pre-book this treatment.

Restaurant 'Mutiara'

Dit restaurant is sfeervol gelegen rond het zwembad van het Resort. 's Avonds wordt het fraaie en verzorgd ingerichte gebouw mooi uitgelicht en overdag geniet u op een van de vier terrassen van de lunch in het aangenaam milde klimaat. U heeft een royale keuze aan internationale gerechten. In de babyhoek kunnen ouders een maaltijd voor hun kleintjes bereiden. Op het terras van dit restaurant is roken toegestaan.


Restaurant 'Rembulan'

Dit charmante restaurant ligt vijf minuten lopen van het centrum van Resort Cherating Beach, aan het prachtige strand van Pantaï bij de weelderig begroeide tuinen. U kunt hier in ongedwongen sfeer in alle rust lunchen en dineren. Ons koksteam maakt elke dag een selectie slankgerechten voor degenen die op hun lijn willen letten.'s Avonds kunt u hier dineren na reservering bij de receptie van Cherating Beach. Bediening aan tafel. Op het terras van dit restaurant is roken toegestaan.


The Noodle Bar

Kom tot rust in The Noodle Bar, waar heldere, levendige ruimtes een informele en gastvrije plek vormen om samen van een heerlijke maaltijd te genieten. Kijk hoe onze chef-koks recht voor je koken vanuit live kookstations. Probeer een van onze handgemaakte noodle-gerechten in Aziatische stijl met een verscheidenheid aan smaken en presentaties, evenals de meest verse ingrediënten om elk smaakpalet te verleiden.

Bar Orchid

Deze sfeervolle en karakteristieke bar in het centrum van Resort Cherating Beach, bij restaurant 'Mutiara', is de hele dag geopend. 's Avonds is de sfeer in Cherating Beach ongedwongen en maakt u, na wat danspasjes op de dansvloer van de discotheek, uw keuze van de cocktailkaart.

*In lijn met de Maleisische wet wordt er alcohol geschonken vanaf 21 jaar.


The Bayou

Het paradijs bestaat... Genieten van een drankje in deze bar aan het mooiste strand van Pantaî.

*In lijn met de Maleisische wet wordt er alcohol geschonken vanaf 21 jaar.


The Zen Bar

U hoeft niet naar een drankje te zoeken als u geniet van de rustige Zen pool. Onze GO® is blij om eenvoudige versnaperingen te serveren om lichaam en geest te ontspannen en ten volle van de dag te genieten - het is allemaal geregeld!

*In lijn met de Maleisische wet wordt er alcohol geschonken vanaf 21 jaar.

Maleisië

Maleisië in het kort

 • Oppervlakte: 329.750 km²
 • Hoofdstad: Kuala Lumpur
 • Officiële taal: Maleis
 • Valuta: de Ringgit.

Haal het meeste uit uw verblijf in Cherating Beach Club Med om de schoonheid en cultuur van de regio te ontdekken.

Historische steden in de omgeving:

 • Cherating stad ligt op 5 km van Club Med. Het heeft een prachtig strand waar u kunt wandelen of luieren, en veel soorten watersport kunt beoefenen

 • Kemaman is een klein stadje op ongeveer 15 km van het resort. Het is een mooie vissershaven, winkels en een avondmarkt (malam pasar) elke maandag- en donderdagavond

Reistijd: 20 minuten rijden

 • Kuantan ligt op 50 km van Club Med. De hoofdstad van de staat Pahang heeft een bevolking van 499.000 inwoners en is strategisch gelegen aan de specerijenroute. Naast enkele moderne winkelcentra vind je een lokaal ambachtelijk centrum, hindoeïstische monumenten en tempels. In het stadscentrum valt de moskee Sultan Ahmad Shah Satu op met zijn opvallende blauwe koepel.

Reistijd: 45 minuten rijden.

Inentingen, preventieve medicatie...

Controleer vóór vertrek aan welke formaliteiten u moet voldoen.

Aanbevolen inentingen:

Polio

Tetanus

Hepatitis A en B

Sommige parasitaire ziekten en virussen worden door muggen overgebracht; het gebruik van voor de tropen geschikte middelen tegen muggen op huid of kleding wordt aangeraden.

Malaria komt in ergste vorm (falciparum) voor; strikte preventieve maatregelen (medicatie en bescherming tegen muggen) zijn op het platteland noodzakelijk, niet in de steden en aan de kust.

Er is een verpleegster aanwezig in het resort.

Paspoort met een geldigheid van minstens zes maanden bij inreis, met minimaal één lege visumpagina

In het bezit zijn van bewijs van een retourvlucht of een vlucht naar de volgende bestemming
In het bezit zijn van vereiste documenten voor de eerstvolgende bestemming.

Let op, het op orde hebben van uw reisdocumenten is uw eigen verantwoordelijkheid.


Cherating Beach

De bungalows van Cherating Beach zijn gebouwd op palen en liggen in een weelderig natuurgebied van 80 hectare. Makaken, gibbons, varanen, zeldzame vogels en kleurrijke vlinders delen hun woongebied met u.
U beleeft hier telkens andere vakantiegenoegens met bijvoorbeeld een excursie in een boomstamkano, een schoonheidsbehandeling in de Club Med Spa of een cocktail bij de schitterende bar van Cherating Beach.


 • U verblijft in een schitterend natuurgebied waar ook makaken en gibbons wonen
 • Vliegende trapeze en parcours door de jungle met panoramisch uitzicht
 • De zee op per catamaran, om de verlaten stranden en tropische vegetatie te bewonderen
 • Ontspannen bij het nieuwe stiltezwembad met panoramisch uitzicht
 • Uw baby wordt liefdevol verzorgd door onze G.O® in de Baby Club Med®

Praktische informatie

29TH MILES, JALAN KUANTAN-KEMA
KUANTAN PAHANG DARUL MAKMUR
26080
Malaysian Archipelago Malaysia
Luchthaven van Kuantan
51 minuten

Bekijk onze prijzen en wijzig uw criteria

1.Bepaal uw criteria

Reisduur

Staat er 'Selecteer en bekijk de prijs'? Klik dan op de door u gewenste vertrekdatum en vervolgens op 'Controleer prijs' om een voorstel inclusief vlucht te bekijken.

Alle prijzen zijn een indicatieprijs per volwassene, gebaseerd op dubbele bezetting. Type kamer is afhankelijk van beschikbaarheid. Prijzen en beschikbaarheid laatst gecheckt: 24 uur geleden.

2.Selecteer het aantal gasten en bekijk het aanbod

Deze Resorts gaat u ook fantastisch vinden:

Vanaf 1 401 € In plaats van 1 649 € per persoon*
Met vlucht

Bali

Indonesië

*met toeslag

Uw keuzes op het gebied van cookies op deze website

Door uw bezoek aan de Club Med-website voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies om uw navigatie te personaliseren, uw ervaring te verbeteren en diensten en aanbiedingen op maat van uw interesses te bieden.

Meer weten?